Verkocht

Verkocht: Kasteellaan 55, 5141 BM Waalwijk

€ 192.500,- k.k.
€ 3.007,81/m2
Type object Appartement, portiekflat
Gebruiksoppervlakte wonen 64 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Modern afgewerkt appartement gelegen in Besoyen met twee slaapkamers en twee balkons.

De luxe die je jezelf gunt
Misschien wil je voor het eerst op jezelf gaan wonen. Of zoek je een mooie plek voor een nieuw begin. Hoe dan ook, je hebt ongetwijfeld – en terecht – een hele lijst met eisen en wensen. Je wilt je gang kunnen gaan qua ruimte en rust. Je wilt je direct op je plek voelen en weten... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Appartement, portiekflat
    Bouwjaar 1958
    Status Verkocht
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 192.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Woensdag 11 november 2020
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Woonlaag 1e woonlaag
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1958
Isolatievormen Dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 64 m²
Inhoud 206 m³
Oppervlakte externe bergruimte 28 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
CV ketel
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Heeft schuur/berging Ja
Vereniging van Eigenaren
Ingeschreven bij de KvK Ja
Jaarlijkse vergadering Ja
Periodieke bijdrage Ja
Reservefonds Ja
Onderhoudsverwachting Ja
Opstal verzekering Ja
Kadastrale gegevens
Waalwijk D 630 Waalwijk D 630
Omvang Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Modern afgewerkt appartement gelegen in Besoyen met twee slaapkamers en twee balkons.

De luxe die je jezelf gunt
Misschien wil je voor het eerst op jezelf gaan wonen. Of zoek je een mooie plek voor een nieuw begin. Hoe dan ook, je hebt ongetwijfeld – en terecht – een hele lijst met eisen en wensen. Je wilt je gang kunnen gaan qua ruimte en rust. Je wilt je direct op je plek voelen en weten dat je het helemaal voor elkaar hebt. Je wilt op een fijne locatie wonen en liefst ook nog wat van de zon kunnen genieten. Goed nieuws: het kan nu allemaal. Kasteellaan 55 in Waalwijk staat nu te koop. Dat betekent het einde van je zoektocht naar die ene plek. Als een ander je tenminste niet voor is…

Een beetje luxe
Je gunt jezelf natuurlijk een beetje luxe. Dat is hier geen enkel probleem. Kijk tijdens de bezichtiging eens goed naar hoe keurig alles is afgewerkt. De gietvloer in de woonkamer, de op maat gemaakte boekenkast, de fantastische en suite badkamer… Je hoeft alleen je spullen maar naar binnen te dragen en op hun plek te zetten, en je voelt je op je plek. “Ik heb zo’n beetje alles een keer aangepakt in de loop der jaren, van de badkamer tot de keuken en van de stopcontacten tot het dubbel glas.” Dat dus. Niets meer hoeven doen is natuurlijk een luxe. Lekker je gang kunnen gaan in een fijne woonkamer, twee slaapkamers én twee balkons hebben; je kunt het aanmerkelijk minder goed treffen. Het appartement heeft alles om het thuis te zijn waar jij je heel lang echt op je plek voelt.

Uitzicht zonder terugkijkers
“Het balkon is natuurlijk een heerlijke plek. Ik heb hier volop zon in de zomer, maar de bomen houden genoeg tegen. Als het regent zit ik droog en ik heb een weids uitzicht. Overdag is er de reuring van het ziekenhuis, maar ’s avonds is het erg rustig op straat en in het gebouw. Ideaal.” Al die weldaad heb je bovendien op een mooie plek in Waalwijk. Je bent dichtbij zo’n beetje alles dat de stad je heeft te bieden en toch ver genoeg weg om nergens last van te hebben. Je woont lekker tussen het groen en hebt iedere dag gewoon het prettige gevoel dat je kunt doen en laten wat je wilt in je appartement. Jij hebt namelijk wel het uitzicht, maar niemand kan terugkijken. Ga tijdens de bezichtiging eens op de bank zitten en kijk dan eens rustig door het raam. Dan weet je ongetwijfeld genoeg.

Het thuis waarop je zat te azen
“Ik ben hier achttien jaar geleden komen wonen en heb het nog steeds prima naar mijn zin. Ik heb aardige buren en woon hier heel erg rustig en prettig. De afgelopen maanden heb ik veel thuis gewerkt, zoals heel veel mensen. Die tijd heeft me wel doen inzien dat ik na zoveel jaar toe ben aan een nieuwe stap. Aan een woning met van alles nog een beetje meer.” Heel logisch natuurlijk. Hetzelfde geldt ongetwijfeld voor jou en je hebt vast niet veel moeite om te zien hoe juist dit appartement het nieuwe thuis is waarop je zat te azen.

Wil je de luxe hebben van:
• De ruimte om te doen en laten wat je wilt?
• Niets hoeven doen om je thuis te voelen?
• Super vrij wonen in een fijne buurt in Waalwijk?
Vast wel. Dan is je zoektocht nu klaar. Kasteellaan 55 in Waalwijk is wat je wilde vinden. De vraagprijs voor het appartement is 192.500 euro. Voor dat bedrag is het alsof de zon iedere dag speciaal voor jou op je balkon schijnt. Alsof je je helemaal nergens meer druk om hoeft te maken. Ga snel eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit de plek is waarop je hoopte. Waar jij Het Leven leidt en waar je trots je bezoek ontvangt. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen nabij het centrum van Waalwijk;
• Beschikt over twee balkons, op het noorden en zuiden;
• In 2014 zijn de keuken, toilet, vloer en hal gemoderniseerd;
• In 2015 is de woonkamer gestuukt en de elektra vernieuwd;
• In 2016 zijn de slaapkamers en badkamer gemoderniseerd;
• Voorzien van twee slaapkamers;
• Maandelijkse VvE bijdrage is €129,91;

Wil je dit moderne appartement bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken