Omschrijving

Centraal gelegen uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers en een diepe achtertuin op het zuiden.

Overal dichtbij en toch het heerlijke gevoel van vrijheid.

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar dat ene ideale huis. Naar misschien wel de eerste plek voor jezelf of naar die plek waar je jezelf een nieuwe kans kunt geven. Je wilt natuurlijk voor een fijn thuis vinden. Een thuis waar je de ruimte hebt voor alles dat je wilt doen en de privacy om het allemaal niet te hoeven laten. Je moment is er nu. Beatrixstraat 24 in Waalwijk staat namelijk te koop. Het is het ideale thuis op precies de juiste plek. Het is de woning waar je jezelf de start geeft waarvan je droomde. Kijk eens goed naar alle mogelijkheden van de woning uit 1948 en je ziet ongetwijfeld een fantastische kans. De kans op een echt fijn thuis.

Samen of even alleen
Thuis kun je lekker je gang gaan. Je hebt er de ruimte om gezellig samen te zijn, maar je kunt je ook even terugtrekken als je dat wilt. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe lekker je in de woonkamer kunt zitten. De keuken is groot genoeg om een maaltijd in te bereiden voor een flink gezelschap. Stel je eens voor hoe lekker dat is als je vrienden of familie op bezoek hebt. Dan heb je er tijdens het koken ook allemaal een plek om te staan. Doordat de ruimte helemaal op is, ben je trouwens toch altijd in contact met elkaar. Boven heb je een fijne eigen plek voor iedereen in een van de drie slaapkamers. Zo heb je alles wat je nodig hebt en wellicht zelfs een beetje meer.

Direct op je plek
Thuis voel je je natuurlijk gewoon lekker. Dat hoeft hier ook geen enkel probleem te zijn. De indeling van de woonkamer, met de zitplek in het midden, de keuken met het fraaie dakraam en zelfs de buitenruimte: allemaal dragen ze bij aan relaxed wonen. Aan weten dat je het helemaal voor elkaar hebt. Je voelt je er ongetwijfeld direct op je plek. Met wat verf en kwasten pas je de sfeer aan je eigen smaak aan en heb je dat fantastische thuis. Wil je liever nog wat meer doen? Geen enkel probleem natuurlijk. Een inloopdouche in de badkamer misschien, of een wat andere inrichting van de tuin. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Wat blijft, is de gezelligheid. Precies zoals dat hoort bij een echt thuis.

Heerlijke gevoel van vrijheid
Je nieuwe thuis staat op de perfecte plek. Middenin Waalwijk en dichtbij de winkels, plekken om wat te eten en te drinken, het busstation, sportvelden en noem maar op. Je hebt alles bij de hand en bent de stad ook zo uit als je ergens anders moet of wilt zijn. Ondanks die centrale ligging, woon je heerlijk vrij. Aan de voorzijde heb je zo goed als geen inkijk en je achterburen wonen zo ver weg en tussen het groen, dat ze je alleen kunnen zien als ze echt goed hun best doen. Het heerlijke gevoel van vrijheid dus. De wetenschap dat je het kunt doen zoals jij het wilt.

Waar je graag bent
187.500 euro. De vraagprijs voor Beatrixstraat 24. Voor jouw eigen paleis in de buurt van alles dat Waalwijk leuk maakt. Voor de ruimte om te doen wat je wilt en de privacy om je door niemand te laten storen. Ga vooral een keer kijken. Neem rustig de tijd voor de bezichtiging, geef je fantasie en inlevingsvermogen de ruimte en je kunt bijna niet anders dan zien dat je hier alles kunt maken waarop je ooit durfde te hopen. Je nieuwe thuis. Je eerste thuis misschien wel. De plek waar je graag bent en waar anderen graag bij je op bezoek komen. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen nabij diverse voorzieningen;
• Voorzien van een uitbouw;
• Keuken is in 2015 geplaatst;
• Mooi aangelegde achtertuin 13,5x6m op het zuiden;
• Voorzien van deuren met driepuntssluitingen;

Wil je deze woning bezichtigingen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken