Skip to content
Verkocht

Grotestraat 108a

5141 HB Waalwijk
€ 409.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
2001
Perceel oppervlakte
137 m2
Woonoppervlakte
132 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Zeer royale en perfect afgewerkte woning met een fraaie tuin en dakterras op het zonnige zuiden gelegen nabij het centrum van Waalwijk.

Alles omgedraaid om echt te kunnen genieten

Je zoekt een nieuwe woning en wilt niets minder vinden dan een echt thuis. Je hebt natuurlijk behoorlijk hoge eisen, want het gaat niet zomaar om niets. Je wilt je er direct op je plek voelen en midden in het leven staan, maar ook de rust hebben om lekker je gang te gaan. Het kan nu allemaal, want Grotestraat 108a in Waalwijk staat te koop. De woning aan de rand van het centrum heeft alles voor het leven waar anderen wellicht zelfs een beetje jaloers op zijn. Verrassend veel ruimte, een fraaie afwerking met nog een aantal bijzondere bonussen.

Doen wat je wilt
Je nieuwe thuis mag uiteraard best spectaculair zijn. Je gunt jezelf iets moois. Dat begint natuurlijk bij voldoende ruimte, want je hebt ongetwijfeld geen zin in concessies. Je hebt geen enkele fantasie nodig om te zien hoe dit huis je de plek geeft waar je lekker samen kunt zijn. Waar je bovendien een flink gezelschap aan bezoek kunt entertainen.

“We hebben drie jaar geleden besloten dat we het helemaal anders wilden. We merkten dat we de gezelligste momenten hadden in de keuken. De woonkamer gebruikten we minder vaak. We gooiden het roer om en hebben alles omgedraaid. Nu hebben we een heerlijk grote leefkeuken en het zitgedeelte is kleiner. Daar zitten we alleen met zijn vieren. Precies zoals het bij ons past.” De plek om echt te kunnen genieten. Om samen te chillen of een flink gezelschap aan bezoek te entertainen. Stel je de avonden met vrienden of familie eens voor. Alles kan en dat kan alleen maar een fijn gevoel geven.

Uiteraard wil je ook een plek hebben om je terug te trekken. Om ook op een andere manier tot rust te komen. Daarvoor heb je de vier ruime kamers, verdeeld over twee verdiepingen. “We hebben allemaal een fijne eigen plek. De ruimte op zolder is heel erg multifunctioneel. Daar is echt van alles mogelijk.” Zo kun je dus echt allemaal doen wat je wilt. Samen of even alleen. Zoals je dat thuis graag wilt.

Verhuiskaarten schrijven
Ruimte is fijn, maar uiteindelijk wil je je natuurlijk vooral ook echt thuis voelen in je nieuwe huis. Het moet voelen als een warm bad. Dat kost je hier vast niet veel moeite. De afwerking en het onderhoud zijn om door een ringetje te halen. “We kunnen veel zelf en hebben het dus helemaal gemaakt zoals het bij ons past. De keuken bijvoorbeeld, maar we hebben ook de badkamer en nog heel veel andere dingen aangepakt.”

Dat dus. Misschien wil je nog schilderen, voor de geur van nieuwe verf. Verder is het hele huis ingericht op genieten. Binnen, maar ook buiten. Ga tijdens je bezichtiging eens aan de eettafel zitten en kijk dan eens goed rond. Dan zie je die avonden met vrienden vast al voor je. De gezelligheid, het eten en de drankjes… Wellicht wil je op dat moment al verhuiskaarten gaan schrijven.

Unieke plek
Alvast voor je bezichtiging. Denk even terug aan het moment waarop je dit leest, op het moment dat je voor het eerst op het dakterras komt. Ge-wel-dig! “We zijn eigenlijk de enigen in het rijtje woningen die het terras gebruiken. We hebben direct houten vlonders gelegd en de boel een beetje aangekleed. Zeker in de zomer zitten we hier erg fijn, onder een groot schaduwdoek. En dan hebben we ook nog dat uitzicht…” Het zicht over Waalwijk en op de kerk is geweldig. Maar ook in de tuin op het zuiden zit je prinsheerlijk. In de zon, onder de overkapping of onder de platanen. Kies maar. Altijd met de privacy die zorgt dat je niets hoeft te laten.

Omdat je het blijkbaar wél allemaal kunt hebben, staat dat ruime huis ook nog eens op een steenworp afstand van alles dat het leven aangenaam maakt in Waalwijk. On top of the world. In de Grotestraat.

Het thuis waarover je niet durfde te dromen
Grotestraat 108a in Waalwijk staat te koop. De vraagprijs is 409.000 euro. Je koopt rust en vrijheid op een super centrale locatie. Maar ook de ruimte om te doen wat je wilt en de privacy om niets te hoeven laten. En je koopt natuurlijk dat uitzicht… Bel snel voor een bezichtiging. Je ronde door het huis laat je zien dat je het in een handomdraai maakt tot het thuis waarover je tot vandaag misschien niet eens durfde te dromen. Aan de eettafel besef je jezelf vast dat het lekkere leven hier een vanzelfsprekendheid is. Veel plezier!

Algemeen:

• Mooi aangelegde achtertuin met fraaie overkapping;
• De woning beschikt over een energielabel A;
• De ruime achterom met een brede poort is met een motor toegankelijk;
• Prachtige rijk uitgeruste en moderne keuken;
• Zeer ruime woning met vier slaapkamers;
• De ruime zolderkamer biedt toegang tot het royale en fraai afgewerkte dakterras;
• De Cv-ketel is van 2020;
• Fraaie badkamer en toilet voorzien van vloerverwarming;
• Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Waalwijk;
• De begane grond is in 2018 geheel gerenoveerd en voorzien van een visgraat
eikenhouten vloer met vloerverwarming;
• Er is een vergunninghouders parkeerplaats voor de deur;
• Gelegen op een steenworp afstand van het centrum van Waalwijk;
• De woning beschikt over een vernieuwd ventilatiesysteem;
• De woning beschikt over 6 zonnepanelen;
• Aanvaarding in overleg;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
132 m2
Inhoud
442 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
132 m2
Perceel oppervlakte
137 m2
Inhoud
442 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2020
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
64 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Kwaliteit
Fraai aangelegd
Bergruimte
Soort
Aangebouwd hout
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeervergunningen
Parkeren capaciteit
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Bitumineuze Dakbedekking
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Buitenzonwering, Airconditioning, Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt