Skip to content
Verkocht o.v.

Giessenstraat 2

5043 LH Tilburg
€ 350.000,- k.k.
Type woning
Hoekwoning
Bouwjaar
1988
Perceel oppervlakte
164 m2
Woonoppervlakte
144 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Je nieuwe huis. Je eerste eigen plek misschien wel. Of de woning waar je jezelf een nieuwe kans geeft. Dat nieuwe huis moet vooral je nieuwe thuis zijn. Het moet de plek zijn waar je je direct op je gemak voelt, waar je de ruimte hebt om je gang te gaan zonder concessies te hoeven doen. Het moet bovendien de plek zijn waar je ongestoord kunt genieten van de mooie dingen in het leven. Al die dingen komen samen in Giessenstraat 2 in Tilburg. Het mooiste? De hoekwoning staat nu te koop. Een buitenkansje.

Ruimte voor alles
Je zoekt natuurlijk voldoende ruimte om je gang te gaan. Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. De woning is nog veel ruimer dan je zou vermoeden als je voor het eerst voor de deur staat. Wellicht valt je mond een klein stukje open als je voor het eerst de woonkamer binnenloopt. Helemaal niet gek. In die woonkamer en de fantastische half open keuken heb je een zee aan ruimte voor elkaar. Om lekker samen te zijn. “De keuken is waar alles en iedereen bij elkaar komt. Daar heb ik de plek om te koken voor al mijn bezoek en iedereen staat daar dan ook gezellig bij elkaar. Echt genieten.”

Op gezette tijden heb je natuurlijk ook behoefte aan een moment voor jezelf. Dan zijn er, verdeeld over twee etages, vier mooie slaapkamers. Achter de keuken is bovendien nog een negen meter lange aanbouw met een eigen opgang. De ideale werkplek. Ook als je bijvoorbeeld een bedrijfje aan huis hebt. Zo heb je ruimte voor alles. Voor samen of even alleen. Precies zoals je dat wilt in het huis dat je je thuis noemt.

Snel thuis
Misschien heb je helemaal geen zin om veel te verbouwen. Dan is het fijn om te weten dat de woning keurig is onderhouden. Met wat verf en kwasten kom je al een heel eind. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt, maar in principe hoeft er niet zo veel. Ga tijdens de bezichtiging eens aan de bar in de keuken zitten en neem dan de ruimte eens goed in je op. Neem daar sowieso even een moment om echt te beseffen waar je bent en hoe jij van dit huis jouw thuis zou maken.

Kijk op dat moment eens goed rond en beeld je eens in hoe jij jouw vrienden en familie ontvangt in dit huis. Beeld je die gezellige borrels en etentjes eens in. Maar kijk ook eens naar hoe prinsheerlijk rustig je lekker kunt chillen in de woonkamer. Te gek, toch? Je voelt je ongetwijfeld snel thuis in het huis waar je kunt doen wat je wilt. Waar je alles hebt om alleen nog maar te genieten.

Rust en gemak
“Het huis staat op een fantastische plek. De straat is lekker rustig en hetzelfde geldt voor de buren. Het is een heel erg fijne plek om te wonen. Je hebt hier bovendien echt alles bij de hand. Alle voorzieningen die je je wenst, inclusief de keus uit een groot aantal scholen.” Ook wat dat betreft schiet je dus midden in de roos. In de tuin zit je ongestoord in de zon het leven te leven. Zo heb je de ideale combinatie van rust en gemak. Precies zoals je dat graag wilt op de plek die je je thuis noemt.

Beginnen met genieten
Giessenstraat 2 in Tilburg staat te koop. De vraagprijs voor de hoekwoning in de Reeshof is €350.000 euro. Voor veel meer dan zomaar een huis. Je koopt rust en vrijheid op een mooie locatie. Je koopt de ruimte om te doen wat je wilt en vanzelfsprekende gezelligheid. Ga gewoon snel kijken. Neem dat moment aan de bar in de keuken tijdens de bezichtiging en je voelt je vast direct helemaal op je plek. De bezichtiging laat je zien dat dit thuis nog meer is dan het huis waarover je tot vandaag droomde. Dat je hier alles hebt om zonder concessies te kunnen genieten. Veel plezier!

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht o.v.
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
144 m2
Inhoud
507 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Hoekwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1988
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
144 m2
Perceel oppervlakte
164 m2
Inhoud
507 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
Stadsverwarming
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Aangebouwd steen
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt