Beschrijving

Op een leuke locatie gelegen middenwoning met drie slaapkamers, kunststof kozijnen en tuin gelegen op het zonnige westen. 

Een fantastische kans met kansen op nóg meer.

Je bent toe aan een volgende stap. Aan je eerste eigen huis misschien. Of aan een nieuw begin op een mooie plek. Je zoekt de ruimte om je te kunnen bewegen, de vrijheid om je niet beperkt te voelen en als het even meezit vind je die dingen in een huis waar je snel je thuis van kunt maken. Je treft het, want Mr. van Maanenstraat 14 in Waalwijk staat nu te koop. Ga er vooral eens kijken. Dan zie je dat je je zoektocht kunt staken omdat je hier alles hebt gevonden. Maar ook dat je hier een heleboel kansen hebt op nog meer. Zet je handige oom dus maar even op speed dial.

“Ik kocht mijn huis achttien jaar geleden en heb hier altijd erg fijn gewoond. Toch gaan we nu voor een volgende stap. Ik wil heel graag terug naar het westen, waar al mijn familie woont.” Kijk eens aan. Die wens geeft jou de kans op een geweldig nieuw thuis. Op de plek waarvan je dat kunt maken dat jou een fijn leven geeft. Een fantastische kans. Een kans bovendien met kans op nóg meer. Ga maar kijken en je ziet het.

Ruimte en ruimte voor meer
Je hoopt natuurlijk op voldoende ruimte. Daarover hoef je je hier geen zorgen te maken. In de woonkamer heb je de ruimte om fijn samen te kunnen zijn. Om te genieten van de momenten die je huis, met je gezin, tot een echt thuis maken. Je hebt zelfs nog plek om wat meer uit het huis te halen. Stel je eens voor dat je de muur tussen de woonkamer en de keuken weghaalt. Je hebt vast geen enkele moeite om je in te beelden wat dat oplevert. Op de bovenverdieping geven de drie slaapkamers je juist een mooie eigen plek voor iedereen. Omdat een mens soms wat minder behoefte heeft aan samen en gewoon even alleen wil zijn. Het beste van twee werelden dus.

Nog meer kansen
Je kunt natuurlijk verf en wat kwasten pakken en de boel een kleurtje geven. Dan zou je in principe klaar zijn om te verhuizen. Je kunt het ook iets grootser aanpakken, om de vele kansen die dit huis je heeft te bieden, te benutten. “Ik heb altijd wilde plannen gehad over een vaste trap naar zolder, een dakkapel en nog wat andere aanpassingen. Het is er niet van gekomen, maar het huis heeft nog potentie te over.” Dat zie jij vast ook al wel. Stel je gewoon eens voor wat het je oplevert als je wel flink aan de slag gaat. Wat voor een thuis je dan voor jezelf kunt maken. Sta er tijdens de bezichtiging eens een paar keer bij stil en je kunt niet anders dan concluderen dat je kunt maken wat je wilt. En dat…dat is niets minder dan pure luxe.

Vrijheid om je gang te gaan
Je zoekt natuurlijk ook een fijn en vrij gevoel. Wat dat betreft, val je hier met je neus in de boter. In je woonkamer heb je geen inkijk omdat jouw huis haaks staat op de huizen aan de overkant. Maar ook in je tuin op het westen heb je de privacy om niets te hoeven laten. Je geniet er gewoon tot laat van de zon. “Ik zit hier natuurlijk heerlijk. Dat heb ik me al die jaren ook beseft. Het is een erg rustige straat en toch woon ik nergens ver vandaan. Ideaal.” Dat dus. Omdat je het soms dus blijkbaar wél allemaal kunt hebben.

Meer dan waarop je hoopte
205.000 Euro. Dat is de vraagprijs voor Mr. van Maanenstraat 14 in Waalwijk. Voor de woning waarvan je het thuis kunt maken dat precies bij jou past. Voor een heerlijk gevoel van vrijheid en een lekkere plek in de zon. Ga vooral snel eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat je hier alles hebt voor de geweldige start die je jezelf gunt. Of voor die nieuwe kans die je misschien al even zoekt. Loop eens rustig rond, neem alles goed in je op, geef je inbeeldingsvermogen de ruimte en je kunt bijna niet anders dan concluderen dat je hier alles en misschien zelfs meer kunt hebben dan waarop je ooit durfde te hopen. Veel plezier!

Algemeen:
- Geheel voorzien van Kunststof kozijnen en HR++ glas;
- De achtertuin is op het zonnige westen gelegen;
- Beschikt over drie slaapkamers en een bergzolder;
- in 2000 is de meterkast en alle bedrading vernieuwd;
- Er is krachstroom in de berging; 
- De voortuin is in bruikleen bij de gemeente;

Eerste verdieping

Op een leuke locatie gelegen middenwoning met drie slaapkamers, kunststof kozijnen en tuin gelegen op het zonnige westen.

Kenmerken