Beschrijving

Uitgebouwde tussenwoning gelegen in Landgoed Driessen met vier slaapkamers, parkeerplaats en een tuin op het zonnige zuiden.

Thuis ben je op alle mogelijke manieren vrij
Je nieuwe huis. Dat heeft een heleboel ruimte, staat bij voorkeur daar waar de zon schijnt en is zo afgewerkt dat je eenvoudig kunt verhuizen. Je stelt ongetwijfeld een heleboel eisen aan de plek waar je je nog jaren vrij wilt kunnen voelen. Je hebt mazzel. Villa Dotterbloem 16 in Waalwijk staat nu te koop. De ruime tussenwoning voldoet ongetwijfeld aan al je wensen en geeft je vrijheid op alle mogelijke manieren. Het huis heeft alles dat in je opkomt als je denkt aan je nieuwe huis. Ga snel kijken.

Vrijheid om je gang te gaan
“We zijn erg blij met de ruimte in het huis. Zeker de woonkamer is verrassend royaal. Een heerlijke plek om samen te zijn. Maar ook de bovenverdiepingen zijn erg ruim. Je verliest ook nergens functionele ruimte doordat je geen schuine kap hebt.” Zo heb je niet alleen een – mede door de aanbouw van 2.20 meter – geweldige woonkamer, maar ook nog eens vier fijne slaapkamers en een badkamer waarin je alles hebt. Zo heb je dus de vrijheid om allemaal lekker je eigen gang te gaan of om gezellig samen te zijn. De keuken en de grote eettafel geven je ongetwijfeld een beeld van hoe je hier alles hebt om een gezelschap aan vrienden of familie te vermaken.

Direct op je gemak
“Wat we heel erg fijn vinden aan ons huis, is de hoeveelheid licht die binnenkomt. Alle kamers hebben een groot raam. Zelfs de overloop, wat ’s ochtends als de zon schijnt al voor een bijzonder prettig gevoelt zorgt.” Vrijheid is veel licht. Maar ook weinig hoeven doen om thuis te zijn. Wat dat betreft zit je gebakken. De huidige bewoners hebben alles keurig onderhouden en afgewerkt. Meer dan een verfje heeft je nieuwe thuis niet nodig. De mooie natuurstenen vloer, het fraaie metalen frame boven de bar die de keuken afscheidt, de mooi afgewerkte badkamer…een gespreid bedje! 
Ga tijdens je bezichtiging gewoon eens op de bank zitten en kijk eens goed rond. Dan weet je ongetwijfeld dat je je vrienden en familie alvast kunt uitnodigen voor die eerste borrel. Dan voel je je ongetwijfeld direct helemaal op je gemak.

Locatie: in de roos
“We wonen hier heel erg rustig. In de doodlopende straat is er niet veel verkeer. Ons huis staat daarnaast op een strategische plek in Landgoed Driessen. Het is met de auto gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en school staat op loopafstand. Ook dat is vrijheid. Zoals de geweldige plek in de zon die je hebt in de tuin op het zuiden dat ook is. “We hebben gekozen voor veel planten omdat we houden van groen. Dit is de plek waar we lekker kunnen eten, zonnen, borrelen of gewoon relaxen. En door de planten is het in onze tuin op het zuiden ook net een beetje minder warm in de zomer. We hebben de molen, die trouwens nog altijd in werking is, als achterbuurman waardoor we genieten van vrij uitzicht. Wie zei ooit dat je het niet allemaal kan hebben? Tel daar nog bij op dat je naast de parkeerkoffer woont, dus altijd een eigen parkeerplek hebt, en je weet dat je hier in de roos schiet.

Snel gaan kijken en niet meer weg
Villa Dotterbloem 16 in Waalwijk staat te koop. De vraagprijs voor de ruime tussenwoning is 395.000 euro. Voor dat bedrag koop je vrijheid. Heel veel vrijheid. Het vrije gevoel van lekker samen kunnen zijn of even een moment voor jezelf hebben. Maar ook het vrije gevoel van een fijne plek in de zon hebben met alle privacy waarop je hoopt. Vrijheid om te doen en te laten wat je wilt. Wil je die vrijheid proeven? Maak snel een afspraak voor je bezichtiging! Neem de tijd voor je ronde door het huis, laat alles even goed op je inwerken en wellicht wil je dan al helemaal niet meer weg. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen in Landgoed Driessen, nabij scholen, supermarkt en uitvalswegen;
• Keuken en badkamer zijn geplaatst in 2009;
• Begane grond voorzien van vloerverwarming;
• Woning is perfect geïsoleerd en voorzien van dubbelglas;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• Beschikt over een eigen parkeerplaats in de parkeerkoffer;
• Achtertuin van 10,10x5,5m op het zonnige zuiden met achterom;
• Beschikt over horren en screens;
• Landgoed Driessen is voorzien van een glasvezel kabel aansluiting;

Wil je deze uitgebouwde woning bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk.

Kenmerken