Medewerkers Waalwijk

Joris Paijmans

Joris Paijmans

Makelaar/Eigenaar
Joris is makelaar in hart en nieren. Een mooie deal sluiten, waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt, dáár doet hij het voor. Als zelfstandig ondernemer sinds 2006 zet Joris zijn schouders er altijd onder. Hij gaat iedere dag vol enthousiasme voor zijn makelaarskantoor. Én voor zijn klanten. Joris is er voor je,24/7. Joris woont in Waalwijk samen met Monique, hun kinderen Niene en Jack en zijn boxer Janse. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal, fitness en bezoekt hij graag netwerkborrels in de Langstraat.
joris@allroundmakelaardij.nl 0416 666 696 06-18273738
Wout Mahieu

Wout Mahieu

Makelaar
Luisteren. Dat is de kracht van Wout. Hij begrijpt wat zijn klanten bedoelen en weet ze perfect te bedienen. Al sinds zijn jeugd is hij geïnteresseerd in de makelaardij. Hij wilde graag zelfstandig werken, maar niet alleen. Daarom is Wout in 2007 als zelfstandig makelaar gestart bij Allround Makelaardij. Wout is een daadkrachtige makelaar met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Zonder poespas. Wout woont in Waalwijk met Ludmilla en hun kinderen Loïs, Lilly en Ted. Wout legt graag een kaartje met vrienden en kan zijn energie kwijt tijdens kickboksen en fitnessen.
wout@allroundmakelaardij.nl 0416 666 696 06-43588378
Dian Philipsen

Dian Philipsen

Office Manager (taxateur in opleiding)
Als een vis in het water. Zo voelt Dian zich al negen jaar in de makelaardij. De veelzijdigheid van het vak spreekt haar het meeste aan. Van telefoontjes en (groep)apps beantwoorden, koopaktes uitleggen tot brochures maken, ze is overal voor in. Dian staat elke dag met veel plezier klaar voor onze klanten! Dian en haar vriend Olivier brengen hun vrije tijd graag door bij de paarden.
dian@allroundmakelaardij.nl 0416 666 696