Beschrijving

Fraaie en sfeervol afwerkte middenwoning met inpandige garage en een zeer diepe achtertuin gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Waalwijk. 

Het thuis waar je het allemaal hebt

Je gunt jezelf het een en ander. Zeker wanneer het gaat om de plek waar je woont. Je zoekt niet zomaar een huis, maar vooral een echt thuis. De plek waar je een compromisloos lekker leven hebt. Het kan nu, want St. Crispijnstraat 93 in Waalwijk staat te koop. De woning uit 1920 laat je zien dat de uitdrukking ‘de koning te rijk’ niet zomaar uit de lucht komt vallen. Ga kijken en je weet dat dit de plek is waar je gezelligheid en rust vindt, maar ook comfort en het gemak van wonen op een centrale plek. 

Soms moet je je best doen om niet over superlatieven te struikelen. Zoals ook bij deze woning. Een kleine samenvatting:
•	heerlijk ruime woonkamer met super gezellige houtkachel
•	jaloersmakend grote en lichte leefkeuken
•	drie slaapkamers waarvan een met een eigen vide
•	diepe en brede tuin op het oosten met alle privacy die je je wenst
•	een ruime garage

Ruimte voor alles en iedereen
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis, dan zie je natuurlijk voldoende ruimte voor je. Je wilt leven zonder compromissen. Wat dat betreft schiet je hier in de roos. De woning geeft je ruimte en – als je dat wilt – ruimte voor nog wat meer. De woonkamer was ooit al lekker ruim, maar de aanbouw over de volle breedte van de woning maakt het echt fantastisch. Nog veel groter dan je al zou vermoeden wanneer je op straat staat voor het huis. De open keuken is bijzonder ruim en de grote hoeveelheid glas zorgt dat het alleen nog maar groter lijkt. Maar ook in de woonkamer kun je alle kanten op. Kijk alleen maar eens naar het voorste deel, waar eigenlijk alleen een piano staat. Ruimte dus. Ruimte om lekker samen te zijn.

Op de bovenverdiepingen heb je de plek om je terug te trekken. De slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen. De grootste slaapkamer heeft zelfs een eigen vide met een trap. De oorspronkelijke zolder, waar je nu een prachtige kastenruimte hebt. Vind je dit allemaal nog niet genoeg? Dan zou je kunnen overwegen om de ruime garage – een luxe in dit deel van Waalwijk – tot bijvoorbeeld een werkkamer of eigen praktijk te verbouwen.  Met een beetje fantasie is er dus ruimte voor nóg meer. Alles kan. Je hoeft het alleen maar te kunnen verzinnen.

Echte gezelligheid
Stel je eens voor hoe je in de winter bij de houtkachel zit. Allemaal met een ruime eigen plek. Dan weet je dat je het helemaal voor elkaar hebt. Stel je eens voor hoe je in de zomer de deuren in de aanbouw opent en het lekkere weer naar binnen haalt terwijl je zelf kijkt naar veel groen. Tegelijkertijd is er de airco die dan zorgt dat het niet te warm wordt. Gezelligheid is een vanzelfsprekendheid in je nieuwe thuis en toch is het comfort helemaal van nu. Beeld jezelf eens in hoe je je vrienden of familie ontvangt voor een diner of een avondje borrelen. De open keuken met de grote tafel…fantastisch, toch?

Heerlijk rustig op strategische plek
Dat thuis uit duizenden staat natuurlijk op de juiste plek. Vlakbij alles in Waalwijk, in dit geval. Je hebt er wat je nodig hebt bij de hand en toch kunnen kinderen gewoon op straat spelen. Je nieuwe thuis staat op een strategische plek. Even snel naar de winkels? Naar school of de sportvelden? Je bent er zo. In je diepe tuin op het oosten heb je geen idee van het feit dat je middenin Waalwijk woont. Daar geniet je van een oase van rust. Altijd een plek in de zon én de schaduw. Je kunt kiezen uit twee terrassen en een fraaie overkapping. De achterburen hebben ook een diepe tuin, waardoor ze een heel eind verderop wonen. 

Ga tijdens je bezichtiging eens onder de overkapping zitten. Geef jezelf dan een moment om alles wat je binnen hebt gezien, te laten bezinken. En geniet even van het groen, de ruimte en de rust. Wellicht is dat al het moment waarop je je realiseert dat je hier helemaal niet meer weg wilt. Dat je hier wel de voordelen hebt van een centrale locatie, maar geen benul van de nadelen die er vaak ook bij horen.

Dit is het
349.000 euro. Dat is de vraagprijs voor St. Crispijnstraat in Waalwijk. Voor de woning die niets meer te wensen overlaat en je toch ruimte geeft voor nog meer. Voor iedere dag weten dat je het helemaal voor elkaar hebt. Ga vooral eens kijken. Een huis als dit moet je beleven in plaats van er alleen over te lezen. Neem uitgebreid de tijd voor de bezichtiging. Dan kun je niet anders dan de conclusie trekken dat dit het is. Dat je hier het thuis hebt gevonden waar je het echt allemaal hebt. Veel plezier!

Algemeen; 
• Vrijwel de gehele woning is voorzien van dubbel glas;
• 3 slaapkamers;
• Zeer moderne en ruime badkamer;
• Ruime inpandige garage;
• Zeer diepe achtertuin (ca. 31m);
• Fraaie uitgebouwde woonkamer met een moderne keuken;
• De woning beschikt over drie slaapkamers;
• De grote slaapkamer beschikt over een vide;
• Op de bergzolder met vide is zeer veel kastruimte;
• Meterkast is vernieuwd;
• De begane grond is vrijwel geheel voorzien van vloerverwarming; 
• De CV-ketel is van 2019;

Kenmerken