Skip to content
Verkocht

Blesterd 20

5071 AE Udenhout
€ 450.000,- k.k.
Type woning
Twee onder één kapwoning
Bouwjaar
1973
Perceel oppervlakte
324 m2
Woonoppervlakte
133 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Nette uitgebouwde twee-onder-een-kap woning met oprit, garage, vier slaapkamers, moderne woonkeuken en een diepe achtertuin op het zuiden.

Als het een onsje ruimte meer mag zijn

Je denkt natuurlijk regelmatig aan je nieuwe huis. Je ziet er in je hoofd vast je kinderen opgroeien en jezelf een zorgeloos leven leiden. Je ziet hoe je lekker veel ruimte hebt en alles kunt doen wat je wilt. Blesterd 20 in Udenhout staat nu te koop. Laat dat nu net de twee-onder-een-kapwoning zijn waar je het allemaal vindt, met nog wat fraaie bonussen. Ga maar eens na, het huis geeft je onder andere:
• Ruimte voor gezellig samen of even alleen
• Ruimte om nog meer ruimte te kunnen maken
• De rust en vrijheid om ongestoord je gang te gaan
• Altijd een plek in de zon én in de schaduw
• Een eigen oprit en een garage

Ruimte voor alles
Je zoekt natuurlijk voldoende ruimte en dat is precies wat je hier vindt. Neem de vier slaapkamers, verdeeld over twee etages. Die geven je voor iedereen een plek om zich even terug te trekken. Omdat een mens op gezette tijden ook wat tijd voor zichzelf nodig heeft. Samen zijn doe je in de ruime en lekker lichte woonkamer. Of je kookt lekker samen in de fantastisch ruime keuken, waar je genoeg plek hebt om een maaltijd te bereiden voor een klein leger. “Die keuken hebben we vorig jaar helemaal laten opknappen en aanpassen nu is hij functioneel én gezellig.” Samen of even alleen: in een echt thuis heb je het gewoon allebei.

Kansen op nog meer
Je nieuwe thuis geeft je al een heleboel ruimte, maar er liggen ook nog wel kansen. Kansen op nog meer. Beeld je tijdens de bezichtiging bijvoorbeeld eens in hoe het zou zijn als je over de volle breedte aanbouwt, tot aan het eind van de keuken. “Meer mensen hebben een aanbouw gemaakt. Wij hebben de extra plek niet nodig, maar de ruimte die dan ontstaat, maakt de woonkamer natuurlijk enorm.” Dat dus. Het kan alleen maar mooi zijn dat een toch al heerlijk ruim huis nog de potentie heeft om verder met jou mee te groeien. Je hoeft het je alleen maar even voor te stellen.

In de woonkamer met de hoek zit je prinsheerlijk. Door de ruime voortuin kijken mensen niet zomaar bij je naar binnen. Wellicht wil je gaan schilderen voordat je gaat verhuizen. Misschien wil je zelfs een stukadoor aan het werk zetten. Veel gekker hoef je het allemaal niet te maken. De sfeer is er al. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens lekker zitten. Kijk eens om je heen en beeld je eens in hoe jij en de jouwen hier wonen. Wellicht heb je dan al zin om de verhuiskaarten te gaan schrijven.

Omdat je het wél allemaal kunt hebben
“We hebben heel veel zon in onze tuin op het zuiden. Erg prettig, want we houden van de zon, maar toch hebben we ook een overkapping gebouwd voor wat schaduw. We hebben een van de ruimste kavels in de straat, en dat zie je terug in de tuin. Inkijk hebben we niet of nauwelijks. De buren wonen een eind verderop en het groen achterin de tuin blijft groen en zorgt voor de nodige privacy.” Dit is dus hoe zorgeloos leven eruit ziet. De straat waarin je woont is erg rustig. Mensen komen er in de regel alleen als ze er moeten zijn, waardoor je kinderen er ook veilig kunnen spelen. Je hebt bovendien alle voorzieningen van Udenhout in de buurt. Om je gemak en lekkere leven compleet te maken, heeft je nieuwe huis een oprit waar je twee auto’s kwijt kunt én een lekker ruime garage. Gewoon, omdat je het soms blijkbaar wél allemaal kunt hebben.

Je zoektocht staken
Rust, ruimte en altijd een fijne plek in de zon én in de schaduw. Alles wat van zomaar een huis een echt thuis maakt, vind je in Blesterd 20 in Udenhout. De twee-onder-een-kapwoning staat nu te koop, met een vraagprijs van 450.000 euro. Ga vooral eens kijken. Laat het heerlijke gevoel van vrijheid in en rondom het huis je overtuigen van het feit dat het echt niet meer beter wordt dan hier. Neem de tijd en beeld je eens in hoe jij hier het thuis van maakt waar je nu alleen nog van droomt. Als het een onsje ruimte meer mag zijn, dan heb je hier alles gevonden. Veel plezier!

Algemeen;
• Gelegen op een gewilde locatie;
• Beschikt over een oprit en garage;
• Diepe achtertuin gelegen op het zonnige zuiden;
• De woning is vrijwel geheel voorzien van dubbelglas en deels van kunststof kozijnen;
• Prachtige recent geplaatste (2020) keuken;
• Vier goede slaapkamers op de eerste en tweede verdieping;
• De 10 zonnepanelen zijn gehuurd (€53 per maand) en deze kunnen eventueel in de prijs mee overgenomen/afgekocht worden;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
133 m2
Inhoud
536 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Twee onder één kapwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1973
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
133 m2
Perceel oppervlakte
324 m2
Inhoud
536 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
D
Isolatievormen
Grotendeels dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2008
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
161 m2
Positie
Zuid
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Aangebouwd steen
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt