Skip to content

Welkom bij

Allround Makelaardij Tilburg

Korvelplein 212
5025 JX Tilburg
013 592 0080

Naam(Vereist)
Makelaar Tilburg

Loyaliteit, wie goed doet goed ontmoet, dat is het motto van Bram. Samen tot een goed resultaat komen, waarbij de wensen van jou als klant op nummer 1 staan. Jaren actief in de commerciële sector, sinds 2008 actief met vastgoed en sinds enkele jaren makelaar.Hierdoor veel ervaring en daarmee de aangewezen samenwerkingspartner. Klantgericht met de focus op het beste resultaat.

Gespecialiseerd in verkoop, aankoop en verhuur van woningen binnen en buiten de kom. 

Bram woont in Udenhout samen met Kim, Jayden en Fleur. In het weekend wandelen in de Oisterwijkse bossen, survival training of gitaarspelen.

Tijmen is gedreven, enthousiast en zal alles in werking stellen om zijndoel succesvol te  bereiken; dit kan verkoop-, aankoop of verhuur betreffen. Door zijn actieve werkwijze en kennis ben je bij hem in goede handen.

Zijn motto luidt dan ook ‘’willen is kunnen!’’. Verder vinden wij Tijmensopenheid en duidelijkheid erg plezierig en ook laagdrempelig. Je weet waar je aan toe bent.

Daarnaast is Tijmen sinds 2008 werkzaam binnen ons kantoor en is hij in2019 trotse eigenaar geworden. Ook heeft hij een zoontje Sjos!