Skip to content

Oude Schoolstraat 10

5257 NA Hedikhuizen
€ 675.000,- k.k.
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1871
Perceel oppervlakte
2.395 m2
Woonoppervlakte
188 m2
Aantal slaapkamers
4

Hoofdvideo

Beschrijving

Op een fantastische vrije locatie en een perceel van 2395 m2 gelegen zeer royale woonboerderij.

Al je dromen laten uitkomen
Je gunt jezelf het een en ander. Zeker wanneer het gaat om de plek waar je woont. Je zoekt niet zomaar een huis, maar vooral een echt thuis. De plek waar je een compromisloos lekker leven hebt. Waar je ongestoord kunt doen en laten wat je wilt en van niets of niemand last hebt. Het kan nu, want Oude Schoolstraat in Hedikhuizen staat nu te koop. De vrijstaande woning uit 1871 laat je zien wat de uitdrukking ‘zo vrij als een vogel’ eigenlijk betekent. Je nieuwe thuis dus. Het staat nog helemaal open voor jouw interpretatie. De grenzen zijn die van je eigen fantasie.

Een plek voor alles, of ruimte voor iets heel nieuws?
Je nieuwe thuis dus. Zie je het voor je, zo midden in het groen? Net of je iedere dag vakantie hebt. De woning heeft vijf slaapkamers, zodat je een fijne eigen plek hebt voor iedereen. In de ruime woonkamer en keuken heb je juist alle plek voor het leven samen, met je gezin of een flink gezelschap aan bezoek. Ruimte genoeg voor alles dus en nog plek voor veel meer als je je fantasie aan het werk zet. Je zou de indeling ook wat kunnen aanpassen.

Ga tijdens je bezichtiging eens een moment stil staan in de keuken. Kijk eens goed om je heen naar de hoeveelheid ruimte, kijk eens uit het raam en beeld je eens in dat je de muren naar de woonkamer en de bijkeuken weghaalt. Of dat je van de achterzolder een slaapkamer maakt en van de slaapkamer aan de voorzijde op de begane grond een rustige werkplek. Alles kan nog. Precies zoals jij wilt. Omdat je de ruimte hebt.

De sfeer van toen
De woning heeft de sfeer van toen. Tegeltjes, houtwerk en andere details verraden je stukje bij beetje dat je nieuwe thuis stamt uit de 19e eeuw. Alles ademt gezelligheid. Alsof je het hele jaar door gezellig met zijn allen om de versierde kerstboom zit. Dat gevoel is natuurlijk onbetaalbaar. Vanzelfsprekende gezelligheid. Die gaat vast ook niet weg als je de rest naar jouw wens en smaak aanpast.

Enorm potentieel
Je hebt maar een halve blik nodig om het enorme potentieel te zien van deze buitenkans: de woning, de enorme schuur en de lap grond van zo’n 2400 vierkante meter… Je nieuwe thuis geeft je de mogelijkheid om alles te doen wat je kunt bedenken. Een bedrijf aan huis? Een bed & breakfast? Zelf een zee aan ruimte? Het kan allemaal, al je het even wilt zien. Neem eens rustig de tijd tijdens de bezichtiging. Geef je inbeeldingsvermogen de vrije hand en het kan bijna niet anders dan dat je aan het eind van de ronde iets geweldigs ziet. Iets dat niemand anders heeft; de plek waar jij alles hebt voor een leven zonder zorgen. Waar je iedere dag thuiskomt en je gewoon helemaal kunt richten op genieten. Mooi toch?

Je eigen vrijstaat
Locatie is alles. Dat geldt voor bedrijfspanden die bereikbaar moeten zijn en op een zicht locatie moeten staan. Voor je huis zoek je natuurlijk iets heel anders, maar het kan je geen enkele moeite kosten om direct te zien dat je niet op een veel mooiere plek kunt wonen dan hier. Heerlijk rustig, vlakbij Heusden en ’s-Hertogenbosch en een paar minuten van de Maas en de A59. Midden in de natuur. Alles is mogelijk, precies zoals je dat graag wilt in je nieuwe thuis. Ook parkeren is geen enkel probleem, want je oprit is lang genoeg voor een flink wagenpark. Achter je huis zit je heerlijk in de zon. Alsof er niets is om je druk over te maken.

Als je het perceel royaal noemt, dan doe je het eigenlijk nog tekort. Beeld je eens in wat een fantastische tuin je hier kunt maken! De plek waar je plots besluit te gaan schilderen. Waar je kinderen een plek hebben waarin ze verstoppertje kunnen spelen zonder ooit eenzelfde plek te hoeven gebruiken. Of je legt een enorm zwembad aan of begint je eigen mini-boerderij. Alles kan. En het mooiste: je doet het allemaal in alle rust, want niemand kijkt naar binnen. Je eigen vrijstaat achter je huis. Het paradijs waar jij zelf de regels maakt. Dat is het ultieme gevoel van vrijheid.

Alles gevonden
675.000 euro. De vraagprijs voor Oude Schoolstraat 10 in Hedikhuizen. Voor zo vrij zijn als een vogel en de luxe hebben om keuzes te kunnen maken. Voor het thuis waar gezelligheid een vanzelfsprekendheid lijkt, maar dat je nog helemaal naar je eigen inzicht kunt aanpassen als je dat wilt. Ga snel een keer kijken. De bezichtiging laat je zien waarom dit het huis is waar je een echt fijn leven hebt. Neem rustig je tijd voor de rond en aan het eind kun je niet anders meer dan concluderen dat je nergens anders hoeft te kijken, omdat je hier alles hebt gevonden waarover je ooit durfde te dromen. Veel plezier!

Algemeen;
• Vrije ligging midden in het groen;
• Royaal perceel met eventueel nog een mogelijkheid tot bijkopen van meer grond;
• Zeer ruime woning;
• De Cv-ketel is van 2021;
• De woning biedt alle ruimte voor een nieuwe indeling/bestemming;
• Ondanks de vrije ligging toch dichtbij de uitvalswegen;
• Aanvaarding kan eventueel snel;

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
188 m2
Inhoud
779 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Soort
Woonboerderij
Bouwjaar
1871
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
188 m2
Perceel oppervlakte
2.395 m2
Inhoud
779 m3
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
G
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2021
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Parkeergelegenheid
Garage
Vrijstaand steen
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Parkeren capaciteit
10
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Matig tot redelijk
Onderhoud buiten
Slecht tot matig
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Plattegronden

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt