Skip to content
Verkocht

Mr. Sprenger van Eykstraat 10

5142 AS Waalwijk
€ 259.000,- k.k.
Type woning
Tussenwoning
Bouwjaar
1965
Perceel oppervlakte
128 m2
Woonoppervlakte
83 m2
Aantal slaapkamers
3

Beschrijving

Ruime middenwoning met drie slaapkamers, een diepe tuin op het westen geheel voorzien van dubbele beglazing.

Het blanco canvas.

Je bent op zoek naar een nieuw huis. Naar je eerste eigen woning misschien wel. Of juist naar de plek waar je jezelf een mooie nieuwe kans gunt. Boven alles zoek je natuurlijk een nieuw thuis, de plek waar je kunt doen en laten wat je wilt en alles bij de hand hebt. Je treft het, want het kan nu allemaal. Meester Sprenger van Eijkstraat 10 in Waalwijk staat te koop. De ruime woning in de rustige straat is het blanco canvas waarop jij je eigen thuis kunt schilderen. Waar je het paleis kunt maken waar je alles hebt voor een lekker en zorgeloos leven.

Ruimte om te kunnen kiezen
Thuis kun je lekker je gang gaan. Dat is hier ook zeker het geval. In de woonkamer en de open keuken heb je de ruimte om fijn samen te zijn. In de zomer met de tuindeuren open en in de winter lekker met de open haard aan. Altijd gezellig.

Op de bovenverdiepingen heb je de ruimte om je terug te trekken als je dat wilt. De woning heeft drie slaapkamers, waarvan er twee bijzonder ruim zijn. Zo heb je dus ook een fijne eigen plek voor iedereen en kun je kiezen uit gezellig samen of even alleen. Precies zoals dat hoort in een echt thuis.

Kansen voor nog meer
Wie weet wil je graag nóg meer. Nog meer huis en thuis. Nu meteen of een keer later. Het kan alleen maar fijn zijn om te weten dat je hier kansen hebt. Neem de zolder. De ruimte is er fantastisch en met een vaste trap maak je hem bereikbaarder. Plaats er dan een groot dakraam of een dakkapel en je hebt er een royale kamer bij. Of zelfs twee kamers als je wilt. Kijk in de achtertuin ook eens naar wat de buren hebben gedaan: een flinke aanbouw over de hele breedte. Je houdt nog ruim voldoende tuin over en je hebt ineens nog een heleboel extra leefruimte. Kansen dus. Je vindt er een heleboel tijdens je bezichtiging.

Blanco canvas
De basis is prima op orde in je nieuwe thuis. In principe kun je de boel schilderen zodat het naar nieuwe verf ruikt en daarna je schoenen uitschoppen en beginnen met wonen. Maar je kunt natuurlijk ook aan de slag gaan, om op dat blanco canvas het thuis te schilderen zoals dat bij jou past.

Ga tijdens de bezichtiging eens in de keuken staan en kijk dan eens de woonkamer in. Stel je die aanbouw eens voor. En de zolder met vaste trap en een dakkapel. Dan zie je vast de mogelijkheden die dit huis nog voor je heeft. Om die ene bijzondere plek te zijn waar je iedere dag moeiteloos al je zorgen van je af laat glijden. Met de haard aan of de deuren open. Geef jezelf een moment de tijd en je ziet het ongetwijfeld voor je.

Lusten zonder lasten
Dat fijne thuis staat natuurlijk op de juiste plek. Ook wat dat betreft zit je hier gebakken. In de tuin op het westen heb je de hele dag wel een plek in de zon. Maar ook wel in de schaduw, tegen het huis of de schuur aan. Je hebt er de privacy om lekker te kunnen doen wat je wilt. Je achterburen wonen een eindje verderop en aan de voorzijde heb je eigenlijk helemaal geen overburen die naar binnen kijken. Veel verkeer is er niet in de straat waar eigenlijk alleen mensen komen die er echt moeten zijn.

Je woont bovendien op een mooie plek in Waalwijk. Je hebt de sportvelden om de hoek, de supermarkt vlakbij en zelfs het centrum van Waalwijk en het Lido op loopafstand. Wel de lusten van alles bij de hand hebben dus, maar dan zonder de lasten van drukte die je daar vaak bij krijgt. Ideaal.

Alles kunnen maken
259.000 euro. Dat is de vraagprijs voor je eerste eigen huis. Of voor de plek waar je jezelf een mooie nieuwe kans geeft. Voor Meester Sprenger van Eijkstraat 10 in Waalwijk. Voor ruimte en ruimte voor nog meer. Voor een lekker gevoel van rust en toch overal dichtbij zijn. Ga vooral eens kijken. Die ene bezichtiging geeft je de wetenschap dat dit het huis is waar je het leven leidt zoals je dat voor jezelf ziet. De ronde door de woning en dat moment in de keuken laten je zien dat je nergens anders meer hoeft te kijken omdat je het hier allemaal kunt maken. Veel plezier!

Algemeen;
- Gelegen op een rustige locatie;
- Beschikt over drie slaapkamers;
- Privacyvolle en diepe achtertuin op het westen;
- Woning is geheel voorzien van dubbelglas;
- CV-ketel uit 2021;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
83 m2
Inhoud
344 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1965
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
83 m2
Perceel oppervlakte
128 m2
Inhoud
344 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
HR glas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2021
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
61 m2
Positie
West
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt