Omschrijving

Luxe en ruimte zijn twee speerpunten in deze prachtige woning met jaren ‘30 uitstraling in de zeer gewilde wijk Koolhoven. Deze perfect afgewerkte twee onder een kap woning heeft 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 5), ruime badkamer, keuken in stijl en een heerlijke leefruimte! Tel daar bij op dat je een fraaie, ruime achtertuin hebt en een garage met inrit en het ''plaatje'' is compleet! De wijk Koolhoven is een zeer gewilde wijk aan de buitenrand van de Reeshof. Er is een goede ontsluiting via de tangent, scholen zijn op loopafstand en winkelcentrum Heyhoef en de Dalempromenade zijn goed bereikbaar. Een wijk die geheel is opgebouwd in jaren ’30 stijl en Dudok stijl.

Indeling

Voortuin met ruime oprit waar 2 auto’s geparkeerd kunnen worden en er toegang is tot de garage. De ruim opgezette entree, geeft toegang tot de meterkast, de toiletruimte welke is afgewerkt met een vrijhangend toilet, stucwerk wandafwerking en fonteintje. Vanuit de hal is de living bereikbaar. Deze is zeer smaakvol afgewerkt en onderverdeeld in een zit gedeelte aan de voorzijde en een keuken aan de achterzijde. Het zitgedeelte is zeer ruim te noemen en is mooi afgewerkt doormiddel van strakke wanden en plafond met platte lijst en een fraaie eiken multiplank.  De keukeninrichting bestaat uit een spoeleiland met wasbak, vaatwasmachine en kastruimte. De wandopstelling is ingericht met een inductie kookplaat,  afzuigschouw, 2 koelkasten en een betonnen aanrechtblad. Een prachtige keuken met volop werk- en bergruimte.

Eerste verdieping

De overloop heeft een extra raampartij en zodoende veel lichtinval. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig en een badkamer. Alle kamers zijn prima van formaat en hebben een respectievelijke oppervlakte van: ca. 9,5m², 11m² en ca. 18m². De nette badkamer is modern afgewerkt en voorzien van stucwerk wandafwerking, een ligbad, wastafel met dubbele kranen, toilet en een separate inloopdouche.

Tweede verdieping

Door middel van een vaste trap te bereiken 2de verdieping. Eerste indruk: Wow wat een ruimte! Door de hoogte van de nok geeft en is deze verdieping met recht groot te noemen. Dit mede door de extra dakpunt aan de voorzijde. Deze verdieping beschikt daarnaast over 2 grote dakramen en is daarom geschikt om hier 2 (slaap) kamers van te maken. In het midden van de kamer is een afgesloten ruimte met daarin de was,- en droogopstelling.

Tuin

De diepe, onder architectuur aangelegde achtertuin is op het noord-oosten gelegen. Meerdere speelse plekken bieden de gehele dag zon of schaduw! Daarnaast is het mogelijk om een veranda aan de woning te plaatsen of zelfs een uitbouw. De tuin is immers groot genoeg!  Verder is er aan alles gedacht zoals (extra) wateraansluitingen en elektra punten. 

De garage is buitenom bereikbaar en deze is voorzien van een wastafel, elektra en dubbele garagedeuren. Er is veel bergruimte, het kan eenvoudig bij de woning betrokken worden of dienen als parkeerplaats voor auto of motor.

Kenmerken