Skip to content
Verkocht

Meerdijk 4

5144 NL Waalwijk
€ 895.000,- k.k.
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1999
Perceel oppervlakte
512 m2
Woonoppervlakte
318 m2
Aantal slaapkamers
7

Beschrijving

Op een prachtige locatie aan de bosrand gelegen, royale jonge en recent gemoderniseerde villa met tien kamers en een achtertuin op het zonnige zuiden.

Alles doen dat je kunt bedenken
Je gunt jezelf het een en ander. Zeker wanneer het gaat om de plek waar je woont. Je zoekt niet zomaar een huis, maar vooral een echt thuis. De plek waar je een compromisloos lekker leven hebt. Waar je alles kunt doen en niets hoeft te laten. Waar anderen ook heimelijk een beetje jaloers op zijn. Het kan nu, want Meerdijk 4 in Waalwijk staat te koop. De vrijstaande woning uit 1999 geeft een nieuwe betekenis aan het woord ‘royaal’. Ga kijken en je weet dat je het hier helemaal voor elkaar hebt. Ga maar eens na:
• Liefst zeven slaapkamers, verdeeld over twee etages
• Een bijzonder ruime woonkamer met wel het uitzicht maar niet de inkijk
• Een door groen omgeven tuin met veel privacy en een fijne plek in de zon
• Een dubbele garage met een zolder erop
• Een echt thuis op een van de markantste plekken van Waalwijk

Ruimte voor alles en iedereen
Thuis sluit je geen compromissen, daar kun je doen wat je wilt. Dat hoeft in dit huis geen enkel probleem te zijn. Op het moment dat je voor het eerst de woonkamer binnenloopt, valt je mond misschien een klein beetje open. De hoeveelheid ruimte is er op zijn minst weldadig. Verzin iets dat je zou willen doen en het kan er. Moeiteloos en allemaal tegelijk als je wilt. Het kan je niet veel moeite kosten om te zien hoe je hier een fantastische plek hebt om samen met je gezin te zijn. Of met een flinke groep aan bezoekers. Lekker koken, lang tafelen, een beetje chillen op de bank, samen spelen…verzin het maar.

Op de bovenverdiepingen heb je juist de ruimte om je even terug te trekken. Omdat je op gezette tijden ook gewoon wat tijd voor jezelf nodig hebt. De liefst zeven slaapkamers geven je een fijne eigen plek voor iedereen en voor alle andere dingen die je kunt bedenken. Thuis werken? Geen probleem. Ook nog een logeerkamer? Ja hoor. Een kledingkamer misschien nog wel? Maar natuurlijk! Het huis is ook ideaal als je een samengesteld gezin hebt.

Ruimte voor nóg meer
Maar daar houdt het nog niet op. Je nieuwe thuis heeft nog meer ruimte voor je. Voor een aantal fraaie bonussen. Neem de afsluitbare overkapping in de tuin, met de houtkachel. Een fantastische plek om zelfs in het najaar nog buiten te zitten. Of kijk eens naar de garage, die nu dienst doet als een soort Alpenfeestpaleis, compleet met een eigen bar en sauna. Als je de ruimte hebt, dan kun je alles maken dat je kunt bedenken. Misschien wil je wel vanuit huis werken. Dan zou de garage ook een mooie plek zijn. Zeker omdat er nog een zolder bovenop zit. Die bereik je vanuit huis, maar je kunt ook de trap terugplaatsen die in de garage zat. Ideaal.

Eenvoudige verhuizing
Wellicht vind je de stap naar een nieuw thuis al een hele grote zonder het vooruitzicht van heel veel klussen. Dit huis maakt het je makkelijk: je hoeft eigenlijk niets te doen. Misschien kun je wat schilderen. Om alles naar nieuwe verf te laten ruiken. Verder hoef je je niet uit te sloven. Alles is keurig onderhouden en afgewerkt dus in principe kun je je spullen binnendragen, een housewarming organiseren en daarna gewoon direct echt thuis zijn.

Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten. Kijk dan eens goed om je heen. Naar de rest van de woonkamer, door de glazen deur naar de gang, naar de mooie en gezellige kachel en ook zeker even naar buiten. Naar het fantastische uitzicht dat je hebt. En het mooiste? Niemand kijkt terug. De ruiten zijn een beetje getint en de voortuin zorgt voor wat afstand. Heerlijke vrijheid dus. Precies dat wat zomaar een huis een echt thuis maakt.

Markante locatie
Je wilt het ideale thuis vinden. Dat staat uiteraard op een mooie locatie. Ook wat dat betreft schiet je hier midden in de roos. Het vrijstaande huis staat op een markante plek. Pal naast de bekende Mariakapel, waar nog steeds dagelijks heel veel mensen een kaarsje komen branden. Daar merk je trouwens niets van. Je kijkt vanuit je woonkamer de Kloosterweg in, een van de mooiste straten van Waalwijk. Je woont vlak bij de bossen en duinen, de sportvelden, scholen en andere voorzieningen.

Rondom je huis is het heerlijk rustig. De percelen zijn groot, zodat je buren niet op je lip zitten. In de tuin ben je omringd door groen. Alle vrijheid die je je wenst. Stel je eens voor dat je hier woont. De deuren open op een zomerse dag, lekker buiten je ding doen en niemand die ziet waarmee je bezig bent. Tijdens je bezichtiging zie je dat er zelfs een mooie plek is voor een jacuzzi. Genieten in je eigen vrijstaat.

Einde van je zoektocht
895.000 euro. Dat is de vraagprijs voor Meerdijk 4 in Waalwijk. Voor het geweldige gevoel van vrijheid en de luxe om keuzes te kunnen maken. Voor lekker thuis komen en je de koning te rijk voelen. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit huis alles heeft voor het leven dat je jezelf gunt. Dat dit de plek is waar jij graag bent en waar je vol trots je bezoek ontvangt. Ga even aan de eettafel zitten, neem alles goed in je op en je kunt niet anders meer dan concluderen dat je nergens anders meer hoeft te kijken. Omdat je hier alles hebt gevonden. Veel plezier!

Algemeen:
• Centraal gelegen in het populaire Meerdijk;
• Gelegen nabij de Loonse en Drunense Duinen;
• Voorzien van perfecte en moderne afwerking;
• Beschikt over een ruime oprit met een dubbele garage;
• Mooi aangelegde achtertuin van circa 7,5x26m op het zonnige zuiden;
• Voorzien van zeven slaapkamers!;
• De woning beschikt over zeer veel natuurlijk lichtinval, de woning telt maar liefst 181 ramen :) ;
• Beschikt over een definitief energielabel B, hierdoor kun je mogelijk €10.000,- extra lenen;
• Energiezuinig vanwege de goede isolatie;
• Voorzien van vloerverwarming op de begane grond incl. garage;
• Cv-ketel is van het merk Nefit en uit het bouwjaar 2018;
• Het schilderwerk aan de binnenzijde is in 2020 uitgevoerd;
• Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2020 uitgevoerd;
• Een slaapkamer wordt gebruikt als een walk-in closet;
• De tegelvloer is in 2020 vernieuwd en voorzien van vloerverwarming;

Wil je deze prachtige vrijstaande woning bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk en wij plannen graag een afspraak met je in.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
318 m2
Inhoud
1.161 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Soort
Villa
Bouwjaar
1999
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In bosrijke omgeving
Overdracht
Woonoppervlakte
318 m2
Perceel oppervlakte
512 m2
Inhoud
1.161 m3
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
7
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd, HR glas
Verwarming
CV ketel, Gashaard
Bouwjaar
2018
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
195 m2
Positie
Zuid
Achterom
Nee
Kwaliteit
Verzorgd
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Totaal aantal garages
2
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Rookkanaal
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt