Onze medewerkers

Kantoor Tilburg: Pieter Burgers

Kantoor Tilburg: Pieter Burgers

Makelaar/taxateur
013-5920080 06-51806415

Enthousiaste, flexibele en kundige makelaar/taxateur. Dit zijn enkele betitelingen. Pieter weet als geen ander dat bereikbaar, betrokken en zijn netwerk belangrijk zijn om zijn klanten de juiste service te verlenen. Of het nou om een verkoop, aankoop en of taxatie gaat Pieter staat voor u klaar.

Kantoor Tilburg: Tijmen Smits

Kantoor Tilburg: Tijmen Smits

Makelaar
013-5920080 06-20340153

Tijmen is gedreven, enthousiast en zal alles in werking stellen om zijn doel succesvol te bereiken; dit kan verkoop-, aankoop of verhuur betreffen. Door zijn actieve werkwijze en kennis ben je bij hem in goede handen. Zijn motto luidt dan ook ''willen is kunnen!''. Verder vinden wij Tijmen's openheid en duidelijkheid erg plezierig. Je weet waar je aan toe bent.

Kantoor Tilburg: Wilma van Trier

Kantoor Tilburg: Wilma van Trier

Makelaar
013-5920080 06-57058604

Wilma is zeer ervaren, heeft kennis van de markt en in het bijzonder van de Reeshof, ook omdat ze daar zelf al bijna 20 jaar met veel plezier woont. Ze vindt het onderhouden van een goede band met haar klanten belangrijk. Met als doel: Het uiteindelijke cont(r)act afsluiten naar tevredenheid van alle partijen. En dat doet ze met veel enthousiasme. Het kopen of verkopen van een woning is een zakelijke aangelegenheid maar gaat ook gepaard met de nodige emotie. Vertrouwen in elkaar en vakkennis zijn dan ook van groot belang. En dat zit bij Wilma wel goed!

Kantoor Waalwijk: Dian Philipsen

Kantoor Waalwijk: Dian Philipsen

commercieel medewerker Waalwijk

Dian werkt intussen alweer zes jaar in de makelaardij. Ze voelt zich in deze branche als een vis in het water. De veelzijdigheid van de makelaardij spreekt haar het meeste aan.

Dian en haar vriend Olivier besteden hun vrije tijd graag bij de paarden.

Kantoor Waalwijk: Joris Paijmans

Kantoor Waalwijk: Joris Paijmans

Makelaar
0416-666696 06-18273738

Joris is makelaar in hart en nieren. Een mooie deal sluiten, waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt, daar doet hij het voor. Joris zet als zelfstandig ondernemer sinds 2006 echt zijn schouders er onder, dat ervaren wij iedere dag in het enthousiasme waarmee hij voor dit makelaarskantoor gaat. Joris is er voor je, op elk uur van de dag.

Joris woont in Waalwijk samen met Monique en hun kinderen Niene en Jack, in zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal en tennis.

Kantoor Waalwijk: Wout Mahieu

Kantoor Waalwijk: Wout Mahieu

Makelaar
0416-666696 06-43588378

Wout kan luisteren. Maar meer nog dan dat, hij snapt echt wat zijn klanten bedoelen en weet ze ook nog eens perfect te bedienen. ‘Ik ben al vanaf mijn jeugd geïnteresseerd in de makelaardij. Ik wilde graag zelfstandig werken maar niet alleen’. Daarom is hij in 2007 gestart als zelfstandig makelaar, Wout is een betrouwbare makelaar, zonder poespas, maar met onuitputtelijk doorzettingsvermogen en daadkracht.

Wout woont ook in Waalwijk, samen met Ludmilla en hun kinderen Loïs en Lilly. Wout legt graag een kaartje met vrienden en kijkt graag  naar voetbal.

Recent bekeken