Skip to content

Homemade Energy

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte, of meer informatie over het verduurzamen van mijn woning

Naam(Vereist)

Homemade Energy is vanuit passie voor techniek en interesse in duurzaamheid ontstaan.

 

Onze visie en ons doel is om altijd een eerlijk en deskundig advies uit te brengen. Daarnaast werken we alleen maar met A-kwaliteit producten. Ook onze experts zijn echte vakmensen met veel kennis en ervaring binnen deze branche.Op deze manier zijn onze klanten verzekerd van een betrouwbaar product met een uitstekende service en onderhoud op de lange termijn. En hierdoor weten ze dat ze niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst altijd op ons kunnen rekenen.

Vanuit onze passie en met vele jaren ervaring adviseren wij je graag over de mogelijkheden voor uw woning. Als adviseur en accountmanager komen wij vrijblijvend langs voor het beste advies op maat.

 

Aangesloten bij

Het gezicht achter Homemade Energy

Het begon al vroeg. Als kind vond ik (Ridvan Gürsoy, oprichter van Homemade Energy) technisch speelgoed al geweldig om mee te spelen. Het was dan ook voor de hand liggend dat ik mijn eerste stageplekken bij een gespecialiseerd elektrobedrijf heb doorlopen. Aangezien de techniek mij altijd erg heeft aangetrokken was de keuze voor de ondernemersacademie op het gebied van elektro dan ook snel gemaakt.

In 2014 werd ik via een zakelijke klant geprikkeld of ik interesse had om in de zonnepanelen branche te komen werken. En dat bleek achteraf een goede keuze geweest te zijn. Na ruim 7,5 jaar als vertegenwoordiger en verkoopleider in de zonnepanelen branche vond ik dat de tijd rijp was om een nieuwe uitdaging te zoeken en een volgende stap in mijn loopbaan te zetten.

Door mijn ervaring en kennis en vooral interesse in het ondernemerschap heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. En in maart 2022 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart in de duurzame energiebranche met mijn eigen bedrijf Homemade Energy.

Met vriendelijke groet,
Ridvan Gursoy