Omschrijving

Prachtige vrijstaande jaren '30 woning welke geheel is gemoderniseerd met een nette en diepe achtertuin.

Compromisloos thuis zijn.
Misschien ben je al een tijdje op zoek naar een nieuw huis. Je hebt ongetwijfeld een flinke lijst aan wensen en eisen. Terecht ook. Onderaan de streep wil je vooral een echt thuis vinden. De plek waar je iedere dag weer weet dat het allemaal goed is. Dat thuis staat nu te koop: Benedenkerkstraat 40 in Waspik. De vrijstaande woning is de plek waar je je van niemand iets hoeft aan te trekken. Waar je keuzes kunt maken en waar je je direct helemaal op je plek voelt. Ga vooral eens kijken, dan zie je dat dit het is. Dat je hier het thuis vindt waarover je misschien niet eens durfde te dromen.

Danielle en Felix kochten hun huis 17,5 jaar geleden en hebben er hun ziel en zaligheid ingelegd. Nu staan ze voor een vertrek. “Het is hier natuurlijk nog steeds fantastisch. We moesten helemaal opnieuw beginnen toen we het huis kochten, maar nu is het echt ons thuis. Toch willen we nu voor een nieuwe uitdaging gaan. Voor van alles nog een beetje meer.” Dat is ongetwijfeld precies wat jij ook van plan bent. Je ziet dan vast dat dit een kans uit duizenden is. Een thuis met een fantastische uitstraling. De plek waar je echt vrij bent. Vrijstaand wonen en alles hebben om gewoon je gang te gaan. Je hebt het hier allemaal.

Thuis zonder compromissen
Fijn wonen is compromisloos wonen. Je wilt de ruimte hebben om te kunnen kiezen in plaats van je af te vragen of alles wel past. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn. De woning heeft een paar goed doordachte aanpassingen. “We hebben een flink stuk aangebouwd. Nu hebben we een extra stuk woonkamer en boven zelfs een grote extra slaapkamer. De ruimte beneden is fantastisch. We zitten er veel, ook met visite. En in de zomer hebben we alles wel eens omgedraaid. Toen hadden we het zitgedeelte achter, om daar het contact met de tuin te hebben.” Keuzemogelijkheden dus. De benedenverdieping, met de fraaie keuken mooi in het midden, is de plek waar je lekker samen met je gezin bent. Waar je herinneringen maakt en je je nergens druk over hoeft te maken omdat je het allemaal prima voor elkaar hebt.

Op de bovenverdieping heb je de ruimte om je even terug te trekken. De drie slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen. De slaapkamer aan de voorkant heeft een eigen vide en in de kamer in de aanbouw kijk je tegen het lekker hoge puntdak. Verdeeld over twee verdiepingen heb je ook twee badkamers in de vrijstaande woning uit 1935. Zo heb je dus altijd keus. Fijn samen zijn? Liever even alleen? Het kan allemaal. Precies zoals dat hoort bij de plek die jij vol trots je thuis noemt.

Gewoon lekker gaan wonen
Alleen veel ruimte maakt nog geen echt thuis. Sfeer wel. Ook wat dat betreft schiet je hier in de roos. “De woonkamer is lekker licht door de vele ramen. Dat maakt het echt een fijne ruimte. We hebben alles helemaal naar onze eigen smaak verbouwd en aangepast, om het huis te krijgen waarin we alles hebben om ons thuis te voelen.” Dat is gelukt. De afwerking en onderhoudsstaat zijn om door een ringetje te halen. Neem de keuken. Die is nog geen twee jaar oud. Misschien wil je alles nog een keer schilderen, om helemaal het gevoel te krijgen dat je fris en nieuw start. Meer is echt niet nodig. Je kunt je spullen binnendragen en gewoon lekker gaan wonen in het huis met die typische jaren ’30 sfeer. Je moet wel heel erg je best doen om het niet gezellig te maken.

Doen wat je wilt
Soms is een tuin op het noorden een klein nadeel. Bij je nieuwe thuis maakt het helemaal niets uit. De tuin is zo diep dat je altijd wel ergens een plek in de zon vindt. “En we zitten hier heerlijk vrij. We kunnen doen wat we willen. In de winter, als de bladeren van de bomen zijn gevallen, kijken we over de weilanden helemaal tot aan de A59. En toch wonen we dichtbij alles in Waspik. Een ideale combinatie.” Daar heb je geen enkele fantasie bij nodig. Zoals je je vast ook alles kunt voorstellen bij wat de overkapping achterin de tuin toevoegt aan je leven. Gewoon lekker genieten en doen wat je wilt.

Nooit meer weg
Benedenkerkstraat 40 in Waspik staat te koop. Voor 359.000 euro maak je er je nieuwe huis van. Je nieuwe thuis zelfs. Met een geweldig gevoel van vrijheid en de luxe van zo goed als niets hoeven doen. Met ruimte voor alles en vanzelfsprekende gezelligheid. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je een echt fijn leven hebt. Ga tijdens de rondgang eens aan de eettafel zitten en kijk eens goed om je heen. Laat alles even op je inwerken en waarschijnlijk wil je dan al niet meer weg. Veel plezier!

Algemeen:
• Voorzien van een houtenvloer;
• Mooi aangelegde achtertuin van circa 21x8m op het noorden;
• Geheel voorzien van dubbelglas;
• CV-ketel van Nefit is uit 2008;
• Schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 uitgevoerd;
• Beschikt over een nieuwe keuken (2018);
• In 2010 is opbouw geplaatst en de kap doorgetrokken;
• In 2005 is de aanbouw geplaatst;
• Kozijnen zijn in 2007 vervangen;

Wil je deze vrijstaande woning bezichtigen? Bel dan met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kenmerken