Verkocht

Verkocht: Middelweg 34c, 5253 CA Nieuwkuijk

€ 340.000,- k.k.
Type object Bedrijfshal
Perceeloppervlakte 449 m²
Totale VVO 309 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Dicht bij de A-59 op kleinschalig industrie terrein gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met woonunit en voldoende parkeer gelegenheid
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Bedrijfshal
  Bouwperiode 2004
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Zondag 15 september 2019
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08422
Vraagprijs € 340.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zondag 15 september 2019
Laatste wijziging Woensdag 11 maart 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 2004
Keurmerken Brandveiligheid
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 449 m²
VVO 289 m²
Kantoor oppervlakte 20 m²
Totale verhuurbare vloeroppervlakte 309 m²
Vrije hoogte 7 m.
Draagvermogen 1.000 kg/m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Bedrijventerrein
Buiten bebouwde kom
Dichtbij openbaar vervoer
Nabij snelweg
Vrij uitzicht
Lokale voorzieningen Recreatie op 1000 meter tot 1500 meter
Winkel op 1000 meter tot 1500 meter
Supermarkt op 1000 meter tot 1500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Heeft een kantoor Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Gebruik en bewoning

Omschrijving

Dicht bij de A-59 op kleinschalig industrie terrein gelegen multifunctionele bedrijfsruimte met woonunit en voldoende parkeer gelegenheid

Indeling

Op een kleinschalig industrie terrein in Nieuwkuijk staat deze multifunctionele bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrische rol deur en is dusdanig hoog dat er met gemak een vrachtauto naar binnen kan. De ruimte is maar liefst 5,7 m breed en lang genoeg om een combinatie of oplegger te plaatsen. Achter in de bedrijfsruimte die ruim twaalf meter breed is en ruim twaalf meter lang bevindt zich momenteel de werkruimte. De gehele begane grond is voorzien van een vloeistof dichte vloer. Momenteel is de bedrijfsruimte in gebruik als een metaal werkplaats. Denk hierbij aan lassen, zagen, knippen, slijpen ect, ect. Met de aanleg van de elektrische installatie is hier dan ook rekening mee gehouden. De krachtgroep die aanwezig is, is afgezekerd op 63 Ampère. Middels een vaste trap bereikt men de eerste verdieping in de bedrijfsruimte. Hier treft men een ruimte aan van 5,4 bij 5,15 meter. Dit is de achterste ruimte en is af te sluiten met een deur. De tweede ruimte is 5,4 bij 6,64 m en is aan de zijkant open. Het dak van dit object is voorzien van meerdere lichtkoepels. Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is een entree (ca 25m²) die met een separate voordeur te betreden is. Deze ruimte is te gebruiken als showroom, ontvangstruimte of kantoor. De voorzijde van deze ruimte is bijna geheel uitgevoerd in glas wat zorgt voor veel licht inval. Middels een deur komt men in een grote ruimte die momenteel als kantine gebruikt wordt. In deze ruimte bevind zich een badkamer met douche vaste wastafel en toilet. Vanuit de kantine is er een toegangsdeur naar de bedrijfsruimte. De verwarming gaat middels een heater.

Eerste verdieping

Met de vaste trap of desgewenst de traplift komt men op de eerste verdieping in de woon unit. De woonunit heeft een hal met verschillende toegangsdeuren naar de aanliggende ruimtes. Zoals de slaapkamer de woonkamer en het toilet. Er is een ruime slaapkamer waar er eenvoudig twee van te maken zijn. Op de slaapkamer is een ruime vaste kast. De badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel. De woonkamer wordt verwarmd met een gaskachel en centrale verwarming en heeft een open keuken. De afmeting van de woonkamer plus keuken is 5,27 m bij 7,32 m. De keuken is voorzien van de benodigde apparatuur.
De hele unit is gebouwd cq aangepast aan de bouwvoorschriften aangaande algehele- en brandveiligheidsvoorschriften. Dat wil zeggen aan aangepaste deuren, materialen en separate ruimtes.

Bijzonderheden

Algemeen, aan de voorzijde van de bedrijfsruimte is parkeer gelegenheid voor 4 auto`s. het object is relatief rustig gelegen op een kleinschalig bedrijfsterrein. De A-59 is zowel richting Waalwijk als richting `s-Hertogenbosch snel te bereiken. Het object is met goede materialen degelijk gebouwd. Het object is tevens goed onderhouden. Momenteel woont de eigenaar in het inpandige appartement onder het mom van een gemeentelijke gedoog constructie. Nieuwe eigenaar zal woonvergunning voor het appartement zelf moeten indienen. M.b.t. het winkelcentrum dit is met de auto in korte tijd te bereiken Watersport gebied het engelermeer, natuurgebied de Loonse en Drunense duinen almede het bruisende centrum van Den Bosch zijn snel te bereiken. Zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het object alsmede het terrein zijn voorzien van camera`s voor de beveiliging tevens beschikt het over een alarm installatie. Er zit een milieu classificatie 1 en 2 op. Er zijn veel brandpreventieve aanpassingen gdaan. Het buiten terrein is eigendom. Pand is momenteel bij verkoop vrij van BTW.

Recent bekeken