Skip to content

Welkom bij

Allround Makelaardij Waalwijk

Grotestraat 264A
5142 CC Waalwijk
0416 666 696

Naam(Vereist)
Freddy Kantoorhond

Kantoorhond Freddy

Joris is makelaar in hart en nieren. Een mooie deal sluiten, waar iedereen een goed gevoel aan overhoudt, dáár doet hij het voor. Als zelfstandig ondernemer sinds 2006 zet Joris zijn schouders er altijd onder. Hij gaat iedere dag vol enthousiasme voor zijn makelaarskantoor. Én voor zijn klanten. Joris is er voor je, 24/7.Joris woont in Waalwijk samen met Monique, hun kinderen Niene en Jack en zijn hond Freddy. In zijn vrije tijd is hij graag bezig met voetbal, fitness, padellen en bezoekt hij graag netwerkborrels in de Langstraat. 

Geen dag is hetzelfde, dat is wat Daniëlle aanspreekt aan werken in de makelaardij. Van de telefoon beantwoorden, tot koopaktes opmaken, waardebepalingen uitwerken, agendabeheer en het opmaken van brochures. Daniëlle draait haar hand er niet voor om. Krijg je haar aan de telefoon? Dan staat ze graag voor je klaar. Daniëlle heeft sinds 2019 ervaring in de makelaardij en in 2023 is Daniëlle het team in Waalwijk komen versterken.Daniëlle en haar man Bjorn brengen hun vrije tijd graag door met hun labradoodle Snuf en zijn graag te vinden op de camping!

Daniëlle Goossens

Luisteren. Dat is de kracht van Wout. Hij begrijpt wat zijn klanten bedoelen en weet ze perfect te bedienen. Al sinds zijn jeugd is hij geïnteresseerd in de makelaardij. Hij wilde graag zelfstandig werken, maar niet alleen. Daarom is Wout in 2007 als zelfstandig makelaar gestart bij Allround Makelaardij. Wout is een daadkrachtige makelaar met een onuitputtelijk doorzettingsvermogen. Zonder poespas.Wout woont in Waalwijk met Ludmilla en hun kinderen Loïs, Lilly en Ted. Wout legt graag een kaartje met vrienden en kan zijn energie kwijt tijdens kickboksen en fitnessen.