Onze medewerkers

Dian Philipsen

Dian Philipsen

Commercieel medewerker Waalwijk

Als een vis in het water. Zo voelt Dian zich al zeven jaar in de makelaardij. De veelzijdigheid van het vak spreekt haar het meeste aan. Van telefoontjes en (groep)apps beantwoorden, koopaktes uitleggen tot brochures maken, ze is overal voor in. Dian staat elke dag met veel plezier klaar voor onze klanten! Dian en haar vriend Olivier brengen hun vrije tijd graag door bij de paarden.

Joris Paijmans

Joris Paijmans

Makelaar
0416-666696 06-18273738

Joris is makelaar in hart en nieren. Een mooie deal sluiten, waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt, dáár doet hij het voor. Als zelfstandig ondernemer sinds 2006 zet Joris zijn schouders er altijd onder. Hij gaat iedere dag vol enthousiasme voor zijn makelaarskantoor. Én voor zijn klanten. Joris is er voor je,24/7. Joris woont in Waalwijk samen met Monique, hun kinderen Niene en Jack en zijn boxer Janse. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal, fitness en bezoekt hij graag netwerkborrels in de Langstraat.

Pieter Burgers

Pieter Burgers

Taxateur
013-5920080 06-51806415

Enthousiaste, flexibele en kundige taxateur. Dit zijn enkele betitelingen. Pieter weet als geen ander dat bereikbaar, betrokken en zijn netwerk belangrijk zijn om zijn klanten de juiste service te verlenen. Of het nou om een verkoop, aankoop en of taxatie wonen en BOG gaat Pieter staat voor u klaar.

Tijmen Smits

Tijmen Smits

Makelaar
013-5920080 06-20340153

Tijmen is gedreven, enthousiast en zal alles in werking stellen om zijn doel succesvol te bereiken; dit kan verkoop-, aankoop of verhuur betreffen. Door zijn actieve werkwijze en kennis ben je bij hem in goede handen. Zijn motto luidt dan ook ‘’willen is kunnen!’’. Verder vinden wij Tijmens openheid en duidelijkheid erg plezierig. Je weet waar je aan toe bent. Daarnaast is Tijmen de partner van Kim, wie tevens zijn zakelijke partner is sinds 2019! Samen hebben ze een zoontje: Sjos!

Wilma van Trier

Wilma van Trier

Makelaar
013-5920080 06-57058604

Wilma is zeer ervaren, heeft kennis van de markt en in het bijzonder van de Reeshof, ook omdat ze daar zelf al bijna 20 jaar met veel plezier woont. Ze vindt het onderhouden van een goede band met haar klanten belangrijk. Met als doel: Het uiteindelijke cont(r)act afsluiten naar tevredenheid van alle partijen. En dat doet ze met veel enthousiasme. Het kopen of verkopen van een woning is een zakelijke aangelegenheid maar gaat ook gepaard met de nodige emotie. Vertrouwen in elkaar en vakkennis zijn dan ook van groot belang. En dat zit bij Wilma wel goed!

Wout Mahieu

Wout Mahieu

Makelaar
0416-666696 06-43588378
Luisteren. Dat is de kracht van Wout. Hij begrijpt wat zijn klanten bedoelen en weet ze perfect te bedienen. Al sinds zijn jeugd is hij geïnteresseerd in de makelaardij. Hij wilde graag zelfstandig werken, maar niet alleen. Daarom is Wout in 2007 als zelfstandig makelaar gestart bij Allround Makelaardij. Wout is een daadkrachtige makelaar met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Zonder poespas. Wout woont in Waalwijk met Ludmilla en hun kinderen Loïs en Lilly. Wout legt graag een kaartje met vrienden en kan zijn energie kwijt tijdens kickboksen en fitnessen.

Recent bekeken