Verkocht

Verkocht: Almystraat 28, 5061 PA Oisterwijk

€ 500.000,- k.k.
€ 3.676,47/m2
Type object Appartement, maisonnette
Gebruiksoppervlakte wonen 136 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Als je eens echt uit de band wilt springen.

Soms moet je jezelf even willen kietelen. Dan ga je voor iets extra speciaals. Iets waanzinnig moois, gewoon omdat het kan. Zeker als het gaat om je nieuwe huis, je nieuwe thuis, mag je best even uit de band springen. Almystraat 28 in Oisterwijk staat nu te koop. De hoekwoning (appartementsrecht) in de Lakfabriek op het KVL-terrein geeft je alles v... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, maisonnette
    Bouwjaar 2017
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 500.000,- k.k.
Servicekosten € 98,83
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 11 november 2020
Bouw
Type object Appartement, maisonnette
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2017
Isolatievormen Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 136 m²
Inhoud 542 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 32 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Tuin aanwezig Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Oisterwijk D 4739 Oisterwijk D 4739
Omvang Appartementsrecht of complex

Beschrijving

Als je eens echt uit de band wilt springen.

Soms moet je jezelf even willen kietelen. Dan ga je voor iets extra speciaals. Iets waanzinnig moois, gewoon omdat het kan. Zeker als het gaat om je nieuwe huis, je nieuwe thuis, mag je best even uit de band springen. Almystraat 28 in Oisterwijk staat nu te koop. De hoekwoning (appartementsrecht) in de Lakfabriek op het KVL-terrein geeft je alles voor een fantastisch leven. Ruimte, sfeer en rust op een unieke locatie. Het huis met een verhaal zorgt direct ook dat je aan anderen laat zien: kijk, dit ben ik nu. Een kans uit duizenden.

Indeling
Esther en Bas kochten hun huis in 2017. Casco. Ze hebben het zelf ingedeeld, afgewerkt en tot hun thuis gemaakt. “We hebben veel energie in ons huis gestoken en ook veel geleerd tijdens de opbouw. Nu hebben we precies wat we zochten, een heel erg bijzondere en fijne plek om te wonen. Toch gaan we nu al weg. We zagen een huis in de wijk van onze dromen in een andere stad en we gaan dus voor een nieuw avontuur.” Dat is ongetwijfeld precies wat jij zoekt. Een nieuw avontuur. Het kan je onmogelijk moeite kosten om je in te beelden hoe je dat hier vindt.

Ruimte voor alles
Je thuis uit duizenden geeft je natuurlijk de ruimte om te doen wat je wilt. Stap door de voordeur de woonkamer en fraaie open keuken binnen en je ziet dat het met de ruimte helemaal goed zit. Het hoge plafond, de praktische indeling…je kunt er alle kanten mee op. Stel je eens voor hoe je hier thuiskomt na een dag werken. Hoe je er prinsheerlijk kunt relaxen. Maar ook hoe je hier je bezoek entertaint. Lekker samen. Maar soms heb je ook even behoefte aan een moment voor jezelf. Geen probleem! “Anderen hebben gekozen voor een soort loft boven. Wij hebben bewust verschillende kamers gemaakt. We hebben nu, verdeeld over twee verdiepingen, vier kamers. En een badkamer met een mooi uitzicht.” Zo heb je dus ook een fijne eigen plek voor iedereen.

Echt thuis zijn
Je nieuwe thuis moet natuurlijk al helemaal klaar zijn voor je. Ook wat dat betreft val je hier met je neus in de boter. Alles is keurig netjes afgewerkt en onderhouden. Het is dan ook allemaal niet meer dan drie jaar oud. Je hoeft dus alleen je spullen maar binnen te zetten en je kunt beginnen met wonen. Met genieten. Stel je eens voor hoe je voor het eerst wakker wordt in de slaapkamer op de tweede verdieping, met je eigen dakterras. “We slapen altijd met de gordijnen een stukje open. Niemand kan naar binnen kijken en als we wakker worden, zien we op de kerkklok hoe laat het is.” Dat dus. Super relaxed. “We zitten vaker op het dakterras dan in onze tuin. Hier hebben we heel veel zon en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Echt een fijne plek.” Zo ben je echt thuis, iedere dag weer. Zo heb je het thuis waar je iedere dag moeiteloos al je zorgen van je af laat glijden.

Unieke plek om te wonen
Voor het complete plaatje, staat dat thuis op de juiste plek. Nu wordt het echt te gek… “We wonen hier in het complex van de voormalige leerfabriek KVL. Dit is, naast Strijp S en de Spoorzone in Tilburg, een van de drie projecten waarin Provincie Noord-Brabant heeft geïnvesteerd om er industrieel erfgoed van te maken. Het is een echt bijzondere plek, eentje met een verhaal. Iedere dinsdag kunnen mensen een rondleiding krijgen en er is van alles te zien en te doen op het KVL-terrein.”

Dat verhaal, over het verwerken van koeienhuiden tot bruikbaar leer, zie je nog steeds terug. Het erfgoed dus. Esther en Bas kregen er zelfs een prachtig boek over toen ze hun huis kochten. Dat laten ze nu voor jou achter, zodat je echt begrijpt waar je woont. Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten, met je gezicht richting de keuken. Kijk dan eens door het raam en je ziet het perron van het voormalige station waar goederen en personeel werden gedropt en afgehaald. Blijf gewoon even lekker zitten en laat het beeld op je inwerken. Dan ben je ongetwijfeld verkocht.

Dit is het
500.000 euro. Dat is de vraagprijs voor Almystraat 28 in Oisterwijk. Voor, laten we gewoon eerlijk zijn, het huis van je dromen. Voor wonen op een locatie die heel erg tot de verbeelding spreekt en de ruimte hebben waar anderen hun mond een beetje van openvalt. Voor een leven met het comfort van nu en de industriële uitstraling van toen. Ga snel eens kijken. Maak een afspraak voor de bezichtiging die je laat zien dat je niet meer verder hoeft te zoeken. Dat je hier alles vindt dat bij jou past en dat juist dit de plek is waar je zorgeloos geniet van je leven iedere dag weer. Veel plezier!
Sluiten

Recent bekeken