Verkocht

Verkocht: Oosteind 26, 5161 MJ Sprang-Capelle

€ 369.000,- k.k.
€ 2.816,79/m2
Type object Eengezinswoning, woonhuis, geschakelde woning
Perceeloppervlakte 310 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Algemeen

Nette vrijstaande geschakelde woning met oprit voor meerdere auto's, vier slaapkamers en een multifunctionele extra ruimte.

Van je thuis kun je maken wat je wilt.
Je wilt een nieuw huis zoeken en hebt behoorlijk wat noten op je zang. Terecht ook, want het moet de plek zijn waar je het lekkere leven leidt. Je thuis. En dat mag best een beetje geweldig zijn. Herstel: dat moet het zijn. Thuis... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Eengezinswoning, woonhuis, geschakelde woning
    Bouwjaar 1952
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 369.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Maandag 3 mei 2021
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, geschakelde woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1952
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 310 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 131 m²
Inhoud 727 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 91 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 13 m²
Tuinoppervlakte 36 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 8 (waarvan 4 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel E
CV ketel
CV ketel Nefit
Bouwjaar 2009
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 4
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Sprang B 5837 Sprang B 5837
Perceeloppervlakte 310 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Nette vrijstaande geschakelde woning met oprit voor meerdere auto's, vier slaapkamers en een multifunctionele extra ruimte.

Van je thuis kun je maken wat je wilt.
Je wilt een nieuw huis zoeken en hebt behoorlijk wat noten op je zang. Terecht ook, want het moet de plek zijn waar je het lekkere leven leidt. Je thuis. En dat mag best een beetje geweldig zijn. Herstel: dat moet het zijn. Thuis is waar je ongestoord je gang kunt gaan. Oosteind 26 in Sprang-Capelle staat nu te koop. Als symbool van het feit dat het leven geen of-of hoeft te zijn. Wil je je helemaal kunnen uitleven? De mogelijkheden zijn hier bijna oneindig als je je inbeeldingsvermogen een beetje aan het werk zet. Ga kijken en je kunt niet anders dan direct verkocht zijn.

Plaats voor samen of even alleen
In het huis dat je je thuis noemt, heb je natuurlijk voldoende ruimte. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De woning uit 1952 heeft een fijne woonkamer en een flinke keuken, waar je de ruimte hebt om gezellig samen te zijn of je bezoek te entertainen. En dan is er nog de aangebouwde eetkamer. Die kun je natuurlijk ook prima dienst laten doen als speelruimte voor je kinderen. Zo ben je samen in de kamer, maar kun je toch lekker allemaal je eigen ding doen. Stel je eens voor wat er gebeurt als je de muur tussen de keuken en de woonkamer weghaalt. Doe je ogen even dicht en je ziet de gezellige avonden waarschijnlijk direct voor je.

Op gezette tijden heb je natuurlijk ook behoefte aan tijd voor jezelf. Ook dat is geen enkel probleem. De vier slaapkamers zorgen voor een eigen plek voor iedereen. Maar ook hier liggen weer kansen op nog meer. Denk bijvoorbeeld eens aan een vaste trap naar de zolder vanuit de kleinste kamer. En beeld je dan meteen eens in hoe die zolder wordt met een dakkapel. Dan offer je een kleine ruimte in om er een fantastische extra kamer voor terug te krijgen. Kansen dus, in overvloed. Je moet ze alleen even willen zien.

Omdat het echt niet op kan
Misschien droom van je een bedrijf aan huis of wil je graag een werkplek maken. Wie weet knutsel je graag aan auto’s of motoren of heb je een andere hobby die veel ruimte vergt. Misschien zoek je wel een mogelijkheid om mantelzorg te verlenen. Goed nieuws: je nieuwe thuis heeft een enorme garage. Helemaal geïsoleerd, dus geschikt voor zo’n beetje alles dat je kunt verzinnen. Omdat het hier blijkbaar echt niet op kan. Zoals met zo’n beetje alles in de woning, heb je de luxe om keuzes te kunnen maken. Om het huis te maken dat past bij jouw wensen en de behoeftes.

Blanco canvas
De ruimte in huis is er en het geheel is als een blanco canvas. Je hoeft het alleen nog maar in te kleuren. Als je een beetje handig bent of de juiste mensen kent, pas je dat wat nu nog een beetje uit de tijd is, eenvoudig aan. Het huis is keurig onderhouden en staat helemaal open voor jouw interpretatie van het ideale thuis. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten en beeld je dan eens in hoe het er zou zijn zonder de muur naar de keuken en met al jouw spullen erin. Sta eens stil op zolder en denk eens aan de vaste trap en de dakkapel. En kijk eens rustig om je heen in de garage. Dan zie je kansen. Heel veel kansen. Kansen die je ergens anders wellicht niet vindt.

Je eigen vrijstaat
Dat thuis zonder grenzen staat natuurlijk ook nog eens op een fijne plek. Ook hier: 100 punten. Je woont hier lekker in je eigen vrijstaat, waar niemand op je vingers kijkt en waar je, door je oprit en de extra parkeerplaats voor je huis, altijd een plek hebt om te parkeren. Je hebt de supermarkt op loopafstand en binnen vijf minuten fietsen sta je middenin het centrum van Waalwijk. Even uitwaaien? Geen probleem, want in een mum van tijd sta je middenin de natuur. En wil je Waalwijk uit? Dan zit je helemaal op een ideale plek. Zo heb je het beste van alle werelden.

Alles gevonden en wellicht zelfs meer
Oosteind 26 staat te koop met een vraagprijs van 369.000 Euro. Voor dat bedrag koop je het familiehuis waar je alles hebt voor het lekkere leven zoals je dat voor jezelf ziet. Met de ruimte om je gang te gaan, zonder je gestoord te voelen. Ga gewoon eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit thuis je de keuze geeft tussen gezellig samen of even alleen. Ga kijken en geef jezelf de tijd om alle kansen te zien die er nog zijn. Dan weet je dat je niet meer verder hoeft te zoeken omdat je hier alles hebt gevonden. Wellicht zelfs meer dan waarop je hoopte. Van je thuis kun je maken wat je wilt. Veel plezier!

ALGEMEEN:
• Gelegen nabij diverse uitvalswegen;
• Multifunctionele ruimte 12,07x6,82cm;
• Aanbouw in 2004 en garage in 2005 gerealiseerd;
• Woning is voorzien van dubbelglas;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• Geheel voorzien van rolluiken;
• Oprit voor 4 auto's;
• CV-ketel van Nefit uit 2009;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken