Verkocht

Verkocht: Christinestraat 2, 5161 XB Sprang-Capelle

€ 310.000,- k.k.
€ 2.767,86/m2
Type object Eengezinswoning, woonhuis, twee onder een kap woning
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Zeer ruime uitgebouwde twee onder één kapwoning met een oprit, carport en een ruime garage met bergzolder.

Een vanzelfsprekend fijn leven
Thuis is natuurlijk veel meer dan alleen een huis. Jij hoopt misschien al een tijdje op dat thuis tussen de huizen. Op de plek waar je gewoon alles hebt voor een lekker leven. Vandaag is je dag. Vandaag is de dag waarop je je zoektocht kunt stoppen, want... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Eengezinswoning, woonhuis, twee onder een kap woning
    Bouwjaar 1966
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 310.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 11 november 2020
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, twee onder een kap woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1966
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 112 m²
Inhoud 415 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 9 m²
Oppervlakte externe bergruimte 16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Sprang B 2908 Sprang B 2908
Perceeloppervlakte 253 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Zeer ruime uitgebouwde twee onder één kapwoning met een oprit, carport en een ruime garage met bergzolder.

Een vanzelfsprekend fijn leven
Thuis is natuurlijk veel meer dan alleen een huis. Jij hoopt misschien al een tijdje op dat thuis tussen de huizen. Op de plek waar je gewoon alles hebt voor een lekker leven. Vandaag is je dag. Vandaag is de dag waarop je je zoektocht kunt stoppen, want Christinestraat 2 in Sprang-Capelle staat nu te koop. In en rondom de twee-onder-een-kapwoning lijkt gezelligheid een vanzelfsprekendheid, de zon heeft er vrij spel en je woont er lekker beschut. Het is het thuis waar je graag bent en waar je bezoek ook met plezier naartoe komt. Waar je het gevoel hebt dat je altijd een beetje op vakantie bent.

De huidige eigenaars kochten de woning in 2009. Nu zijn ze klaar voor een volgende stap. “Eigenlijk is het huis nog steeds helemaal prima voor ons. We hebben hier alles dat we ooit wensten en kunnen zelfs nog meer uit het huis halen. Toch gaan we nu voor een nieuw avontuur. We willen dichterbij ons werk gaan wonen. We realiseren ons wel dat we iets moois achterlaten.” Daar heb jij dan mooi mazzel mee. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe jij van dit huis de plek maakt waar je het allemaal hebt. Dat dit het huis is waar je je echt thuis voelt.

Ruimte voor alles
Je nieuwe thuis is nog veel groter dan je wellicht in eerste instantie zou vermoeden. Je hebt er een plek voor alles dat je kunt verzinnen en misschien houd je daarna nog wel wat ruimte over. “We hebben hier plek genoeg om fijn samen te zijn, maar we kunnen ook de tussendeuren dichtschuiven zodat de kinderen en wij allemaal even ons eigen ding kunnen doen.” Kijk, dat is lekker. De mogelijkheid om te kunnen kiezen. Die heb je op de bovenverdiepingen ook, in een van de liefst vier kamers. Je hebt alles in overvloed. De woning heeft zelfs twee keukens. De grenzen worden dus bepaald door jouw eigen fantasie. Bedenk je wat gezelligheid en thuis zijn betekenen voor jou en je kunt de ruimte zo indelen dat dat precies is wat je krijgt. Ideaal.

Mogelijkheden voor nog meer
De woning is netjes onderhouden en als je geen zin hebt om te klussen, dan hoeft het niet. Als je tijdens de bezichtiging denkt in mogelijkheden, dan zie je wellicht hoe je nóg meer uit het huis zou kunnen halen. Beeld je eens in hoe fantastisch de zolderkamer wordt als je er een (al dan niet nok verhogende) dakkapel plaatst. En hoe geweldig de eetkamer wordt als je de tweede keuken daar weghaalt. Die mogelijkheden zijn natuurlijk een luxe. Het is al gezellig en fijn, maar je kunt dus nog meer hebben als je wilt.

Soms heb je het wél allemaal
“Het is hier erg rustig. Mensen die niet in de straat hoeven te zijn, komen hier ook niet. In onze tuin zitten we ook lekker beschut, zodat we kunnen doen en laten wat we willen.” Rust dus. En heel veel zon. Je tuin, zeker met de fraaie overkapping achterin, is als een soort permanente vakantie. Gewoon genieten en je verder helemaal nergens druk over hoeven maken. Je bent bovendien voorzien van alle gemakken, want jouw nieuwe thuis heeft een eigen oprit met carport én een garage met een zolder erop. Als er ooit iemand was die zei dat je het niet allemaal kunt hebben, dan bewijst dit huis het ongelijk van die persoon. Jouw nieuwe thuis is niet alleen fantastisch om hoe het er binnen is, maar ook om waar het staat.

Een vanzelfsprekend fijn leven
Christinestraat 2 in Sprang-Capelle staat nu te koop. De vraagprijs is 310.000 euro. Voor dat bedrag koop je een lekker gevoel van vrijheid en de ruime om te doen en laten wat je wilt. Je koopt een fijne plek in de zon in een heerlijk rustige omgeving. Ga vooral snel kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit huis het schot in de roos is waarop je hoopte. Dat je hier alles hebt waarover je droomde en wellicht zelfs een beetje meer. Ga aan het eind van je ronde eens onder de overkapping zitten en neem dan alles nog eens door. Kijk intussen goed om je heen en je weet dat je je zoektocht kunt staken omdat je hier het thuis hebt waar een fijn leven een vanzelfsprekendheid kan worden. Veel plezier!

Algemeen;
• Gelegen nabij het centrum van Sprang Capelle;
• Geheel voorzien van dubbele beglazing;
• Zeer ruime uitbouw en deels een opbouw;
• Ruime garage met bergzolder;
• Beschikt over een oprit en een carport;
• Prachtig aangelegde tuin;

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken