Omschrijving

Op een rustige en groene locatie gelegen vrijstaande woning met dubbele garage, oprit, drie slaapkamers op een royaal perceel.

In de zon en uit de wind: het lekker leven
Stop maar. Stop maar met zoeken want je hebt het huis van je dromen nu gevonden. Het vrijstaande huis vlakbij het centrum, waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je kunt verzinnen en de rust om je door niets of niemand te laten tegenhouden. Waar iedere dag een beetje vakantie lijkt. Eerste Zeine 8b in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag groot nieuws heten, want met deze woning streep je ongetwijfeld heel je lijst van wensen en eisen af. Je hebt er volop zon en kunt je verschuilen voor de wind. Je koopt een huis en krijgt vooral een fantastisch thuis.

De huidige bewoners kochten hun huis 13 jaar geleden. Ze hebben het in de loop der jaren helemaal aangepast naar hun eigen wensen. “We wonen hier natuurlijk op een prachtige plek en in een heel mooi huis. Toch vinden we het tijd voor iets anders. De kinderen wonen buiten de deur en wij hebben zoveel ruimte niet meer nodig.” Daar. Je kans op een presenteerblaadje. Je hoeft hem alleen maar op te rapen voor een ander het doet en dan zit je voor heel lang gebakken.

Op ieder moment helemaal thuis
Je gunt jezelf natuurlijk ruimte. Ruimte om je vrij te kunnen bewegen. Wat dat betreft val je in deze woning met je neus in de boter. Dat zie je al zodra je de woonkamer binnenloopt, met de woonkeuken eraan vast. “Vroeger was de aanbouw een serre. Die hebben we helemaal aangepakt en er een grote keuken van gemaakt, met daarachter een ruime badkamer en een toilet. In de keuken hebben we alle ruimte voor een flink diner met heel veel mensen en we kijken er bovendien mooi uit over de tuin en het groen.” Daar heb je geen enkele fantasie bij nodig. In een keuken als  deze is koken iedere dag een feest en het is ook de plek waar je gezellig samen kunt zijn. Boven heb je juist voor iedereen een eigen plek, in een van de drie slaapkamers. Omdat je je af en toe ook even moet kunnen terugtrekken. Zo is dit het huis waar je je op ieder moment helemaal thuis voelt.

Als iemand anders het werk heeft gedaan
De woning is keurig netjes onderhouden. “We hebben pas geleden nog geschilderd en verder hebben we alles in de loop der jaren gewoon netjes gehouden.” Dat zie je. Heel veel moeite hoef je niet in het huis te steken. Met wat andere accenten maak je er het thuis van dat echt bij jou past. De plek waar jij je echt op je gemak voelt. Het kan alleen maar fijn zijn om te weten dat anderen al het werk al hebben gedaan. Dan kun jij je concentreren op dat waar het echt om draait: onbezorgd en lekker wonen. Maar er zijn natuurlijk nog wel mogelijkheden, als je toch zin hebt in klussen. Dan zou je bijvoorbeeld een vaste trap naar de zolder kunnen maken en zo nog meer uit het huis halen. Je zou de enorme garage of een deel ervan ook kunnen ombouwen tot werkruimte. Je hebt dus de luxe om te kunnen kiezen.

Oase van rust middenin op een strategische plek
“We wonen hier natuurlijk schitterend. Middenin Waalwijk en toch hebben we van niets of niemand last. Inkijk hebben we niet, auto’s kunnen niet voorbij ons huis rijden en we hebben lekker veel groen rondom het huis.” Je woont heerlijk vrij en aan het water. Er is altijd wel een plek in de zon en in de zitkuil zit je uit de wind. Iedere dag een beetje vakantie en toch heb je alles bij de hand. Je kunt het een stuk slechter treffen. Zeker als je je bedenkt dat je nieuwe thuis, als een  bijna ongeloofwaardige bonus, ook nog eens een dubbele garage heeft en plek genoeg om een flinke verzameling auto’s te parkeren. Soms kun je het dus blijkbaar wél allemaal hebben.

Zelf beleven
Eerste Zeine 8b in Waalwijk staat te koop voor 425.000 Euro. Voor dat bedrag koop je veel meer dan zomaar een vrijstaande woning. Je koopt er een overdaad aan vrijheid voor. Vrijheid qua ruimte en vrijheid wat betreft de omgeving. Je koopt het gevoel dat je het allemaal helemaal prima voor elkaar hebt op de plek die je jouw thuis noemt. Ga vooral eens kijken. Een woning als deze kun je niet vangen in woorden, die moet je zelf beleven. Ga eens lekker zitten, loop eens wat rond en stel je voor dat dit allemaal van jou is. Dan weet je dat het je vanaf nu nergens meer aan ontbreekt.

Algemeen:
• Gelegen in een rustige straat en toch dichtbij het centrum;
• Keuken, badkamer en stucwerk is in 2009 gedaan;
• In 2012 zijn de spouwmuren, vloeren en dak geïsoleerd,
• Nette en privacy volle achtertuin op het noorden met altijd zon;
• Voorzien van royale oprit en dubbele garage, mogelijkheid voor beroep aan huis;
• Schilderwerk buiten is in 2017 gedaan;
• CV-ketel van Nefit uit 2008;
• In 2008 is de meterkast vernieuwd en alle elektra vervangen;
• Beschikt over een sfeervolle open haard;

Wil je deze vrijstaande én multifunctionele woning bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken