Skip to content

Burgemeester Teijssenlaan 146

5142 PK Waalwijk
€ 289.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1987
Perceel oppervlakte
137 m2
Woonoppervlakte
107 m2
Aantal slaapkamers
3

Beschrijving

Op een gewilde locatie gelegen middenwoning met drie slaapkamers een royale zolder en een achtertuin op het zuiden.

Alle randvoorwaarden voor een fantastisch thuis

Stel je eens voor… Stel je eens voor dat alle randvoorwaarden er al zijn en je je eigen thuis op een blanco doek kunt schilderen. Dat klinkt goed, toch? Burgemeester Teijssenlaan 146 in Waalwijk staat nu te koop. De woning kan heel veel meer zijn dan zomaar een huis. Je kunt er een echt thuis van maken. De plek waar je je nergens zorgen over hoeft te maken. Waar je lekker je gang gaat en helemaal vrij bent. Stel je eens voor dat dit je eerste eigen huis is. Of dat je hier het nieuwe begin vindt dat je zoekt. Dan zie je vast hoe je hier alles kunt hebben waarover je nu nog droomt.

Een plek voor alles
Je nieuwe thuis geeft je voor alles voldoende plek. Zonder concessies. Die zijn hier ook helemaal niet nodig. Je hebt vier mooie kamers, verdeeld over twee etages. Zo heb je een eigen plek voor iedereen. Op de tweede etage heb je zelfs ruimte voor nog meer. Sommige mensen in de straat hebben een dakkapel laten plaatsen. Dat levert natuurlijk nog een heleboel extra plek op. Rustig thuis werken, een plek voor je hobby of om bijvoorbeeld gasten te laten logeren of kinderen te laten spelen? Het kan allemaal. Omdat je veel ruimte hebt.

In de slaapkamers heb je alle plek hebt om je even terug te trekken. In de woonkamer met de half open keuken ben je gezellig samen. Ga tijdens je bezichtiging eens aan tegen het raam aan de achterzijde aan staan en kijk dan eens goed rond. Geef je even over aan je fantasie en wellicht zie je dan voor je hoe je er lekker zit met je bezoek. Met een hapje en een drankje. Herinneringen ophalen en nieuwe maken. Mooi toch? Echt het gevoel van thuis zijn. Op dat moment weet je vast al dat je in de roos hebt geschoten.

Het thuis dat je zelf maakt
Neem tijdens de bezichtiging eens uitgebreid de tijd om te kijken naar de enorme hoeveelheid kansen dit je nieuwe thuis je geeft. Ben je een zelf handig of heb je vrienden of familie om je te helpen? Dan is deze plek echt goud. De basis is helemaal prima en met jouw tijd en aandacht maak je het huis zoals dat helemaal bij jou past. Neem de moeite om te kijken naar de mogelijkheden en je kunt niet anders dan heel erg enthousiast worden. Enthousiast omdat je weet dat dit huis een kans uit duizenden is. Het huis waarop anderen straks stiekem een beetje jaloers zijn.

Jouw plek in de zon
Thuis heb je de ruimte om te doen wat je wilt. En in een ideale situatie ook de rust en privacy om niets te hoeven laten. De combinatie van die twee dingen is precies wat je hier vindt. Midden in de roos. In je tuin op het zuiden heb je wel lekker veel zon, maar niet veel inkijk. Gewoon genieten dus. Je woont niet ver van de supermarkt en ook in het centrum ben je op de fiets zo. Je hebt de natuur dichtbij je huis om even uit te waaien en als je Waalwijk uit wilt, dan rijd je binnen een paar minuten op de A59. Ideaal.

De kans om niet te laten lopen
Burgemeester Teijssenlaan 146 staat te koop. De vraagprijs voor het huis in Baardwijk is 289.000 euro. Voor dat bedrag koop je alle randvoorwaarden voor een fantastische start. Voor een fijn thuis, waar je iedere dag graag bent. Waar je je nergens meer druk om hoeft te maken en kunt doen wat je wilt. Maak snel een afspraak voor de bezichtiging en neem de tijd om je vooral even in te beelden hoe jij jouw eigen plek van het huis zou maken. Dan zie je ongetwijfeld dat dit de kans is om niet te laten lopen. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen in een gewilde wijk;
• Drie ruime slaapkamers en een royale zolder;
• Privacyvolle achtertuin op het zonnige zuiden;
• De woning is voorzien van dubbelglas;
• Drie slaapkamers op de eerste verdieping;
• Zeer ruime en hoge zolder;
• Snelle aanvaarding mogelijk;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
Direct
Woonoppervlakte
107 m2
Inhoud
375 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1987
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
107 m2
Perceel oppervlakte
137 m2
Inhoud
375 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2016
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
66 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Kwaliteit
Aan te leggen
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt