Omschrijving

Perfect onderhouden en modern afgewerkte hoekwoning met drie slaapkamers en een achtertuin op het westen.

Alsof je nooit ergens anders hebt gewoond.
Je nieuwe huis. Misschien is het je eerste eigen plek, of wil je jezelf er een nieuwe kans geven. Je hebt ongetwijfeld behoorlijk wat noten op je zang. Terecht ook, want dat nieuwe huis moet vooral ook je nieuwe thuis zijn. Het is de plek waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je wilt. Het is ook de plek waar je ongestoord je gang kunt gaan. Die eisen maken het bijzonder goed nieuws dat Korenbloemstraat 8 in Waalwijk nu te koop staat. De woning op de hoek heeft het allemaal. Het is de woning die moeiteloos bij je past. Waar je eigenlijk gewoon alles hebt voor een lekker leven.

Janneke en Dennis kochten hun huis twaalf jaar geleden en wonen er nog steeds erg fijn. “Het was ons eerste huis en we hebben er in de loop der jaren de plek van gemaakt die helemaal bij ons past. Een tijdje geleden liepen we tegen een mooie kans aan. Anders waren we hier met liefde en plezier blijven wonen.” Kijk eens aan. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien hoe dit huis de kans is waar jij al een tijdje tegenaan wilde lopen. Je hoeft hem alleen nog maar even op te rapen, die kans.

Voor alles een plek
Thuis kun je lekker je gang gaan. Dat is hier ook zeker het geval. In de woonkamer en de keuken heb je de ruimte om fijn samen te zijn. Op de bovenverdiepingen heb je juist allemaal een fijne plek voor jezelf. De woning heeft drie slaapkamers en een zolder met een vaste trap. “Als we hier waren blijven wonen, dan hadden we wellicht nog wat meer uit de zolder gehaald. Met een nokverhogende dakkapel. Meerdere mensen in de straat hebben zo een erg mooie en grote kamer van de zolder gemaakt.” Je hebt nu dus al voor alles een plek in je nieuwe thuis, maar het heeft dus ook potentie om er nog meer uit te halen. Zo kan het nog met je meegroeien als je wilt.

Vanzelfsprekende gezelligheid
Je hebt natuurlijk ruimte nodig om te kunnen doen wat je wilt doen. Maar je zoekt meer dan alleen dat. De juiste sfeer, bijvoorbeeld. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens aan de eettafel of op de bank zitten en kijk eens rustig om je heen. Dan kun je eigenlijk niet anders dan je direct op je gemak voelen. De gezelligheid in huis voelt als vanzelfsprekend. Alles is bovendien keurig netjes onderhouden, waardoor je zo goed als niets hoeft te doen om te kunnen verhuizen. Perfect dus, want die mooie eerste eigen plek hoeft vast geen langlopend project te worden om naartoe te kunnen. Je zet gewoon je meubels en andere spullen binnen en het is alsof je nooit ergens anders hebt gewoond. Zo eenvoudig kan het, als je een beetje geluk hebt.

Ideale locatie
Dat fijne thuis staat natuurlijk op de juiste plek. Ook wat dat betreft zit je hier gebakken. In de tuin op het westen heb je meer dan voldoende privacy en bovendien tot in de avond de zon. “Zeker onder de overkapping is het echt perfect in de tuin. In de zomer zetten we de tuindeuren open en hebben we gewoon een heel erg fijne plek. Een paar jaar geleden hebben we de tuin aangepakt. Nu is het netjes en onderhoudsvriendelijk.” Zo heb je echt het huis waar je graag bent en waar je vol trots je vrienden en familie kunt ontvangen. Het staat ook nog eens in de rustige straat en op een fijne locatie. Je hebt de sportvelden om de hoek, de supermarkt vlakbij en zelfs het centrum van Waalwijk op loopafstand.

Dit is het
227.500 Euro. De vraagprijs van Korenbloemstraat 8 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je de plek waar je thuiskomt en echt jezelf kunt zijn. Waar je bovendien zonder enige moeite naartoe kunt verhuizen en de privacy hebt om lekker je gang te kunnen gaan. Ga gewoon eens kijken. Maak een afspraak, loop een rondje en je weet het: dit is het. Neem alles goed in je op en bedenk je eens hoe je het naar je eigen smaak zou aanpassen. Aan het eind van de rondgang weet je dan ook dat verder zoeken niet meer nodig is, omdat je hier alles hebt gevonden.

Algemeen:
• Gelegen nabij winkels;
• Toilet en badkamer zijn in 2006 vernieuwd;
• Keuken is in 2010 vernieuwd en de vaatwasser in 2019;
• Achtertuin van 8 x 5,8m op het westen;
• Goed geïsoleerd en begane grond voorzien van dubbel glas;
• Voorzien van drie slaapkamers;
• Platte daken zijn in september 2019 vervangen;
• CV-ketel van Nefit uit 2017;
• Voorzien van een uitbouw en een geïsoleerde berging uit 2006;
• Openslaande tuindeuren zijn in 2015 geplaatst;

Wil je deze moderne hoekwoning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken