Allround verduurzaamt

In het kader van maatschappelijk, verantwoord ondernemen biedt Allround Makelaardij je in samenwerking met onze partners geheel vrijblijvende offertes aan. Daarnaast is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief een energie besparings rapport aan te vragen. Aan de hand van dit rapport maken wij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van jouw woning c.q. het besparen van energiekosten.

Want denk je dat energie besparen duur en ingewikkeld is?

Niet volgens ons! Ben je bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kun je al veel voordeel behalen.
Denk aan het aanbrengen van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, spouwmuurisolatie een warmtepomp of HR ketel. Voor een aantal energiebesparende aanpassingen geldt bovendien een subsidie. Via de energiesubsidiewijzer zie je voor welke subsidieregelingen jij mogelijk in aanmerking komt.
Met dit advies kun je in veel gevallen tegen geringe kosten de energiezuinigheid van je woning verbeteren en zo één of twee categorieën op het energielabel hoger scoren, wat de energiezuinigheid én de waarde van je woning weer ten goede komt. 

Bij onze onderstaande partners kun je gratis en eenvoudig een offerte aanvragen!

Ramenfabriek op ’t Hoog 

Met een team van meer dan 90 specialisten leveren wij al sinds 1986 kunststof kozijnen en beglazing van topkwaliteit. Van advies op maat in één van onze 3 showrooms, tot fabricage in eigen fabriek en montage door héél Nederland. Zo bent u verzekerd van kozijnen op ‘t hoogste niveau en besparingen tot wel 20% op uw energierekening. Snel weten wat het kost om uw kozijnen te vervangen in onze kunststof kozijnen? Stel zelf uw offerte aanvraag samen en binnen 1 werkdag weet u het!

GRATIS EN DIRECT EEN OFFERTE

Vlassak installatiebedrijf

Wij voorzien u van deskundig en goed advies op het gebied van installatietechniek. Ook voor advies op het gebied van duurzame installaties bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen plaatsing en onderhoud van HR ketels, zonneboilers, warmtepompen en wtwunits. Wij kunnen ons een allround installatiebedrijf noemen en u dus totaal ontzorgen. Uw wensen staan bij ons centraal en we leveren maatwerk.

06-51369169
www.vlassakib.nl

 

100%ZON

In 2011 is 100%ZON ontstaan met als doel om de wereld te laten zien dat zonne-energie voor iedereen rendabel is. Daarom specialiseren we ons uitsluitend in zonne-energie, waardoor wij de kwaliteit en professionaliteit kunnen leveren die wij nodig achtten. We hebben ons gespecialiseerd in maatwerkadvies. Elk dak is anders en elke wens van de klant is anders. Daarom maken we graag met u een afspraak voor een persoonlijk advies op maat.

013-3029200
www.100procentzon.nl

 

nederland isoleert

Nederland Isoleert

Woningisolatie:
Goedkoper en duurzamer wonen dankzij isolatie. Je huis isoleren is niet alleen fijn voor uw portemonnee, maar verhoogt uw woonplezier ook aanzienlijk. Door woningisolatie is er minder kou en tocht in huis, het voelt behaaglijker aan en vochtproblemen zijn verleden tijd. Daarnaast draagt u ook nog bij aan een duurzamere leefomgeving doordat u minder CO2 uitstoot. Door uw huis goed te isoleren kunt u jaarlijks tot wel €650 besparen op uw stookkosten. Hoe meer isolatiemaatregelen u neemt, hoe meer u bespaart. Het isoleren van uw woning is altijd een goed idee. U verdient uw investering al binnen een paar jaar terug en verhoogt de waarde van uw huis.

Onze aanpak:
Kwaliteit en zekerheid op maat. Nederland Isoleert staat voor persoonlijk advies, een efficiënte aanpak en hoogwaardige isolatie. Onze isolatie expert komt bij u langs voor een grondige inspectie inclusief vochtmeting, en geven u het beste advies voor uw woning.

Niet voor niets zijn wij het grootste na-isolatiebedrijf van Nederland en onderdeel van Essent. U krijgt niet alleen de beste isolatie maar heeft ook de zekerheid dat alles verloopt zoals afgesproken. Dat is de meerwaarde van Nederland Isoleert.

Nu uw huis isoleren? Bij Nederland Isoleert is de isolatie van uw huis in een handomdraai geregeld en van a tot z verzorgd. Onze expert komt bij u langs voor het beste isolatie advies en berekent op basis van uw woonsituatie de hoogte van eventuele subsidies. Na het isoleren laten wij uw woning netjes achter en kunt u direct beginnen met profiteren!

040-2417464
jc@nederlandisoleert.nl
www.nederlandisoleert.nl

 

Energiezuinig en milieuvriendelijk wonen kan zo geregeld zijn...