laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (1) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (2) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (3) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (7) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (6) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (13) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (5) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (4) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (8) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (9) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (10) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (11) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (12) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (14) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (15) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (16) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (17) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (18) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (19) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (20) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (21) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (22) laageinde 107 waalwijk vrijstaand garage (23)
Verkocht

Verkocht: Laageinde 107, 5142 EG Waalwijk

€ 210.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Perceeloppervlakte 207 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 107 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Notitie

Algemeen

Op een mooi perceel gelegen vrijstaande woning met zeer ruime garage.

Daar waar je je iedere dag weer bijzonder voelt.

Thuis is de plek waar je je bijzonder wilt voelen. Waar jij de regels en de sfeer maakt en bepaalt. Thuis moet je iedere dag het gevoel geven dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Laageinde 107 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten als je op zoek b... Meer informatie
 • Kenmerken

  Alle kenmerken
  Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
  Bouwperiode 1912
  Status Verkocht
  Aangeboden sinds Vrijdag 8 december 2017
 • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 07898
Vraagprijs € 210.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 december 2017
Laatste wijziging Dinsdag 19 maart 2019
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1912
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 207 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 107 m²
Inhoud 310 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noorden
Heeft een achterom Ja
Staat Normaal
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2009
Combiketel Ja
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Parkeergelegenheid Vrijstaande stenen garage
Tuin aanwezig Ja
Heeft een garage Ja

Omschrijving

Op een mooi perceel gelegen vrijstaande woning met zeer ruime garage.

Daar waar je je iedere dag weer bijzonder voelt.

Thuis is de plek waar je je bijzonder wilt voelen. Waar jij de regels en de sfeer maakt en bepaalt. Thuis moet je iedere dag het gevoel geven dat je je nergens meer zorgen over hoeft te maken. Laageinde 107 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten als je op zoek bent naar het thuis dat voldoet aan alle bovenstaande voorwaarden. Sterker nog: de vrijstaande woning heeft je nog veel meer te bieden.

Jurgen kocht zijn huis achttien jaar geleden. Nu is hij klaar voor een volgende stap. “Het is natuurlijk een fantastisch huis en ik heb er nog over gedacht om het verder te verbouwen. Uiteindelijk heb ik toch besloten dat ik buiten graag nog wat meer ruimte wil hebben.” Het kan je onmogelijk veel moeite kosten om te zien dat dit een kans uit duizenden is. Je kans op een bijzonder huis waar je echt jouw thuis van kunt maken. Je kans op de plek waar je alles hebt om alles van je af te laten glijden en je gewoon heel erg op je gemak te voelen.

Sfeer van toen
“Het huis is van voor 1900. Ik heb alle tekeningen en andere papieren nog. Die laat ik netjes achter voor de nieuwe eigenaar omdat ze het huis echt een verhaal geven.” Mooi toch? Je hoeft maar naar de voorgevel te kijken om te zien dat het een bijzonder huis is. Binnen verraden de en suite deuren met glas en lood de respectabele leeftijd van de woning. Ze zorgen direct ook voor een ouderwets gezellige sfeer. Bedenk eens hoe je die sfeer verder naar je hand zet met je eigen spullen. Hoe je met een likje verf en wat andere esthetische aanpassingen eigenlijk al een heel eind bent. Geschiedenis heeft het huis al. Daar hoef je niets meer aan te doen.

Thuis met mogelijkheden
Mogelijkheden heeft de woning ook nog te over. Je hebt al lekker veel ruimte, maar wellicht kun je daar, direct of op termijn, nog meer uit halen. Als je in mogelijkheden denkt, dan is nog heel veel meer mogelijk in dit huis. Bedenk je eens hoe de sfeer in de huidige eetkamer zou veranderen als je de opening in de muur naar de keuken groter maakt. Of wat er zou gebeuren als je de keuken naar de bijkeuken verplaatst en de muur tussen de keuken en de eetkamer helemaal weghaalt. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens op een stoel aan tafel zitten en laat het even bezinken. Dan ziet het er vast schitterend uit. Houd dan ook nog even in gedachten wat een dakkapel op de bovenverdieping zou opleveren. Mogelijkheden te over dus. Omdat thuis de plek is waar je nog lekker je gang kunt gaan. Zo maak je zelf de ideale combinatie tussen de uitstraling van toen en het comfort van nu.

Fraaie locatie
In de tuin op het noorden heb je meer dan voldoende zonlicht, een eigen oprit én een geïsoleerde schuur waarin je helemaal los kunt gaan als je van klussen houdt. Is dat niet je favoriete tijdverdrijf? Dan heb je er een geweldige plek om alle spullen te bewaren die je liever een beetje buiten het zicht houdt. Je zit bovendien lekker rustig en ongestoord in je tuin. Als je vanuit de woonkamer over straat kijkt, dan weet je dat je op een mooi plekje woont. Je kunt lekker ver weg kijken en niemand kijkt terug. De straat is een mooi stukje Waalwijk en je bent eigenlijk overal in de buurt. Zelfs als je Waalwijk uit wilt.

Iedere dag weer bijzonder
Laageinde 107 in Waalwijk staat te koop voor 210.000 Euro. Voor dat bedrag koop je de woning die een behoorlijk spectaculair thuis voor je kan zijn. De woning met het aangezicht uit klassieke tijden op een fraaie plek in Waalwijk. De woning ook die je naar eigen believen kunt aanpassen aan jouw wensen. Ga gewoon eens kijken. Maak een afspraak voor de bezichtiging die je alle kansen laat zien die je hier hebt. Alle kansen om de plek te hebben waar jij je iedere dag weer bijzonder in voelt.

Algemeen:

- Vrijstaande woning met veel authentieke details;
- Grote vrijstaande garage met roldeur en zolder;
- Gelegen nabij verschillende scholen;
- Uitvalswegen richting Breda, Tilburg en Den Bosch makkelijk te bereiken;
- Aanvaarding in onderling overleg;

Plattegronden

Recent bekeken