Homedia (1).jpg
Verkocht

Verkocht: Dr. Schaepmanlaan 37, 5142 CP Waalwijk

€ 239.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 195 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 115 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Alles doen wat je kunt verzinnen

Je nieuwe huis. Zie je het al voor je? Vast wel een beetje. Je hoopt vast op voldoende ruimte en je wilt niet teveel klussen om te kunnen verhuizen. Je zoekt gezelligheid en wilt graag dichtbij alles wonen wat je nodig hebt. Dat is ongetwijfeld het beeld dat je hebt bij je nieuwe huis. Je treft het, want het kan allemaal nóg mooier. Dr. Schaepmanlaan 37 in Wa... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
  Bouwperiode 1965
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Maandag 3 augustus 2020
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 08645
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 3 augustus 2020
Laatste wijziging Vrijdag 4 september 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1965
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 195 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 115 m²
Inhoud 410 m³
Oppervlakte externe bergruimte 17 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)

Beschrijving

Alles doen wat je kunt verzinnen

Je nieuwe huis. Zie je het al voor je? Vast wel een beetje. Je hoopt vast op voldoende ruimte en je wilt niet teveel klussen om te kunnen verhuizen. Je zoekt gezelligheid en wilt graag dichtbij alles wonen wat je nodig hebt. Dat is ongetwijfeld het beeld dat je hebt bij je nieuwe huis. Je treft het, want het kan allemaal nóg mooier. Dr. Schaepmanlaan 37 in Waalwijk staat nu te koop. Die woning geeft je de ruimte om alles te doen wat je kunt verzinnen. De luxe om keuzes te kunnen maken.

We maken het je direct even makkelijk. Dit is waarom je dit huis tot jouw thuis wilt maken:
• De ruimte die je alle bewegingsvrijheid geeft die je nodig hebt
• De eenvoud waarmee je jouw thuis maakt van het huis
• De heerlijk ruime tuin waar je altijd een plek in de zon vindt

De huidige bewoners laten je direct zien dat dit de woning is waar je lang gelukkig kunt zijn: “We kochten ons huis 35 jaar geleden en we wonen hier nog steeds heel erg graag. Het huis is echt onze plek en de buurt is fijn. Toch gaan we nu voor een volgende stap, naar een gelijkvloerse woning.” Die vertrekwens geeft jou de kans op een geweldig nieuw thuis. Op lekker ruim wonen op een mooie plek.

Kunnen doen wat je wilt
Je nieuwe thuis is de plek waar je gezellig samen bent in de ruime woonkamer, maar ook allemaal een fijne eigen plek hebt. Met de liefst vijf slaapkamers houd je wellicht zelfs plek over voor je werk, je hobby, gasten of wat dan ook. In je nieuwe huis heb je de ruimte lekker te koken en je bezoek te ontvangen. “We hebben een tafel die we kunnen uitschuiven voor wanneer onze kinderen en kleinkinderen op bezoek komen. Dan zitten we zonder moeite met zijn tienen aan tafel.” Dat dus. Ruimte voor gezelligheid en de luxe om te kunnen doen wat je wilt. En stel je eens voor dat je kiest voor een dakkapel op zolder. Dan wordt het helemaal te gek. Zo heb je het beste van twee werelden: fijn samen of even alleen.

Direct op je gemak
Misschien heb je helemaal geen zin om veel te klussen. Dat is ook helemaal nergens voor nodig. “We zijn altijd zuinig geweest op ons huis en hebben in de loop der jaren behoorlijk wat aangepast en opgeknapt.” Misschien dat je wilt verven, om alles helemaal nieuw te laten ruiken en je eigen draai te geven aan de sfeer in huis. Gekker hoef je het niet te maken. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel zitten en kijk dan eens goed om je heen. Dan zie je de fijne open keuken, de open haard, de fraaie vloer met vloerverwarming en de grote hoeveelheid licht die binnenkomt. Dan kun je bijna niet anders dan je direct op je gemak voelen.

Beste van alle werelden
Een fijn thuis staat natuurlijk op een mooie plek. Wat dat betreft kun je het niet heel erg veel beter doen dan hier. “We hebben een strook grond van zo’n 60 vierkante meter gekocht van de gemeente, aan de zijkant van het huis. Daarom hebben we nu een eigen oprit en een flinke tuin. Achterin de tuin hebben we tot laat nog de zon.” Ook buiten kun je dus je gang gaan. Gewoon samen of met een flink gezelschap aan bezoek. Je woont bovendien overal dichtbij. Binnen vijf minuten fiets je naar de winkels van Waalwijk, je woont vlakbij de sportvelden en zelfs de weg die je Waalwijk uit leidt, is niet ver weg. Ideaal dus.

Nooit meer weg
Dr. Schaepmanlaan 37 in Waalwijk staat te koop. De vraagprijs is 239.000 euro. Voor dat bedrag koop je de ruimte om te kunnen doen wat je wilt, op de plek waar je nooit het gevoel hebt dat je iets moet laten. Je koopt een zorgeloos leven en bijna vanzelfsprekende gezelligheid. Ga gewoon snel eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je hier alles hebt wat je ooit hoopte te vinden. Dat ook jij hier het thuis hebt waar je wellicht nooit meer weg wilt. Veel plezier!

Foto's

Sluiten

Recent bekeken