Reviews

Verkocht

Carmelietenstraat 37, Waspik
Carmelietenstraat 37 in Waspik

Carmelietenstraat 37 in Waspik

Familie Koppers
“Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet als onze makelaar.
Ons huis in Waspik was een heerlijk huis, waar we iets moois van hebben gemaakt, maar - zo bleek - niet met een brede doelgroep.
Toch is onze woning binnen 3,5 maand verkocht. De aanpak van Allround Makelaars heeft daar volgens ons echt toe bijgedragen. Ze denken out-of-the-box en kwamen naast voldoende social media aandacht met een leuke Vrij-op-Naam-Vrijdag actie, die voor ons goed heeft gewerkt.
Joris heeft een prettige bescheiden, mensgerichte uitstraling maar mét commercieel gevoel. Hij is relaxed, no-nonsense en oprecht, maar was zeker niet te soft als het aankomt op het bewaken van onze belangen. 
Ook de group app is handig om snel te kunnen schakelen, bijvoorbeeld bij bezichtigingen. We kregen (ook in het weekend en ’s avonds!) snel contact met Joris en Dian, en antwoord op onze vragen.  Wij zouden jullie zeker aanbevelen bij andere verkopers (hebben we inmiddels ook al gedaan trouwens 😉).

Dus dikke duim voor jullie dienstverlening!”

Verkocht

Lindehof 12, Drunen

Anne Frankstraat 13 in Waalwijk

Dennis en Daisy
Nogmaals dank voor jullie goede begeleiding bij de verkoop van onze woning aan de Anne Frankstraat 13 te Waalwijk. 
Complimenten voor de mooie foto's die zijn gemaakt, de sprekende tekst die is geschreven en de uiterst snelle aanpak. 
Vanaf het eerste contactmoment is alles in een razend tempo gedaan. Onze woning stond binnen no-time op Funda, voorzien van een mooie brochure. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel bij Joris en Dian. Snel contact via mail, telefoon of op latere uurtjes via de app. Het netwerk dat ze hebben opgebouwd heeft ook zeker geholpen bij het aantal bezichtigingen, zelfs al in de eerste week. Dit alles heeft ertoe geleid dat onze woning zeer snel verkocht is. Credits voor de vlotte, kundige en uiterst vriendelijke handelswijze van Joris en Dian. Wij zouden ze zeker aanbevelen!

Verkocht

Anton Pieckplein 114, Kaatsheuvel

Anton Pieckplein 114 in Kaatsheuvel

Adri Govers
En dan ga je je huis te koop zetten......het huis waar je aan gehecht bent en waar je herinneringen hebt. Wat nu?

Stap 1: Het huis in de verkoop en dus een goede makelaar vinden. Zodoende kwamen we met Joris van allroundmakelaardij in gesprek. Het gevoel wat wij over ons huis hebben heeft hij vanaf het eerste moment opgepikt. 
Daarna werd er een tekstschrijver geregeld. Miel heeft weliswaar wat aantekeningen gemaakt maar was vooral geïnteresseerd in het verhaal wat wij bij ons huis hadden en hij heeft dit gevoel later perfect verwoord in het stuk tekst.
Ook de foto's gaven een goed beeld van ons huis. 

Stap 2: Het huis staat in de verkoop en gelukkig kwamen er veel geïnteresseerden. We hebben een appgroep aangemaakt met Joris en Dian zodat we snel konden schakelen. Tijdens het traject hebben we steeds korte lijnen gehouden. 
Hierbij vonden wij de flexibiliteit en de positief kritische blik van Joris en Dian erg prettig. 
Voor ons is duidelijke en eerlijke communicatie belangrijk, laat dit nou net 1 van de sterke punten van Joris en Dian zijn. Daarnaast stonden zij altijd voor ons klaar en hebben zij de klantwens steeds overtroffen. Op dinsdagavond hadden wij als verkopers een vraag, deze hebben we in de appgroep gesteld met het idee dat wij anders de vraag misschien zouden vergeten. Nog geen half uur later kregen we antwoord terwijl wij een antwoord op woensdag ook prima hadden gevonden. 

Stap 3: Het verkooptraject: Gelukkig zijn er veel geïnteresseerden geweest en hebben we ons huis binnen 2 weken kunnen verkopen. Tijdens de verkoopfase zijn we steeds goed geadviseerd door Joris en Dian. Wat ik vooral erg prettig vond is dat ze meedachten met ons maar de eigen kernwaarden hierin niet vergaten. Ze hebben ons op een aantal vlakken goed geadviseerd waardoor ik zeker weet dat de verkoop versneld is doorgegaan. 

Samenvattend: Het was een erg prettige samenwerking waarin het overtreffen van de klantverwachting steeds voorop stond voor hen. Hoewel ze natuurlijk meer huizen in de verkoop hebben staan gaven ze ons het gevoel dat op dat moment de verkoop van ons huis het enige doel was. De flexibele houding en de positief kritische adviezen hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast vind ik het knap dat zij de kernwaarden en visie waar ze voor staan ook steeds in het traject terug laten komen, waarin de persoonlijke  benadering er voor mij erg uitschiet. 
Kortom gunnen wij iedere huizenverkoper het fijne traject wat wij bij Joris en Dian hebben ervaren.

Verkocht

Jacob Marisstraat 35, Sprang-Capelle

Jacob Marisstraat 35 in Sprang-Capelle

Jurgen de Rooij
Allround makelaardij Joris Paijmans is voor mij dé makelaar welke ontzorgt. Zéér professioneel en no-nonsens. Afspraken na komen en open communicatie en altijd het allerbeste er uit willen slepen voor jou als klant. 
3e woning welke hij verkocht heeft voor ons en altijd met volle tevredenheid. 
Dus in de regio Waalwijk e.o. voor ons de absolute nr. 1!! 
Ga zo door Joris en Dian.

Verkocht

De Gaard 68, Waalwijk
De Gaard 68 in Waalwijk

De Gaard 68 in Waalwijk

Nina van de Wiel
Een onwijs fijne samenwerking gehad! Joris en Dian dachten met alles mee. Altijd bereikbaar, ook heel fijn! Echt een topteam! Mijn huis was snel verkocht!

Verkocht

Albrecht Rodenbachstraat 2, Waalwijk
Albrecht Rodenbachstraat 2 in Waalwijk

Albrecht Rodenbachstraat 2 in Waalwijk

Masja Brands
Super fijn. We kunnen Allround Makelaardij Waalwijk bij iedereen aanraden. Aardig, klantvriendelijk, altijd voor je klaar staan. Je hebt echt het idee dat jouw huis speciaal is en dat ze er alles aan doen om het goed voor je te verkopen.

Verkocht

Talmastraat 44, Waalwijk

Talmastraat 44 in Waalwijk

Mevrouw Scheffers
Vorig jaar heb wij ons huis aangeboden op de verkoopmarkt.
Joris kwam bij ons voor een gratis waardebepaling en vertelde kort en bondig wat er kon en niet kon tegen een van te voren vastgestelde prijs. Dus geen verrassingen achteraf.
Wegens omstandigheden duurde het allemaal wat langer voor we ons huis ook echt in de verkoop konden zetten. Lang verhaal kort makend: ons huis is al voor Funda uit verkocht! Zonder bord in de tuin, zonder gedoe, gewoon door twee enthousiaste mensen die er voor gaan en afspraken nakomen. Voor, tijdens en ook nog na de verkoop van ons huis stonden/staan ze voor ons klaar!
Dian en Joris: heel erg bedankt. Super goede samenwerking zonder blabla. Dáár houden wij van! Joris Paijmans Allround Makelaardij: een aanrader!

Verkocht

Kerkstraat 1-b, Waalwijk

Kerkstraat 1-b, WAALWIJK

Andre Priem
Ons huis in een moeilijke tijd 2015 door Joris verkocht knap staaltje werk reageer misschien wat laat maar kwam er nu pas achter om een review te schrijven. Joris is een makelaar die verstandig en deskundig handelt is niet zoals alle andere makelaars die als een soort dandy door je huis wandelt.

Verkocht

Bolderikstraat 11, Waalwijk

Bolderikstraat 11, Waalwijk

Marion Hurkmans
Top team! Geen vraag is te gek.
Deskundig, duidelijk, helder! zeker een makelaar om aan te raden!!

Verkocht

Pastoor Van Der Zijlestraat 25, Waalwijk

Pastoor van der Zijlestraat 25, Waalwijk

Esther
Super werk geleverd door Allround Makelaardij! Ons huis stond bij Wout te koop, binnen 4 dagen verkocht! Top service, ook door Dian! Echte aanrader!

Verkocht

Sint Antoniusstraat 41, Waalwijk

Sint Antoniusstraat 41 in Waalwijk

Laurie Vermeltfoort
Super fijne samenwerking gehad met Joris en Dian bij de verkoop van mijn huis!

Verkocht

Ruimtevaartstraat 28, Loon op Zand

Ruimtevaartstraat 28 in Loon op Zand

Boukje Verweijen
Binnen een week mijn huis in Loon op Zand verkocht door Joris. Mooie foto’s gemaakt , welke er mede voor zorgden dat er veel interesse was. Snel afgehandeld , prima geregeld �

Verkocht

Putstraat 139, Waalwijk

Putstraat 139 in Waalwijk

Tessa Vis
Wij zijn erg tevreden over de professionaliteit en de communicatie van Joris. Niet alleen Joris, maar ook over de professionals waarmee hij werkt hebben we niet meer dan lof! Prachtige foto's, mooie tekst etc. Joris heeft in samenwerking een goede sfeer neergezet en goed aangevoeld hoe hij ons huis het best kon verkopen. Ons huis was snel verkocht.

Verkocht

Besoyensestraat 40, Waalwijk

Besoyensestraat 40 in Waalwijk

Madelon Ermstrang
Super in de samenwerking. Top team en vooral lekker normaal! Zowel bij de koop als verkoop van mijn woning de samenwerking als zeer prettig ervaren. Keep up the good work!

Verkocht

Molenvlietstraat 10, Waalwijk
Molenvlietstraat 10 in Waalwijk

Molenvlietstraat 10 in Waalwijk

Familie Leijtens
De samenwerking tijdens de verkoop van ons huis hebben wij als zeer prettig ervaren.
Joris en zijn team dachten echt met ons mee.
En we konden altijd contact opnemen als wij vragen hadden.
Al met al een fijn team om mee samen te werken.

Verkocht

Burgemeester van der Klokkenlaan 47, Waalwijk
Burg. van der Klokkenlaan 47 in Waalwijk

Burg. van der Klokkenlaan 47 in Waalwijk

Peter van Meeuwen
Was wederom een snelle en bijzondere verkoop...prima begeleid door Joris en Dian👌

Verkocht

Brabantlaan 14, Waalwijk
Brabantlaan 14 in Waalwijk

Brabantlaan 14 in Waalwijk

Familie Kleevens

Verkocht

Klaproosstraat 148, Waalwijk

Klaproosstraat 148 in Waalwijk

Silvia Van der Steen
In een woord super! Hardwerkende, professionele makelaars. Ze staan 24 uur per dag voor je klaar!

Verkocht

Schotsestraat 10, Waalwijk

Schotsestraat 10 in Waalwijk

Christ Brekelmans
Afhandeling van de verkoop hebben wij als zeer prettig ervaren en zeker de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen is uitstekend wij geven de groep van Joris zeker een 10

Verkocht

Generaal de Wetstraat 76-10, Tilburg

Generaal de Wetstraat 76-10 te Tilburg

Mark Rens
Tijmen heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van de woning en de aankoop van mijn toekomstige woning. De communicatie was erg goed, vlot en duidelijk. Ik raad Allround Makelaardij zeker aan!

Verkocht

Kruisakker 44, Berkel-Enschot
Verkoop Kruisakker 44 te Berkel-Enschot

Verkoop Kruisakker 44 te Berkel-Enschot

Rob Hooftman
Werkelijk fantastisch geholpen door Tijmen. zeer klantgericht, maatwerk geleverd en professioneel gehandeld in zowel verkoop als aankoop. Ik kan het niet anders verwoorden als zéér vakkundig.

Verkocht

Pastoor van Kesselhof 18-E, Waalwijk

Pastoor van Kesselhof 18-E in Waalwijk

Bertine van der Korput
Erg tevreden over het proces gedurende de verkoop van mijn appartement, die maar liefst binnen twee weken verkocht is! Joris staat altijd voor je klaar, neemt de tijd en pakt zijn werk serieus en professioneel op. Ook Dian en Wouter zijn fijne collega's om mee te schakelen. Ik zou Allround Makelaardij zeker aanbevelen.

Verkocht

Ringbaan-Noord 2, Tilburg
Verkoop Ringbaan Noord 2 te Tilburg

Verkoop Ringbaan Noord 2 te Tilburg

Van: Anita Hagen, verkoper
Tijmen heeft een bijzondere werkwijze die ook prima bij ons past. Prettige samenwerking gehad.

Van: Fred Breuer, koper
Bedankt Tijmen, het was prettig samenwerken tijdens de aankoop van de woning en de afwikkeling tot en met de notaris .

Verkocht binnen 3 weken

Vondelstraat 51, Waalwijk

Vondelstraat 51 in Waalwijk

Amanda Geimer - Zeebregts
Ruim 2 jaar geleden mijn eerste huis gekocht via Joris. Daar heb ik met veel plezier gewoond. Maar het was tijd voor een nieuwe stap. Meerdere gesprekken gehad met verschillende makelaars en ook Joris weer uitgenodigd omdat ik daar een prettig gevoel bij had. Waar andere makelaars weinig kansen zagen om mijn huis te verkopen zag Joris dat het huis geschikt is voor een brede doelgroep. Hij heeft me de procedure uitgelegd en betrok me bij alles wat er te gebeuren stond. Omdat hij dacht dat er veel reacties zouden komen heeft hij een open huis geadviseerd. Samen hebben we die middag 7 stellen een rondleiding gegeven. Ook de volgende dag stonden er nog 3 bezichtigingen gepland. Veel belangstelling en uiteindelijk een biedingsproces gestart. Binnen 1 week was er een bod geaccepteerd en binnen 2 weken zat er een mooie "verkocht" sticker op de gevel. 
Ook bij alles wat daarna komt is Joris ontzettend betrokken. 
Samen met Dian en Wout zorgt hij er voor dat ik ook deze keer weer prettig ben geholpen. Ik zou iedereen dan ook het advies geven om eens met ze te gaan praten. 
Joris, Wout en Dian ontzettend bedankt voor de fijne samenwerking.

Verkocht binnen een maand

Molenvlietstraat 16, Waalwijk

Molenvlietstraat 16, Waalwijk

Evelien Bergmans
Onze complimenten voor Wout! Ons huis is in anderhalve week verkocht. Wout zet zich volledig in en staat echt klaar voor je als je vragen hebt. Ontzettend fijn contact gehad! Het team (schrijver, fotograaf) die achter Wout staan denken ook echt mee ook daar ook onze complimenten voor

Verkocht

De Werft 34, Moergestel
Verkoop De Werft 34 te Moergestel

Verkoop De Werft 34 te Moergestel

Thijs van Breda
Wij zijn prima geholpen door Tijmen, goede makelaar met verstand van zaken.
De woning was in no time verkocht alles is netjes en snel verlopen.

Verkocht binnen 2 maanden

Loeffstraat 24-A, Waalwijk

Loeffstraat 24a, Waalwijk

Tanja Pelders
Onze woning is verkocht. 
Dank en complimenten aan Wout. TOP !
Wij zijn zeer tevreden. 
Allround Makelaar is echt een aanrader.

Verkocht binnen 3 weken

Jan van der Heijdenstraat 24, Tilburg
Verkoop Jan van der Heijdenstraat 24 te Tilburg

Verkoop Jan van der Heijdenstraat 24 te Tilburg

Neli Nikolova, koper
Wij zijn uitstekend geholpen door Tijmen en daarom geven wij een verdiende 10.

Verkocht

Westeinde 5-A, Waalwijk

Westeinde 5a in Waalwijk

Andy Heitinga
Mijn huis in Waalwijk stond al vier jaar te koop en in september van 2017 besloot ik op aanraden van goede kennissen om eens met Joris Paijmans te gaan praten. Hij begreep niet waarom zo’n karakteristiek huis uit 1938 nog niet verkocht was. Het was zeker geen bouwval, integendeel en ook gelegen op een aantrekkelijke lokatie. Tevens begreep hij ook niet waarom de vorige twee makelaars zo weinig belangstelling hebben gecreëerd.
Hij stelde zijn manier van aanpak en strategie voor en ik ben met hem in zee gegaan na afscheid genomen van de voorlaatste makelaar.
Eind september kwam het huis opnieuw op de markt na het strategisch er even vanaf gehaald te hebben, maar nu met een geheel nieuwe presentatie d.m.v. teksten en foto’s louter gedaan door professionals.

In de eerste twee weken waren er al meer bezichtigingen dan de vier voorgaande jaren en eind oktober kwam er een aannemelijk bod waarbij het huis in principe verkocht was.
3 januari 2018 is de sleuteloverdracht geweest!

Joris en zijn team beschouwen hun klanten niet als huisnummers gerelateerd aan courtages. Ze luisteren en beschouwen goed en zetten de mensen met hun wensen op de eerste plaats.
En ze zijn open, eerlijk en direct en wat ook heel belangrijk is: altijd bereikbaar.

Ik denk dat ik nu superlatieven genoeg heb gemeld en kan iedereen succes garanderen die Joris en zijn team voor zich wil inzetten.

Verkocht binnen 2 maanden

Tempelhofstraat 22, Tilburg

Verkoop Tempelhofstraat 22 te Tilburg

Mandy Marijnissen
Wij hadden Tijmen zeer goede ervaring mee goede begeleiding en altijd snel antwoord op je vragen ons huis hebben we daarmee ook snel verkocht ! Dus mensen laat ze ook bij u langskomen.

Verkocht binnen 3 weken

Diederikhof 9, Waalwijk

Diederikhof 9, Waalwijk

Petra Pullens
Snel werk verricht door Wout Mahieu! Wij mochten ervaren hoe betrokken en kundig Wout zijn werk doet! Het rechtstreekse contact, zelfs in de avonduren en op zaterdag, vonden wij erg fijn! Van aankoop tot verkoop een aanrader wat ons betreft!

Verkocht binnen 2 maanden

Grotestraat 113, Waalwijk

Grotestraat 113 in Waalwijk

Remco Verschuren
Bedankt voor de goede begeleiding! Alles is super goed en soepel verlopen. Zowel de verkoop van ons oude huis als de koop van ons nieuwe huis.

Verkocht binnen 2 maanden

Hoogeinde 24, Waalwijk

Hoogeinde 24, Waalwijk

Mandy
Wij kunnen Allround Makelaardij van harte aanbevelen! Wout heeft ons huis verkocht, veel sneller dan wij zelf durfden te hopen! Hij was zeer helder en duidelijk in zijn informatie. Altijd snelle reacties op mailtjes, appjes enz. Hij geeft zeker geen valse hoop en verkoopt geen gladde verkooppraatjes. Geen vraag was teveel voor Wout en de rest van het team. Het zijn toppers!

Verkocht

Mozartlaan 6, Waalwijk

Mozartlaan 6, Waalwijk

Carla van Houten
Wanneer je op zoek bent naar een makelaar, kies dan zeker voor Allround Makelaardij. Wout vind ik open, spontaan en eerlijk in de communicatie. Ik ben inmiddels ook een aantal keren op kantoor geweest, Joris, Wout en Dian zijn een goed team.

Verkocht binnen 4 maanden

Koolmees 20, Sprang-Capelle

Koolmees 20, Sprang Capelle

Irene van Peer
Wout Mahieu: deskundig, betrokken, doortastend. Kortom zeer prettig samen gewerkt met als resultaat een snelle verkoop van ons huis!

Verkocht binnen 3 weken

Van Goorstraat 68-b, Tilburg
Verkoop Van Goorstraat 68-b te Tilburg

Verkoop Van Goorstraat 68-b te Tilburg

Emmy Korremans
Wij zijn super tevreden, Tijmen Smits heeft ons geholpen met de verkoop van onze woning en aankoop van onze nieuwe woning. Ons huis was binnen 3 weken verkocht.

Perfect geregeld, duidelijke aanpak en een open communicatie wat maakt dat het erg fijn samenwerken is. Als we ooit nog gaan verhuizen, weten wij je te vinden!

Verkocht binnen 5 maanden

Kerkstraat 149, Sprang-Capelle

Kerkstraat 149 SPRANG-CAPELLE

Gerard Melis
Joris en Diane bedankt voor de goede samen werking jullie weten waar over jullie praten en handelen de afspraken altijd na komen dat is super goed het alle beste in de toekomst Gerard

Verkocht binnen 5 maanden

Meerdijk 61, Waalwijk

Meerdijk 61, Waalwijk

Pierre en Gerrie
Perfecte samenwerking gehad met Allround en in het bijzonder met Wout. Het gewoon afspraken na komen en doen wat je belooft. Wout nogmaals dank we zullen je positief promoten. Groetjes, Pierre en Gerrie

Verkocht

Sporenring 250, Goirle
Verkoop Sporenring 250 te Goirle

Verkoop Sporenring 250 te Goirle

Pieter van Bijnen & Cathy Heurter
Pieter:
''Super geholpen door Tijmen. Zeer pro actief, goed bereikbaar en meedenkend in leuke acties etc. !''

Cathy:
''Vind t een fijne betrokken makelaar wij hadden Thijmen , denkt ook echt mee en is altijd bereikbaar ;)''

Verkocht

Burgemeester Bardoelstraat 27, Moergestel

Verkocht

Nieuwkuijksestraat 159, Nieuwkuijk

Nieuwkuijksestraat 159 in Nieuwkuijk

Mandy Knuvers van de Wiel
Joris is een makelaar die zijn werk serieus neemt, zonder zijn Brabantse hartelijkheid te verliezen. Hij is punctueel en correct. Hij communiceert duidelijk en prettig, en is heel betrokken. Binnen 6 weken konden wij de mooie groene VERKOCHT stickers op onze gevel plakken. Dankjewel Joris voor alles. Mochten we ooit nog eens verkassen, dan weten we je te vinden. Iedereen die in onze omgeving deze droom najaagt, gaan we zeker adviseren om jou in de arm te nemen, om te helpen deze te verwezenlijken. Wij hebben (alle meerdere keren) ervaren dat het dan zeker goed komt!

Recent bekeken