Skip to content

Mr. van Coothstraat 70A

5141 ET Waalwijk
€ 375.000,- k.k.
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
115 m2
Aantal slaapkamers
3

Beschrijving

Royaal appartement voorzien van drie slaapkamers (met een optie tot vier slaapkamers), voorzien van dertien zonnepanelen (gedeeld met 70B), een eigen parkeerplaats (twee is mogelijk) en een tuin.

Je bent op zoek naar een nieuw huis. Naar een plek waar je je snel op je gemak voelt. Naar een woning die je direct je thuis noemt. Je wilt een woning vinden op een mooie plek en met de juiste uitstraling. Je zoekt gewoon alles voor een heerlijk leven. En waarom ook niet? Je kunt maar een keer je ideale thuis vinden en dan kan het maar beter een pareltje zijn. Je treft het nu. Meester van Coothstraat 70a in Waalwijk staat te koop. Dat mag nieuws heten. De benedenwoning in het centrum heeft alles om je thuis te worden.

Ruimte voor wat je kunt bedenken
Op het moment dat je binnenkomt, zie je direct dat je hier lekker veel ruimte hebt. Het is licht en de opzet is ook ruim, ook in de gang. In de woonkamer met de open keuken heb je alle plek om lekker samen te zijn. Of om je bezoek te entertainen. De grote raampartijen laten alles alleen nog maar ruimer lijken. De slaapkamer is zo ruim als hij is met een reden: het zouden er oorspronkelijk twee worden. Je hebt er een heerlijke plek om je terug te zetten. Wil je toch die extra kamer? Dan is een wandje zo gezet…

Je nieuwe thuis bestond eerder uit twee aparte delen die zijn samengevoegd tot wat het nu is: een diepe woning waarin jij voor een belangrijk deel de inrichting nog kunt bepalen. Zo heb je dus de kans om jouw thuis te maken zoals jij het wilt. Zoals het past bij jouw wensen en eisen. Mooi!

De achterste ruimte was een kantoor. Dat kan het nu natuurlijk ook een fantastische werkplek zijn. Je kunt de indeling ook helemaal anders maken, met bijvoorbeeld een extra slaapkamer of eigenlijk gewoon zo’n beetje alles dat je kunt verzinnen.

Thuis zonder klussen
Liefst ontvang je de sleutels, zet je je meubels en andere spullen binnen en laat je je op je bank vallen. Toch? Dan is het goed om te weten dat je, als je niets wilt veranderen, ook zo goed als niets hoeft te doen. Misschien wil je schilderen om alles naar nieuwe verf te laten ruiken. Gekker hoeft niet. Tijdens je bezichtiging kun je wellicht al de verhuiswagen bellen. Of je vrienden uitnodigen voor een housewarming.

Ga tijdens die bezichtiging vooral ook even stilstaan in de ruimte achterin de woning. De kamer met de op zijn minst royale afmetingen, die je toegang geeft tot het terras. Je krijgt ongetwijfeld een heleboel inspiratie over wat je allemaal zou willen doen met die ruimte. Dat is precies het moment waarop je weet dat je nieuwe thuis nog met je kan meegroeien. En dat je er dus heel lang van kunt genieten.

Relaxed in de avondzon
Waar je niets aan kunt veranderen, is de locatie. Gelukkig is die meer dan prima in orde. Je woont overal dichtbij. De supermarkt en het centrum heb je op loopafstand en alle andere voorzieningen ook binnen handbereik. Door het raam van de woonkamer kijk je uit op de mooie huizen van de overburen. Op je terras op het westen heb je toch helemaal niet het gevoel dat je in het centrum woont. Je hebt nergens last van. Sterker: je hebt niet eens achterburen. Zo geniet je relaxed tot laat van de avondzon. Je hebt wel een eigen parkeerplaats achter het gebouw en de mogelijkheid om een tweede plek te huren tegen onderhoudskosten. In je nieuwe thuis heb je altijd het gevoel dat je je helemaal nergens meer druk om hoeft te maken.

Dit is hem
Meester van Coothstraat 70a in Waalwijk staat te koop voor 375.000 euro. Voor dat bedrag koop je veel meer dan zomaar een woning. Je koopt het paleis waar je alles hebt voor een meer dan aangenaam leven. Je koopt lekker veel vrijheid terwijl je toch dichtbij alles woont. Je koopt de eenvoudige verhuizing waarop je hoopt en nog veel meer. Ga vooral eens kijken. Die ene bezichtiging laat je zien dat dit de plek is die jij voortaan vol trots je thuis noemt. Waar je graag bent en waar anderen stiekem een beetje jaloers op zijn. Veel plezier!

Algemeen:
- De woning is voorzien van drie slaapkamers maar vier slaapkamers is ook mogelijk;
- Het appartement (gelegen op de begane grond) heeft een eigen parkeerplaats en een tweede parkeerplaats huren is mogelijk;
- In 2018 zijn de vloeren, het toilet, de badkamer en de keuken vernieuwd;
- Het appartement heeft dertien zonnepanelen, deze worden gedeeld met 70B;
- In 2024 is een nieuwe voordeur geplaatst;
- Het appartement heeft een definitief energielabel B en is volledig geïsoleerd;
- De CV-ketel is in eigendom en uit 2018.

Heb je interesse in dit ruime appartement? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
412 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1920
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
412 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2018
Buitenruimte
Tuin
Patio atrium
Hoofdtuin
Patio atrium
Hoofdtuin oppervlakte
24 m2
Positie
West
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerplaats
Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak
Soort dak
Samengesteld dak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt