Skip to content

Diensten & Team

Over ons

Wij helpen je graag​

Je huis. Je thuis zelfs. Het is de belangrijkste plek in je leven. Allround Makelaardij vindt een nieuw thuis voor je; koop of huur. Of we zorgen dat je je oude thuis zo goed mogelijk verkoopt.

Jij zoekt Allround Makelaardij, al sinds 2004 de expert in de regio Tilburg-Waalwijk. Omdat je jezelf een mooie toekomst gunt.

We werken met een op jouw lijf geschreven verkoopplan, omdat het om jouw toekomst gaat. Je zoekt de makelaar die er écht voor je is. Ook als je de verkoop hebt afgerond. Ook als je al lang en breed in je nieuwe thuis woont.

Wellicht is je toekomst de aan- of verkoop van een bedrijfspand. Ook dan wil je de partner vinden die weet wat jij nodig hebt. Die jouw belang voorop heeft staan en weet wat de markt vraagt en biedt.

Jij zoekt Allround Makelaardij, al sinds 2004 de expert in de regio Tilburg-Waalwijk. Omdat je jezelf een mooie toekomst gunt.

Taxatiepartners

Heb je voor je geldverstrekker een officieel taxatie rapport nodig? Contact ons, wij helpen je graag verder.

Aankoopbegeleiding

Allround Makelaardij begeleidt je bij de aankoop van jouw nieuwe woning. Van een eerste gezamenlijke bezichtiging tot de ondertekening van de koopakte bij de notaris.

We staan voor of achter je. Precies waar je ons nodig hebt. Wil je een bedrijfspand aankopen? Dan helpen onze collega’s je graag verder.

Verhuur

Misschien wil je een pand huren. Dan helpen we je graag om te vinden wat je zoekt. Heb je juist iets te verhuren? Dan vinden we de juiste huurder voor je. We kunnen zelfs het beheer (inclusief de huurincasso) voor je op ons nemen, zodat je geheel ontzorgd wordt.
Rondje
Freddy

Ons team staat voor je klaar

Neem contact op met onze vestigingen

Allround verduurzaamt

In het kader van maatschappelijk, verantwoord ondernemen biedt Allround Makelaardij je in samenwerking met onze partners geheel vrijblijvende offertes aan. Daarnaast is het mogelijk om tegen gereduceerd tarief een energie besparings rapport aan te vragen. Aan de hand van dit rapport maken wij inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van jouw woning c.q. het besparen van energiekosten.

Want denk je dat energie besparen duur en ingewikkeld is?

Niet volgens ons! Ben je bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kun je al veel voordeel behalen.

Denk aan het aanbrengen van kunststof kozijnen met HR++ beglazing, spouwmuurisolatie een warmtepomp of HR ketel. Voor een aantal energiebesparende aanpassingen geldt bovendien een subsidie. Via de energiesubsidiewijzer zie je voor welke subsidieregelingen jij mogelijk in aanmerking komt.

Met dit advies kun je in veel gevallen tegen geringe kosten de energiezuinigheid van je woning verbeteren en zo één of twee categorieën op het energielabel hoger scoren, wat de energiezuinigheid én de waarde van je woning weer ten goede komt.