Verkocht

Verkocht: Langemeer 1L, 5171 WK Kaatsheuvel

€ 189.000,- k.k.
€ 3.203,39/m2
Type object Appartement, portiekflat
Gebruiksoppervlakte wonen 59 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Algemeen

Nabij het centrum van Kaatsheuvel gelegen drie kamer appartement met twee balkons en een ruime gezamenlijke berging.

Alles waarop je hoopte, met nog een beetje meer.
Je nieuwe woning. Je eerste eigen plek misschien wel, of het appartement waar je jezelf een mooi nieuw begin geeft. Als je aan je nieuwe woning denkt, dan zie je de plek voor je waar je je direct op je gemak voelt. Waar je moei... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwjaar 1987
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 189.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 28 december 2020
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 2e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1987
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Mansardedak
Isolatievormen Dubbel glas
Muurisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 59 m²
Inhoud 200 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 8 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Energieverbruik
Energielabel D
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Loon op Zand L 4203 Loon op Zand L 4203
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Nabij het centrum van Kaatsheuvel gelegen drie kamer appartement met twee balkons en een ruime gezamenlijke berging.

Alles waarop je hoopte, met nog een beetje meer.
Je nieuwe woning. Je eerste eigen plek misschien wel, of het appartement waar je jezelf een mooi nieuw begin geeft. Als je aan je nieuwe woning denkt, dan zie je de plek voor je waar je je direct op je gemak voelt. Waar je moeiteloos je zorgen van je af laat glijden en de ruimte en rust hebt om te doen en laten wat je wilt. Je ziet vooral ook een eenvoudige verhuizing, zonder veel klussen. Het is nogal wat. Langemeer 1L in Kaatsheuvel staat nu te koop. Dat is, in het licht van wat je zojuist las, bijzonder goed nieuws. Het appartement heeft namelijk alles waar je aan denkt bij je nieuwe thuis. Wellicht zelfs een beetje meer.
Bijna drie jaar geleden kochten Alyssa en Kevin hun appartement. Ze voelden zich er direct op hun plek. “En dat is nog steeds zo. We wonen hier super rustig en toch vlakbij het centrum. Zelfs na vijf maanden thuiswerken is het gewoon nog fijn om thuis te zijn.” Toch gaan ze nu voor een volgende stap, met van alles nog wat meer. Voor twee onder een kap in plaats van twee hoog. Jij ziet nu ongetwijfeld je kans, want jij zit vast ook al even te azen op de stap die jou vooruit helpt. Het kan je geen enkele moeite kosten om te zien hoe je hier echt thuis bent. Iedere dag weer.

Ruimte voor alles
In je nieuwe thuis kun je natuurlijk gewoon lekker je gang gaan. Dat betekent ook dat je er voldoende ruimte hebt. Hier is dat geen enkel probleem. De woonkamer en open keuken zijn lekker ruim en licht. Je hebt er voor alles meer dan voldoende plek, zelfs met een flink gezelschap. Het appartement heeft ook nog twee slaapkamers, waarvan de grootste ook echt lekker ruim is. De kleinste kamer kun je gebruiken om in te werken, om je kleding in te bewaren of wat dan ook. Lekker natuurlijk, als je genoeg ruimte hebt om te kunnen kiezen. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten. Kijk eens goed om je heen en bedenk dan waar jij al jouw spullen neer zou zetten. Dan zie je ongetwijfeld ook dat je het hier dik voor elkaar hebt.

Snel verhuizen
In je nieuwe thuis wil je je direct op je gemak voelen. Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen. Dan is het fijn om te weten dat dit huis eruit ziet om door een ringetje te halen. Meer dan eventueel wat verf en kwasten heb je niet nodig om te kunnen verhuizen en direct thuis te zijn. “We hadden geluk, want we hoefden zelf ook niet heel veel te doen toen we hier kwamen. We hebben de badkamer wat aangepast en een nieuwe vloer gelegd. En verder gewoon alles netjes gehouden.” Je past het appartement in een handomdraai aan jouw eigen smaak aan. Dan heb je de plek met lekker veel licht, waar je graag bent en vol trots je bezoek ontvangt. Zo makkelijk kan het dus zijn.

Kijken zonder te worden gezien
Je nieuwe thuis staat, om het helemaal af te maken, op een bijzonder fraaie plek. Je hebt er liefst twee balkons, waardoor je heel veel licht binnen hebt én aan twee zijden een fraaie uitzicht. “We gebruiken het balkon aan de kant van Langemeer het meest. De beplanting van de woning tegenover ons is de hele zomer dicht, waardoor we eigenlijk geen inkijk hebben, maar wel lekker veel zon.” Ook aan de andere kant kijkt niemand binnen, maar je kijkt wel over een flink deel van de Marktstraat uit. Je kunt dus overal kijken zonder dat iemand jou ziet. Heerlijk vrij!

Alles gevonden met een beetje extra
Langemeer 1L in Kaatsheuvel staat nu te koop. De vraagprijs is 189.000 euro. Voor dat bedrag koop je de plek waar je iedere dag weer moeiteloos de boel de boel laat en je nergens druk om hoeft te maken. Je koopt een strategisch zicht over de straat en de wetenschap dat niemand terugkijkt. Ga snel eens kijken, voordat veel andere mensen het doen. Maak een afspraak voor de bezichtiging die je laat zien dat ergens anders kijken niet meer nodig is. Dat dit de plek is waar je alles hebt gevonden wat je zocht. Misschien zelfs nog wel meer dan dat. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen nabij het centrum van Kaatsheuvel;
• Appartement is gelegen op de hoek en bovenste verdieping;
• Twee balkons op het zuiden en westen;
• Gehele woning is v.v. dubbelglas;
• Voorzien van twee slaapkamers;
• Schilderwerk aan de binnenzijde is in 2017 gedaan;
• Keuken is in 2015 vernieuwd en de vloer in 2017;
• De maandelijkse VvE kosten bedragen €122,-;
• Voorzien van een ruime gezamenlijke berging;
• CV-ketel van Remeha uit 2009;

Wil je dit moderne appartement bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Eerste verdieping
Nabij het centrum van Kaatsheuvel gelegen drie kamer appartement met twee balkons.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken