Medewerkers Tilburg

Tijmen Smits

Tijmen Smits

Makelaar/Eigenaar
Tijmen is gedreven, enthousiast en zal alles in werking stellen om zijn doel succesvol te bereiken; dit kan verkoop-, aankoop of verhuur betreffen. Door zijn actieve werkwijze en kennis ben je bij hem in goede handen. Zijn motto luidt dan ook ‘’willen is kunnen!’’. Verder vinden wij Tijmens openheid en duidelijkheid erg plezierig. Je weet waar je aan toe bent. Daarnaast heeft Tijmen een zoontje: Sjos!
tijmen@allroundmakelaardij.nl 013 592 0080 06-20340153
Ellen Verhoeven

Ellen Verhoeven

Makelaar
Een mensen mens dat is wie Ellen is, hierdoor voelt ze perfect aan wat er nodig is voor zowel koper als verkoper en voelen mensen zich snel op hun gemak bij haar. Na de eerste werkervaring op een hypotheekkantoor en aansluitend 12 jaar een baan als accountmanager binnen een groot commercieel bedrijf, bleek de makelaardij een gouden zet! Net dat beetje extra doen en de beste deal er uit halen voor haar opdrachtgevers is waar ze voor gaat. Ellen woont met Jan, zoontje Jantje en hond Joep in Oisterwijk. In haar vrije tijd brengt ze graag tijd door met haar gezin, lekker sporten of met vrienden lekker eten en op zijn tijd een wijntje.
ellen@allroundmakelaardij.nl 013 592 0080 06–24769398
Bram van der Wielen

Bram van der Wielen

Makelaar

Loyaliteit, wie goed doet goed ontmoet, dat is het motto van Bram. Samen tot een goed resultaat komen, waarbij de wensen van jou als klant op nummer 1 staan. Jaren actief in de commerciële sector, sinds 2008 actief met vastgoed en sinds enkele jaren makelaar. Hierdoor veel ervaring en daarmee de aangewezen samenwerkingspartner. Klantgericht met de focus op het beste resultaat.

Gespecialiseerd in verkoop, aankoop en verhuur van woningen binnen en buiten de kom. Bram woont in Udenhout samen met Kim en Jayden. In het weekend wandelen in de Oisterwijkse bossen, hardlopen in de duinen of met de fiets door de Kampina.

bram@allroundmakelaardij.nl 013 592 0080 06-23454361