Omschrijving

Unieke woning gelegen in Baardwijk met luxe badkamer en keuken, drie slaapkamers en vrij uitzicht aan de voorzijde. 

Echte gezelligheid op de meest strategische plek.

Thuis. Een mooi woord. Veel meer dan alleen een huis ook. Jij zoekt vast ook naar de plek waar je een lekker leven hebt. Waar je je nergens druk om hoeft te maken en je alles hebt om te genieten. Je hoopt natuurlijk ook op een moeiteloze verhuizing. Je treft het, want het thuis waarvan je droomde staat nu te koop. Baardwijksestraat 171 in Waalwijk is de hoekwoning waar je al je wensen en eisen afvinkt en dan nog flink wat extra overhoudt. Het is de plek met een spectaculair zicht op de omgeving, waar je graag bent en waar je bezoek ook met plezier naartoe komt.

Jan en Danielle kochten hun huis twaalf jaar geleden. “We hebben een heleboel geklust in huis om het helemaal te maken zoals wij het graag willen. Het is echt ons thuis en we hebben vast wel moeite met het afscheid. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Voor nog een beetje meer. De omstandigheden zijn nu gunstig, dus het voelt als het juiste moment.” De vertrekwens geeft jou nu een kans. Eentje uit duizenden. Je kunt geen moeite hebben om te zien hoe juist dit huis op deze plek alles is wat je ooit zocht.

Ruimte voor alles
Thuis heb je natuurlijk voldoende ruimte. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. Neem alleen al de keuken. “Dit is de ruimte die we het meest gebruiken. Ook met bezoek. De keuken is lekker groot en gezellig. Als je van koken houdt, dan kun je je hier helemaal uitleven. Maar ook de woonkamer is erg fijn. Dat is de plek waar helemaal niets meer hoeft. Waar we lekker de boel de boel laten.” Super gezellig samen dus. Maar ook als je even op jezelf wilt zijn, dan heb je die mogelijkheid. De woning heeft drie fijne slaapkamers, waarvan eentje op zolder. Zo heb je dus ook allemaal je eigen plek. 

Alles gericht op jou
In je nieuwe huis wil je je direct op je gemak voelen. Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen. Dan is het fijn om te weten dat dit huis eruit ziet om door een ringetje te halen. Meer dan eventueel wat verf en kwasten heb je niet nodig om te kunnen verhuizen en direct thuis te zijn. In je nieuwe huis wil je ook de juiste verhouding vinden tussen comfort en sfeer. Wellicht overtuigt het gezellige glas-in-lood je direct. Misschien val je spontaan voor de badkamer met bad en grote inloopdouche. Of toch gewoon voor de royale keuken met de kachel, waarin je met gemak een maaltijd maakt voor een klein leger. Alles in de woning is gericht op echte gezelligheid. Op jou en de jouwen. 

De beste plek
Het klinkt misschien wat hoogdravend om iets ‘het beste’ te noemen. Maar ga gewoon eens in de keuken staan en kijk dan eens door een van de vier ramen naar buiten. Dan weet je voldoende. Het zicht dat je hebt is spectaculair. En het mooiste? Niemand kijkt terug. Je hebt alle privacy van de wereld in je huis en ook buiten waar je lekker in de zon of onder de overkapping zit. Alsof je alleen op de wereld bent. Toch woon je overal dichtbij. Het centrum is niet ver, je kinderen hebben meer dan genoeg om te spelen in de buurt en naar de sportvelden en scholen kun je gewoon lopen. Zo heb je dus het beste van twee werelden. Precies zoals dat hoort bij dat echt fijne thuis.

Stoppen met zoeken
335.000 euro. De vraagprijs voor Baardwijksestraat 171 in Waalwijk. Voor het geweldige gevoel van vrijheid en het jaloersmakende uitzicht. Voor lekker thuis komen en eigenlijk nooit meer weg willen. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je een echt fijn leven hebt. Aan het eind van de bezichtiging kun je niet anders meer dan concluderen dat je nergens anders meer hoeft te kijken, omdat je hier alles hebt gevonden. Veel plezier!

Algemeen
• Vrij uitzicht aan de voorzijde;
• Alle woonlagen voorzien van een eikenhouten vloer; 
• De keuken is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming;
• Sfeervolle achtertuin van circa 6,4x6,4m op het noorden, voortuin is v.v. zwembad op het zuiden; 
• De voortuin en het zwembad zijn middels hoge schermen af te sluiten zodat je onder privacyvolle omstandigheden kan zonnen en/of zwemmen;
• Voorzien van dubbelglas;
• CV-ketel van Nefit is uit 2012;
• Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2018/2019 uitgevoerd;
• Beschikt over vloerverwarming in de keuken;
• Voorzien van vaste trap naar zolder;
• Voortuin van 69m² wordt gehuurd voor €75,- per jaar van gemeente Waalwijk;
• Keuken en badkamer zijn zeer modern afgewerkt;
• Elektra is in 2012 vernieuwd;

Wil je deze schitterende woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken