Medewerkers Tilburg

Tijmen Smits

Tijmen Smits

Makelaar/Eigenaar
Tijmen is gedreven, enthousiast en zal alles in werking stellen om zijn doel succesvol te bereiken; dit kan verkoop-, aankoop of verhuur betreffen. Door zijn actieve werkwijze en kennis ben je bij hem in goede handen. Zijn motto luidt dan ook ‘’willen is kunnen!’’. Verder vinden wij Tijmens openheid en duidelijkheid erg plezierig. Je weet waar je aan toe bent. Daarnaast heeft Tijmen een zoontje: Sjos!
tijmen@allroundmakelaardij.nl 013-5920080 06-20340153
Ellen Verhoeven

Ellen Verhoeven

Makelaar
Een mensen mens dat is wie Ellen is, hierdoor voelt ze perfect aan wat er nodig is voor zowel koper als verkoper en voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar. Na de eerste werkervaring op een hypotheekkantoor en aansluitend 12 jaar een baan als accountmanager binnen een groot commercieel bedrijf, bleek de makelaardij een gouden zet! Net dat beetje extra doen en de beste deal er uit halen voor haar opdrachtgevers is waar ze voor gaat. Ellen woont met Jan, zoontje Jantje en hond Joep in Oisterwijk. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin, lekker sporten of met vrienden lekker eten en op zijn tijd een wijntje.
ellen@allroundmakelaardij.nl 013-5920080 06–24769398
Marie-Claire Van Hemert

Marie-Claire Van Hemert

Office manager

Verbinden. Dat is wat Marie-Claire doet bij Allround Makelaardij. Ze is nieuw in het vak maar zeker net zo kundig als de rest door haar jarenlange ervaring in de dienstverlening.

Zij gaat naast de administratieve, - en commerciële werkzaamheden, woningzoekenden helpen naar hun nieuwe huis. Een fijne warme plek om thuis te komen. Gastvrijheid staat bij haar voorop. Zodra je het kantoor binnen stapt, staat Marie-Claire al op om de koffie voor je te halen. En met een fijn gevoel tekenen we samen het contract.

Marie-Claire woont in Vlijmen met haar 2 zonen Jamari en Matiaz.

marie-claire@allroundmakelaardij.nl 013-5920080
Bram van der Wielen

Bram van der Wielen

Makelaar

Loyaliteit, wie goed doet goed ontmoet, dat is het motto van Bram. Samen tot een goed resultaat komen, waarbij de wensen van jou als klant op nummer 1 staan. Jaren actief in de commerciële sector, sinds 2008 actief met vastgoed en sinds enkele jaren makelaar. Hierdoor veel ervaring en daarmee de aangewezen samenwerkingspartner. Klantgericht met de focus op het beste resultaat.

Gespecialiseerd in verkoop, aankoop en verhuur van woningen binnen en buiten de kom. Bram woont in Udenhout samen met Kim en Jayden. In het weekend wandelen in de Oisterwijkse bossen, hardlopen in de duinen of met de fiets door de Kampina.

bram@allroundmakelaardij.nl 013-5920080 06-23454361