Beschrijving

*WEGENS GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ HIER GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN *


Prachtige uitgebouwde tussenwoning in een uniek stukje Tilburg.

Het wijkje De Bokhamer doet denken aan een dorp in de stad. Men waant zich even buiten het verstedelijkte Tilburg en in vroegere tijden. 

De ligging is ook erg ideaal vanwege de nabijheid van uitvalswegen (zoals de Ringbaan-West), het Spoorpark, Station Universiteit en het centrum van de stad.

Begane grond:

Entree met meterkast, gemoderniseerde toiletruimte.
De woonkamer is ruim en licht doordat deze aan de achterzijde is uitgebouwd. De woonkamer doet knus en gezellig aan mede door de houtkachel in het midden van de kamer.
Achterin de woning is de ruime keuken  welke voorzien is van veel opbergruimte een vaatwasser gasfornuis en combi,-oven.


Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, 1 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. De badkamer is recent volledig gemoderniseerd en beschikt o.a. over een inloopdouche toilet en wastafel met speigel ,de badkamer is afgewerkt met matzwarte kranen en is helemaal van deze tijd.

Tweede verdieping:

De open zolder beschikt over de wasmachineaansluiting en CV-installatie. Er is ook veel licht op deze kamer door het dakraam. Deze ruimte zou ook als 4de slaapkamer gebruikt kunnen worden.

Tuin:

De diepe achtertuin is op oosten gericht . De mooi aangelegde tuin geeft tevens toegang tot de riante garage van 41 m2.
Ook staat er nog een stenen berging in de achtertuin in deze berging zit ook nog een aansluiting voor de was-droogcombinatie.

Kenmerken