Skip to content

Groen van Prinstererlaan 15

5142 VA Waalwijk
€ 367.500,- k.k.
Type woning
Eindwoning
Bouwjaar
1971
Perceel oppervlakte
173 m2
Woonoppervlakte
126 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Royale eindwoning met vier slaapkamers (met een optie tot vijf of zes), voorzien van nieuwe kozijnen en tien meter diepe tuin gelegen op het westen.

Je denkt vast al heel vaak aan je nieuwe huis. Aan je eerste eigen plek misschien wel, of aan de woning waar je jezelf een nieuwe kans geeft. Je hebt ongetwijfeld een hele waslijst aan wensen en eisen tijdens je zoektocht. Terecht ook, want waarom zou je genoegen nemen met minder dan het beste. Goed nieuws. Het zoeken is voorbij, want je hebt alles gevonden. Groen van Prinstererlaan 15 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten, want met dit huis vink je moeiteloos alle punten op je lijst af. Je hebt er de ruimte, de fijne omgeving dichtbij alles en het gemak van een eenvoudige verhuizing.

Ruimte met ruimte voor nog meer
In het paleis dat je nieuwe thuis is, heb je natuurlijk voldoende ruimte. Wat dat betreft schiet je hier in de roos. Het huis is niets minder dan royaal qua afmetingen en er zijn nog volop mogelijkheden. Neem de woonkamer. Stel je eens voor dat je – zoals verschillende andere mensen in de straat hebben gedaan, de muur tussen de keuken en de woonkamer weghaalt. Het is nu al ruim, maar dan heb je echt een fantastische plek om samen te zijn. Dan kun je lekker chillen, spelen met je kinderen, uitgebreid koken en dineren met gasten of wat dan ook. Neem dat beeld eens goed in je op en je kunt niet anders dan blij worden.

Het spreekt voor zich dat je ook voor alles en iedereen een fijne eigen plek wilt hebben. Thuis kun je je op gezette tijden ook even terugtrekken. Ook dat is geen enkel probleem met de vier slaapkamers. En dan is er nog de zolder, hier kan je gemakkelijk nog twee extra slaapkamers realiseren met bijvoorbeeld een dakkapel. Ruimte voor meer dus. Wellicht wil je een mooie plek hebben om mensen te laten logeren, zelf je hobby te beoefenen of je kinderen te laten spelen. Of gewoon allemaal. Je hoeft het alleen maar te kunnen verzinnen. Alles kan met zoveel ruimte.

Randvoorwaarden voor een lekker thuis
Wellicht heb je niet zoveel zin in grote klussen voordat je gaat verhuizen. Dat hoeft hier geen enkel probleem te zijn omdat de woning keurig netjes is bijgehouden. Misschien dat je even wilt schilderen om alles naar verse verf te laten ruiken en de kleuren eventueel aan je eigen smaak aan te passen. Of dus die dakkapel. Gekker hoeft het allemaal niet. Later kun je dan altijd nog aan de slag. Nu kun je gewoon alvast je vrienden en familie uitnodigen voor je house warming, binnenkort je spullen naar binnen dragen en beginnen met wonen alsof je nooit ergens anders thuis bent geweest. Mooi toch?

Vrijheid en dichtbijheid
Thuis is natuurlijk ook een huis op de juiste plek. Ook wat dat betreft schiet je hier midden in de roos. Je woont hier dicht bij het centrum, maar bent Waalwijk ook binnen een minuut uit. Je hebt scholen dichtbij en de Lidl schuin tegenover je huis. Toch woon je prinsheerlijk, rustig en vrij van verkeer in een hofje waar kinderen lekker met elkaar spelen en mensen harmonieus met elkaar leven. In je ruim tien meter diepe tuin op het westen heb je een lekkere plek in de zon en meer dan voldoende privacy om gewoon je gang te kunnen gaan. De goede locatie en toch ook de rust. Het beste van twee werelden dus.

Kans voor het grijpen
367.500 euro. Dat is de vraagprijs voor Groen van Prinstererlaan 15 in Waalwijk. Voor lekkere gevoel van vrijheid en de wetenschap dat je toch dichtbij alles bent. Voor alle ruimte van de wereld en de kans om het thuis te maken waar je het echt allemaal hebt. Ga snel kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je je dromen kunt waarmaken. Neem rustig de tijd om alles op je in te laten werken en je kunt niet meer anders dan concluderen dat je nergens anders meer hoeft te kijken, omdat je hier alles hebt gevonden. Dat dit de kans is die je niet wilt laten lopen. Veel plezier!

Algemeen:
- Voorzien van vier slaapkamers, vijf of zes is ook mogelijk;
- Alle kozijnen zijn in 2022 vernieuwd;
- De CV-ketel is in eigendom en uit 2020;
- Voorzien van elektrische rolluiken zijn uit 2021;
- Diepe tuin gelegen op het westen, deze is opnieuw bestraat in 2016;
- De tuin is voorzien van een ruime berging;
- De voortuin is eigendom van gemeente Waalwijk;
- De woning is voorzien van een definitief energielabel C, geldig tot 2034;
- Helaas is het voor 2024 niet meer mogelijk om via de gemeente Waalwijk een starterslening aan te vragen;
- Aanvaarding is in onderling overleg.

Wil je deze royale eindwoning bezichtigen of heb je vragen? Contact ons kantoor in Waalwijk.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
126 m2
Inhoud
444 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Eindwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1971
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
126 m2
Perceel oppervlakte
173 m2
Inhoud
444 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2020
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
67 m2
Positie
West
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
Rolluiken, TV kabel, Dakraam, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt