Beschrijving

Mooie en zeer ruime jaren 30 woning gelegen op een populaire locatie nabij het centrum van Waalwijk. 

Waar je je ideale thuis kunt maken

Je nieuwe huis. Je zoekt er wellicht al even naar en misschien droom je er zelfs soms wel eens over. Je wilt lekker vrij wonen en kunnen doen wat je wilt doen. Je wilt echt samen thuis kunnen zijn en de plek hebben waar je trots je bezoek ontvangt. Je wilt ook het comfort van nu in het huis met de sfeer van toen. Kortom: je hebt behoorlijk wat wensen. Dan is het extra mooi nieuws dat Kerkstraat 123 in Waalwijk nu te koop staat. Je hoeft alleen maar te gaan kijken om direct te weten dat dit het is. Dat dit de hoekwoning is waar je jouw ideale thuis kunt maken.

Ruimte voor alles en iedereen
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Je wilt je gang kunnen gaan. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De woning heeft een klassieke indeling met een twist. Je hebt er een lange, open woonkamer met een mooie erker aan de voorzijde en aan de achterkant een aanbouw over de volle breedte van de woning. Zo heb je ineens ook een open keuken vanuit die aanbouw. Stel dat je besluit om en suite deuren te plaatsen tussen de aanbouw en de woonkamer. Dan kunnen je kinderen uit hun dak gaan met FIFA22 terwijl jij lekker rustig op de bank geniet van een serie op Netflix. Of ongestoord je bezoek entertaint. 

Op de bovenverdiepingen heb je de ruimte om je even terug te trekken. De drie slaapkamers geven je al een fijne eigen plek voor iedereen. De badkamer met ruimte voor bad én douche maakt het alleen nog maar fijner. En dan is er nog de zolder…nog meer ruimte. Laat je fantasie vooral even op hol slaan tijdens de bezichtiging. Werkruimte, hobbyruimte of logeerkamer? Het kan allemaal. Ga kijken en je ziet: dit huis geeft je de luxe om keuzes te kunnen maken.

Het thuis dat je kunt maken
Ruimte genoeg dus. Maar je wilt natuurlijk meer. Je wilt iedere dag weer het gevoel hebben dat je echt thuis bent. Dat je helemaal op je gemak voelt en je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Ook hier: een schot in de roos. Als een goed idee hebt bij wat een huis voor jou een thuis maakt, dan zie je dat je het hier allemaal kunt maken. Dan zie je de veelheid aan kansen. De basis, de ruimte, is fantastisch. De rest is als een blanco canvas waarop jij het schilderij kunt maken dat bij je past. Neem eens rustig de tijd tijdens de bezichtiging om te bedenken wat je zou doen. Misschien wil je de bijkeuken wel openmaken en daar een eetkamer maken. Of misschien zie je wel een fantastische slaapkamer voor jezelf op zolder. Wat blijft, is de warmte en gezelligheid van een echt jaren ’30 huis, met glas-in-lood, een mooie terrazzovloer in de gang en een heleboel andere details die je laten zien dat jouw nieuwe thuis al een flink verhaal heeft.

Wel de lusten…
De Kerkstraat is een fijne plek in Waalwijk. Je hebt er wel de lusten van dichtbij alles wonen, maar niet de lasten van drukte of andere overlast. Kinderen spelen er gewoon veilig op straat, zo weinig verkeer is er. Verder is het ook heel erg rustig. Alsof je ergens achteraf woont, maar dan in Waalwijk-centrum. In je eigen tuin op het oosten kun je doen en laten wat je wilt. Directe achterburen heb je niet, zodat je een heleboel privacy hebt. De ruimte om fijn te zitten en te spelen wel. Precies zoals je dat thuis graag wilt.

Klaar met zoeken
Kerkstraat 123 in Waalwijk staat te koop. De vraagprijs is 375.000 euro. Voor jouw nieuwe huis. Voor de plek waar je jouw eigen thuis kunt maken zoals het bij je past. Je koopt een heerlijk vrij leven op een fraaie plek. Je koopt de ruimte om te doen en laten wat je wilt en de privacy om je door niets of niemand tegen te laten houden. Ga gewoon eens kijken. Loop rond en neem de sfeer goed in je op. Ga eens in de aanbouw staan en kijk dan eens goed rond naar de keuken en de woonkamer. Stel je eens voor hoe jij het zou aanpassen om het helemaal bij jouw wensen te laten passen. Dan kun je bijna niet anders dan weten dat dit alles is waarop je hoopte en een flink stuk meer dan dat. Dan weet je direct ook dat je je zoektocht naar je nieuwe thuis kunt staken. Veel plezier!

Algemeen:
- Voorzien van Authentieke elementen zoals glas in lood;
- Voorzien van een erker en ruime uitbouw;
- Diepe achtertuin met achterom;
- De gang is voorzien van een terrazzovloer; 
- Er is een bouwkundige keuring uitgevoerd, de direct noodzakelijke kosten bedragen: €18.100,-; 
- Snelle aanvaarding mogelijk;

Kenmerken