Beschrijving

Ruime middenwoning gelegen in een verkeersluwe straat maar nabij winkelcentrum de Heyhoef!. Of je nu een starter of doorstromer bent, je een nieuwe start maakt, kleiner of groter wilt wonen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde: een fijne plek om thuis te komen. Een eigen plek waar je kunt genieten van de rust die je soms nodig hebt na een drukke dag.

De woning is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen zoals het winkelcentrum Heyhoef, sportvoorzieningen (zwembad, sportvelden) en scholen.

Bouwjaar: 1990
Inhoud: 324m³
GO: 82m² + 16m² (zolderkamer) TOTAAL 98m²
Perceel: 147m²

Begane grond: Voortuin, entree, hal met toiletruimte, toegang naar woonkamer. Lichte doorzon kamer met neutrale houten vloer. Het zitgedeelte ligt aan de voorzijde van woning en heeft voldoende privacy omdat de woning een voortuin heeft. De keuken en het eetgedeelte liggen aan de tuinzijde. De keuken in rechte opstelling is netjes doch basic . Tevens is er vanuit de keuken toegang tot een ruime bergkast. Vanuit de keuken is er toegang tot de achtertuin. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang naar drie slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer (ca 11,5 m2) ligt aan de voorzijde. Ook de badkamer ligt aan de voorkant van de woning. Deze is uitgevoerd in wit sanitair en beschikt over een inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Aan de achterzijde liggen nog twee slaapkamers van 10m2 en 7 m2. 

Tweede verdieping: Een vaste trap naar deze ruime verdieping met vele mogelijkheden om hier een 4de (slaap)kamer te realiseren, ruimte is er immers meer dan voldoende! 

Tuin: Deze ligt op het Zuid-Oosten. Aan de achterzijde is er een groot zonnescherm over de volle breedte. De tuin is onderhoudsvriendelijk, heeft een terras en voldoende speelruimte. De berging ligt aan de achterzijde van de tuin en beschikt over een eigen achterom. 

*Er is een officieel meetrapport conform NEN2580 beschikbaar. Bent u op zoek naar een complete, kindvriendelijke en onderhoudsvriendelijke woning die nabij alle voorzieningen ligt, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken