Skip to content

Full service makelaar in Drunen

Al ruim 15 jaar hebben wij ervaring met het kopen en verkopen van woningen. Uit ervaring begrijpen we dat dit proces gepaard gaat met veel emotionele, financiële en praktische kwesties. Op zoek naar een makelaar in Drunen die professionele hulp biedt, actief met je meedenkt en eerlijk advies geeft? Overweeg dan eens om contact met ons op te nemen. Ook voor waardebepalingen, taxaties en verhuurmakelaardij in de regio Drunen kun je bij ons terecht.
Makelaar Drunen

Aanbod in Drunen

Vind nog meer woningen

Allround Makelaardij: jouw makelaar in Drunen!

Op ons kantoor in Waalwijk staat een hecht team makelaars voor je klaar met helder advies, wanneer jou dat uitkomt. Wij zijn namelijk gewoon buiten reguliere kantoortijden te contacteren. Ook het plannen van een bezichtiging in het weekend is bij ons geen enkel probleem. Dat vinden wij bij Allround Makelaardij Drunen heel normaal! Wij staan voor, tijdens én na de (ver)koop voor je klaar. Het gaat tenslotte om jouw toekomst, die je aan ons toevertrouwt. Onze betrokkenheid en persoonlijke aanpak valt op: klanten waarderen ons met een 9,5. Vol trots dragen wij dan ook de titel ‘best-scorende makelaar’ in Drunen en omstreken.

Gratis waardebepaling

Woning verkopen in Drunen via een makelaar in de regio?

Wil je jouw woning verkopen? Dan verwacht je dat het proces snel verloopt en streef je naar de beste verkoopprijs. Wij zetten in omgeving Drunen als ervaren makelaar ons brede netwerk graag voor je in. Maar, niet voordat we een persoonlijk verkoopplan op maat hebben samengesteld! Dit unieke document geeft inzicht in de waarde van je woning en onderbouwt onze verkoopstrategie. Mogen we voor je aan de slag? Dan zetten we een team van professionals in om een aantrekkelijke presentatie te creëren. Wil je juist iets verhuren en ben je op zoek naar een makelaar in Drunen? Wij gaan graag voor je op zoek naar een geschikte huurder en nemen indien gewenst zelfs het beheer over.

Waalwijk makelaardij

Aankoop­begeleiding via een makelaar bij jou in de buurt

Is dit wel het goede moment om een woning te kopen? Kan ik niet beter huren? Waarom zou je een aankoopmakelaar inschakelen? Moet je altijd overbieden? Allround Makelaardij Drunen staat voor je klaar om deze – en al jouw andere – vragen te beantwoorden. Bovendien hebben wij accurate kennis van de lokale markt en veel ervaring op gebied van prijsonderhandelingen. Als aankoopmakelaar begeleiden we je van de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht: zo kun je te allen tijde terugvallen op een deskundige expert. Dat is in deze tijd geen overbodige luxe! Wil je ook profiteren van het netwerk van dé makelaar in Drunen en omstreken? Schrijf je dan in voor ons mailbestand. Nog voordat nieuwe woningen op diverse woningsites verschijnen, delen wij ze namelijk eerst met onze trouwe volgers. Volg ons dus ook op Instagram, Facebook en Twitter! Heb je een vraag over onze dienstverlening of wil je vrijblijvend kennismaken? Vul onderstaand formulier in, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie van ons. Natuurlijk zijn we ook per mail of telefonisch bereikbaar.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuw aanbod?

Schrijf je in en je ontvangt ons aanbod al voordat het op Funda staat.

Neem contact op

Naam(Vereist)