Verkocht

Verkocht: Het Fort 7, 5146 CH Waalwijk

€ 359.000,- k.k.
€ 2.099,42/m2
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Perceeloppervlakte 135 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 171 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Algemeen

Jonge, zeer ruime hoekwoning met vier slaapkamers en een achtertuin.

Voldoende ruimte om je eigen echo te kunnen horen
Je gunt jezelf het een en ander. Wanneer je denkt aan je nieuwe huis, dan zie je natuurlijk het liefst ongelimiteerde mogelijkheden. Je wilt je thuis voelen op je nieuwe plek en dat betekent kunnen doen wat je wilt. Zonder concessies. Vandaag is je dag, want Het Fort 7 in... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
    Bouwjaar 2008
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 359.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Vrijdag 9 juli 2021
Bouw
Type object Eengezinswoning, woonhuis, hoekwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2008
Dakbedekking Bitumen
Type dak Platdak
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Muurisolatie
Vloerisolatie
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 135 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 171 m²
Inhoud 575 m³
Oppervlakte externe bergruimte 5 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 6 (waarvan 4 slaapkamers)
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Oosten
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
Tuin 2 - Type Achtertuin
Tuin 2 - Staat Normaal
Energieverbruik
Energielabel A
CV ketel
CV ketel Atag
Bouwjaar 2018
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Tuin aanwezig Ja
Heeft schuur/berging Ja
Kadastrale gegevens
Sprang C 1987 Sprang C 1987
Perceeloppervlakte 88 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Sprang C 1989 Sprang C 1989
Perceeloppervlakte 47 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Jonge, zeer ruime hoekwoning met vier slaapkamers en een achtertuin.

Voldoende ruimte om je eigen echo te kunnen horen
Je gunt jezelf het een en ander. Wanneer je denkt aan je nieuwe huis, dan zie je natuurlijk het liefst ongelimiteerde mogelijkheden. Je wilt je thuis voelen op je nieuwe plek en dat betekent kunnen doen wat je wilt. Zonder concessies. Vandaag is je dag, want Het Fort 7 in Waalwijk staat te koop. De hoekwoning zorgt dat jouw fantasie en inbeeldingvermogen de grenzen van het mogelijke bepalen. Sommige delen van de woning zijn zo ruim, dat je er de echo van je eigen stem kunt horen. Om het nog een beetje mooier te maken, staat dat paleis op een heerlijke plek in Waalwijk, met een al bijna net zo grenzeloze vrijheid voor je kinderen.

Monique en Ben kochten hun huis elf jaar geleden vanaf de tekeningen. Ze zijn dus de eerste bewoners. “Toen het net klaar was, wisten we eigenlijk niet eens wat we moesten doen met al deze ruimte. We voelden ons de koning te rijk. Het is nog steeds een fantastisch ruim huis, maar toch willen we graag voor een nieuwe stap gaan. Deze keer willen we ook buiten nog meer plek hebben.” Een mens moet ambities hebben in het leven. Dat geldt natuurlijk ook voor jou en het kan je niet veel moeite kosten om te zien hoe je ze hier waarmaakt. Hoe dit het huis is waar jij alles vindt om ook echt thuis te zijn.

Ruimte voor alles
Ruimte dus. Nog meer dan je in eerste instantie al zou vermoeden. Je wilt natuurlijk je gang kunnen gaan en daar heb je voldoende plek voor nodig. Hoe lekker is het dan als je gewoon alles kunt doen wat je wilt? “Een van de dingen die ons zo aantrokken aan dit huis, was de tweede etage. Daar zagen we een speelwalhalla voor onze kinderen. De werkelijkheid was dat ze altijd al hun speelgoed mee naar beneden sleepten en gewoon in de woonkamer speelden. Dat vonden ze veel gezelliger en ook daar hadden we er voldoende plek voor.” Dat dus. Als je de ruimte hebt, dan maakt het helemaal niets uit. Ga tijdens de bezichtiging eens aan de eettafel zitten. Dan zie je ongetwijfeld hoe ook jij hier de perfecte ruimte hebt om samen met de jouwen te zijn.

Op de bovenverdiepingen heb je juist de ruimte om je even terug te trekken. “We hebben vier slaapkamers, waarvan de twee grootste ook echt groot zijn. Zo heeft iedereen ook een fijne eigen plek.” En daar blijft het niet bij. Naast die vier kamers heb je nog een halve bovenste verdieping over. Wil je veel en rustig thuis werken? Heb je plek nodig voor een hobby? Denk je dat jouw kinderen wel op zolder blijven spelen? Ook hier weer: alleen je eigen inbeeldingsvermogen kan in de weg staan. Zoek tijdens je bezichtiging eens een stil moment uit om vervolgens luid te praten op de zolder. Dan hoor je de echo van je eigen stem, om maar even te accentueren hoe groot het er is.

Direct op je plek
Je nieuwe thuis is nu elf jaar oud. Als je geen zin hebt om veel te klussen, dan kun je opgelucht ademhalen. Veel meer dan wat verven of ander behang ophangen, hoef je niet te doen. De woning is netjes onderhouden, waardoor je je alleen maar hoeft te concentreren op hoe jij de sfeer aanpast aan jouw eigen smaak. Dan heb je direct daarna het thuis waarin je je schoenen uitschopt, jezelf op de bank laat vallen en het gevoel hebt alsof je nooit ergens anders hebt gewoond. Veel moeilijker hoeft het allemaal niet te zijn.

Perfecte opgroeiplek
Dat thuis zonder onmogelijkheden staat op een fraaie plek in Waalwijk. “Ons huis staat ideaal binnen Het Fort. We hebben nergens inkijk. Aan de voorzijde kijken we uit op groen en aan de achterkant kunnen de buren niet naar binnen kijken.” Vrijheid dus. Heb je kinderen? Dan hebben ze vanaf je verhuizing een flink arsenaal aan nieuwe vriendjes en vriendinnetjes op het plein én een veilige plek om te spelen. Auto’s rijden er alleen met mensen die er wonen. Ondanks al die rust en vrijheid, ben je op de fiets binnen tien minuten in het centrum van Waalwijk.

Klaar met zoeken
359.000 euro. De vraagprijs voor Het Fort 7 in Waalwijk. Voor niets meer te wensen over hebben. Voor het lekkere gevoel van vrijheid en alles kunnen doen dat je kunt verzinnen. Ga vooral eens kijken. Neem uitgebreid de tijd voor de bezichtiging en beeld je eens in welke nieuwe dingen je allemaal wilt proberen omdat je er hier wél de ruimte voor hebt. Loop na de bezichtiging eens om Het Fort heen en je ziet nog meer ruimte, in de natuur. Al die dingen bij elkaar maken dat je niet anders kunt dan de conclusie trekken dat je klaar bent met zoeken. Dat je hier het thuis hebt gevonden waar je nog jaren heel erg gelukkig bent. Veel plezier!

ALGEMEEN:
• Gelegen in landgoed Driessen op een rustige locatie;
• Beschikt over een energielabel A;
• Achtertuin van 8,59x5,41m op het oosten;
• Woning is volledig geïsoleerd;
• Voorzien van vier slaapkamers (met optie tot vijf of zes);
• Schilderwerk buitenzijde, kozijnen binnen- en buitenzijde door erkend schildersbedrijf gerealiseerd (2021);
• Badkamer plafond in 2021 gestuukt;
• Voorzien van nieuwe vaatwasser in 2019;
• Tweede toilet op 1e verdieping;
• CV-ketel van Atag uit 2018;

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken