Beschrijving

Goed onderhouden vrijstaande woning met oprit, garage, drie slaapkamers gelegen op een royaal perceel met een achtertuin op het westen.

Compromisloos lekker leven
Je gunt jezelf het een en ander. Zeker wanneer het gaat om de plek waar je woont. Je zoekt niet zomaar een huis, maar vooral een echt thuis. De plek waar je een compromisloos lekker leven hebt. Het kan nu, want Walstro 33 in Sprang-Capelle staat nu te koop. De vrijstaande woning uit 1984 laat je zien dat de uitdrukking ‘de koning te rijk’ niet zomaar uit de lucht komt vallen. Ga kijken en je weet dat je het hier helemaal voor elkaar hebt. Ga maar eens na:
•	Een bijzonder ruime woonkamer en keuken
•	Drie ruime slaapkamers
•	Een garage en ruime oprit
•	Een heerlijke ruime achtertuin vol privacy en de hele dag een plek in de zon én de schaduw
•	Een echt thuis op een fantastische plek in Sprang-Capelle

Ruimte voor alles en iedereen
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Je wilt leven zonder compromissen te sluiten. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. Je ziet de ruimte al op het moment dat je in de entree staat. Daar zie je dat je hier van alles een beetje meer hebt dan ergens anders. Meer woonkamer bijvoorbeeld. En in die woonkamer zie je dan ongetwijfeld kansen voor nóg meer: stel je tijdens de bezichtiging eens voor dat je de muur tussen de keuken en de woonkamer weghaalt. Of direct ook de bijkeuken bij de keuken trekt. Beeld je eens in wat er dan gebeurt… Dan heb je de ruimte waar je samen met je gezin bent en allemaal lekker je ding kunt doen, of waar je een groot gezelschap aan bezoek kunt entertainen tijdens een feestje.

Op de bovenverdiepingen heb je de ruimte om je even terug te trekken. De drie slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen en laten wellicht ruimte over voor andere dingen. De zolder geeft je de ruimte om alle spullen neer te zetten die je liever buiten het zicht bewaart. En wil je nog meer? Dat kan hoor. Stel je eens voor dat je de garage wat aanpast en er ook een kamer van maakt. Dan heb je ook een fantastische plek om thuis te werken. Of dat je nog wat verder kijkt en aan de achterzijde een stuk aan de garage bouwt met een extra slaapkamer en badkamer. Gewoon, omdat het je thuis aan niets moet ontbreken. 

Vier seizoenen gezelligheid
Ga tijdens je bezichtiging eens even zitten in de woonkamer en kijk dan eens goed naar het zachte licht dat binnenvalt. Het vele groen om je nieuwe thuis heen, zorgt voor een bijzonder fijne sfeer in huis. Heel erg rustig en vrij. Wellicht wil je het een en ander aanpassen aan je eigen smaak. Of nog wat meer aan ‘nu’. Wat blijft, is die sfeer. Dat gevoel van echt thuis zijn. De haard en de schuifpui naar de tuin geven je de wetenschap dat je hier alles hebt voor vier seizoenen gezelligheid. 

Stel je, als je toch even zit, eens voor hoe jij de sfeer aan je eigen smaak zou aanpassen. De omlijsting van je schilderij staat hier letterlijk als een huis. Je hoeft het alleen maar in te kleuren om er iedere dag optimaal van te genieten. Om een thuis uit duizenden te hebben.

Je eigen vrijstaat
Thuis heb je de ruimte om te doen wat je wilt, maar natuurlijk ook de rust en vrijheid om niets te hoeven laten. Wat dat betreft schiet je hier middenin de roos. De vrijstaande woning staat middenin het groen op een perceel van 699 vierkante meter. Je eigen vrijstaat in Sprang-Capelle! In de tuin op het westen heb je de hele dag wel ergens de zon, maar ook altijd een plek in de schaduw. Geen compromissen dus. De tuin heeft een flink terras, een heerlijk gazon voor kinderen om op te spelen en zelfs nog voldoende plek voor een flinke moestuin met een eigen kas. Je kunt de indeling natuurlijk aanpassen naar je eigen wensen, maar wat blijft is het geweldige gevoel van vrijheid. Van gewoon lekker ongestoord je gang kunnen gaan en je alleen maar te hoeven concentreren op genieten.

Einde van je zoektocht
Walstro 33 in Sprang-Capelle staat te koop. De vraagprijs is 525.000 euro. Voor dat bedrag koop je het geweldige gevoel van vrijheid, om je de koning te rijk voelen. Je koopt een gezellig thuis waar je ruimte hebt voor alles. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat het je allemaal zien. Aan het eind van de ronde weet je dat dit de kans is die je jezelf nog meer gunt dan een ander. Neem rustig je tijd, laat de alles even goed op je inwerken en je kunt niet anders dan zien dat dit het is: de plek waar je compromisloos lekker kunt leven. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen in een rustige wijk nabij supermarkt, scholen en uitvalswegen;
• Royaal perceel van 699m²;
• Beschikt over een oprit en garage;
• Royale achtertuin van 20x17m op het westen;
• Woning is voorzien van muurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en dubbelglas;
• Voorzien van drie slaapkamers;
• CV-ketel van Nefit uit 2008;
• Verwarming d.m.v. hete lucht verwarming en radiatoren;
• Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2022 uitgevoerd (behoudens het windscherm rond het terras en houtwerk berging is niet gedaan);
• Beschikt over een energielabel C;

Wil je deze vrijstaande woning bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk.

Kenmerken