Omschrijving

Zeer ruime en perfect afgewerkte geschakelde vrijstaande woning met vijf slaapkamers, een oprit, een garage en een diepe en zonnige tuin gelegen in de gewilde wijk "Besoyen".

Iedere dag geweldig thuiskomen.

Je nieuwe huis. Je hebt vast al in je hoofd zitten hoe het eruit moet zien en waar het staat. Je hebt een hele rits aan wensen en eisen om te zorgen dat je niet alleen een huis koopt, maar vooral een echt thuis. Je zoekt de ruimte om je ding te kunnen doen, de privacy om je vrij te voelen en je wilt natuurlijk ook de plek vinden waar je een lekker en zorgeloos leven hebt. Het kan nu allemaal. Janssoniushof 6 in Waalwijk staat te koop. De vrijstaande woning uit 1992 zorgt dat jij voortaan iedere dag geweldig thuiskomt. Als je even actie onderneemt.

Natalie en Maurice kochten hun huis 17 jaar geleden. “We hebben het huis behoorlijk aangepakt en helemaal naar onze zin gemaakt. Onze kinderen zijn hier geboren en we wonen hier nog steeds heel fijn met zijn allen. Toch willen we nu voor een volgende stap gaan. Naar nóg meer ruimte. We zagen een kans en die wilden we niet laten liggen.” Hetzelfde geldt ongetwijfeld voor jou. Het kan je niet veel moeite kosten om te zien hoe dit huis alles heeft om ook jou heel lang het leven te geven zoals je dat voor jezelf ziet.

Gezellig samen of even alleen 
In je nieuwe thuis heb je de ruimte om nergens op te hoeven beknibbelen. Dat zit hier wel goed. De woonkamer en de keuken zijn beide niets minder dan royaal. “De vorige bewoners hadden het huis al aan de zijkant uitgebouwd. Wij hebben nog een aanbouw aan de achterkant gemaakt en de keuken van achteren naar voren verplaatst. Nu hebben we in de woonkamer de plek om met zijn allen te zitten. In de keuken ontvangen we vaak ons bezoek.” Alles voor het gezinsleven dus, inclusief een chillplek voor de kinderen. En heb je even een moment voor jezelf nodig? Geen probleem, want je hebt met de vier slaapkamers ook een fijne eigen plek voor iedereen. Nooit meer concessies dus, omdat je ruimte hebt voor alles.

Vanzelfsprekende gezelligheid
Op het moment dat je de woonkamer voor het eerst binnenloopt, valt je mond misschien een klein stukje open. Dat geeft helemaal niets. De kamer is veel groter dan je in eerste instantie zou vermoeden. De ruimte is ook heel erg gezellig, omdat je overal met elkaar in contact bent. In de zomer is het helemaal een feest, als je de openslaande deuren openzet. De gezelligheid in huis voelt als een vanzelfsprekendheid. Je voelt je direct op je gemak. De afwerking is ook keurig netjes verzorgd, dus veel moeite hoef je niet te doen om te kunnen verhuizen. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wilt, maar met een likje verf heb je in principe al meer dan genoeg gedaan. Zet gewoon je meubels binnen en begin met dat waar het allemaal om draait in dit huis: genieten en iedere dag weer echt thuiskomen.

Rust en een fijne plek in de zon
“We vonden het lastig om de buren te vertellen dat we weggaan. Het zijn toch ook de mensen om ons heen die wonen in deze straat zo fijn maken.” Gewoon een heel erg fijne buurt dus. Een lekkere plek voor kinderen om te spelen ook, want auto’s komen er niet veel. In je lekker ruime tuin heb je het grootste deel van de dag ergens een plek in de zon. De achterburen wonen ver genoeg van jouw huis vandaan om ook hier ongestoord te kunnen doen wat je wilt. Al die rust heb je bovendien wel dichtbij alles wat je nodig hebt in Waalwijk. Zo heb je lusten zonder lasten en kun je gewoon je gang gaan zonder je van iemand iets aan te trekken. Een schot in de roos!

Niets te wensen over
Janssoniushof 6 in Waalwijk staat nu te koop voor 439.000 Euro. Voor dat bedrag koop je veel meer dan zomaar een vrijstaand huis. Je koopt een zonnig leven op een rustige plek. Je koopt de ruimte om lekker je gang te kunnen gaan en je nergens druk om te maken. Je koopt ook een eenvoudige verhuizing. Ga vooral eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit huis de plek is waar je je direct helemaal thuis voelt. Waar je al voor het eind van je ronde weet dat je niets meer te wensen over hebt. Veel plezier!

Algemeen: 
- Zeer ruime vrijstaande woning geschakeld aan de garage;
- Gelegen aan een woonerf dat uitkomt op een groot speelveld;
- De tuin ligt op het noord-oosten en geniet door de diepte en vrije ligging van meer dan voldoende zon;  
- De woning beschikt over een oprit en garage;
- Het dak van de garage en erkers zijn in 2019 vernieuwd;
- Beneden is er nog een extra speel/werkkamer;
- Mocht de ruimte boven nog niet voldoende zijn dan ligt er een vergunning klaar om een opbouw te realiseren;  
- Aanvaarding in overleg;

Kenmerken