Skip to content

Feedback van onze klanten

Daar zijn wij trots op!

Sjef van de Molengraft

De werkwijze van Allround makelaardij is direct, transparant en laagdrempelig. Geen bla, bla, bla, maar zij denken met je mee en verstrekken de informatie waar je wat aan hebt.samengevat een prettig makelaardij met fijne mensen, waar het Brabantse gevoel aanwezig is. Een echte aanrader wanneer u opzoek bent naar een prima makelaar.
Makelaar Tilburg

Tijmen heeft mij heel goed geholpen met zowel de verkoop als aankoop van een woning! Hij heeft kennis, kan goed onderhandelen en is goed bereikbaar.

Marianne Wagenaar

De bezichtigingen, biedingen en uiteindelijke verkoop van ons huis zijn boven verwachting verlopen mede door de inspanning en expertise van Tijmen.
Martijn
Prima makelaardij! Bram was vanaf de eerste ontmoeting een luisterend oor en kwam met de juiste woningen om te bekijken. Na 6 bezichtigen was het raak. Bram heeft mij als leek perfect begeleid en niets was teveel.
Arjan Peeks
De bemiddeling is precies op maat, correct, vlot en vriendelijk. De verkoop van ons huis is geheel naar wens gegaan en erg fijn dat we dat wij er na de verkoop nog een paar maanden in mogen blijven wonen totdat ons volgende huis beschikbaar is. Allround heeft ons met raad en daad geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis. Dat Tijmen welkom is op de housewarming zegt alles!
Alexander

Vind alle reviews op