Omschrijving

In het centrum van Waalwijk gelegen goed onderhouden hoekappartement met twee slaapkamers, een balkon en garage.

Lekker thuis en middenin het leven.

Middenin het Waalwijkse leven wonen, de ruimte hebben om je gang te gaan en buiten de vogels horen fluiten. Dat klinkt als thuis. Dat klinkt als de bijzondere plek die je jezelf gunt, waar gemak de mens dient en je alle zorgen moeiteloos van je af laat glijden. Wilhelminastraat 24f in Waalwijk is het appartement waar je het allemaal vindt. Waar je geniet van de zon en lekker kunt doen en laten wat je wilt. Je hebt vast geen enkele moeite om te zien dat dit de unieke kans is waarop je wachtte.

Ruimte voor alles
Thuis heb je natuurlijk de ruimte om te doen wat je wilt. Dat is hier geen enkel probleem. Loop het appartement binnen en je kunt bijna niet anders dan aangenaam verrast zijn op het moment dat je de woonkamer met de open keuken inkijkt. Daar heb je de plek om gezellig samen dingen te doen, al dan niet met een groot gezelschap aan bezoek. De hoeveelheid licht die binnenkomt door ramen in twee zijden, zorgt dat het allemaal nog ruimer lijkt. In de twee slaapkamers heb je juist de plek om je even terug te trekken. Omdat een mens op gezette tijden ook behoefte heeft aan privacy.

Direct echt thuis
Het wooncomplex uit 1996 is keurig onderhouden. In het appartement hoef je je ook niet overmatig in te spannen om te kunnen verhuizen. Misschien wat verf of een nieuw behangetje, om de sfeer aan te passen aan jouw eigen smaak. Daarna zet je je meubels en andere spullen binnen en ben je direct echt thuis. Thuis in een heel erg rustige omgeving, waar je alles hebt voor het lekkere leven dat je jezelf gunt. 

Het beste van alle werelden
Thuis woon je middenin het leven. In dit appartement heb je bovendien wel de lusten van die fraaie locatie, maar niet de lasten. Buiten merk je aan niets dat je in Waalwijk-centrum woont, maar het is toch echt maar op een paar keer struikelen van de winkels, restaurants, cafés, Theater De Leest en andere dingen die je leven net dat beetje aangenamer maken. Om het helemaal af te maken, zit je in anderhalve minuut op de A59, mocht je Waalwijk eens uit willen. Zo heb je het beste van alle werelden.

Alles gevonden
Wilhelminastraat 24f in Waalwijk staat nu te koop. Voor 259.000 Euro maak je van het appartement op de eerste verdieping jouw nieuwe thuis. Voor dat bedrag koop je de luxe van geen concessies meer hoeven doen. Van ruimte en rust op een fantastische plek. Maak vooral snel een afspraak voor die ene bezichtiging. Voor die ene bezichtiging dat je laat zien dat verder zoeken naar een woning nergens meer voor nodig is, omdat je in één klap alles hebt gevonden. En misschien zelfs wel iets meer dan waarop je hoopte. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen in het centrum van Waalwijk;
• Voorzien van een garage;
• Balkon op het oosten;
• Goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
• Gezonde VvE, de maandelijkse kosten bedragen €172,28 per maand;
• Beschikt over een lift en videofoon;

Kenmerken