Skip to content

Postelstraat 24

5066 EA Moergestel
€ 375.000,-
Type woning
Vrijstaande woning
Bouwjaar
1958
Perceel oppervlakte
336 m2
Woonoppervlakte
103 m2
Aantal slaapkamers
4

Beschrijving

Uniek object voor de klusser maar ook voor ontwikkelingsmogelijkheden (vergunning reeds verstrekt ten behoeve van het bouwen van een semi-bungalow) Gelegen in een rustige woonwijk te Moergestel.

De woning is eind jaren ’50 gebouwd en verkeert grotendeels nog in de originele staat. Hier kun je verbouwen, verduurzamen en moderniseren tot dat je jouw droomwoning hebt gerealiseerd. Of je gaat compleet nieuwbouw plaatsen; de vergunningen, tekeningen en zelfs de aannemer (in overleg) zijn reeds aanwezig.

Kijk jij straks vanaf je tuin naar de Sint Janskerk?

Op een perceel van bijna 336m2, in het centrum van Moergestel staat deze vrijstaande woning met vier slaapkamers en een extra slaap-/werkkamer op de begane grond.

De woning dient gemoderniseerd/verbouwd/nieuwbouw te worden - De woning wordt verkocht zijnde "as where as is".

Nieuwbouw:

Te koop wordt aangeboden een perceel met een te slopen opstal (woonhuis), incl. omgevingsvergunning (bouwvergunning), incl. alle benodigde (bodem)onderzoeken en bouwtekeningen.

Deze te bouwen, vrijstaande semi-bungalow biedt diverse mogelijkheden om gelijkvloers te wonen voor zowel gezinnen als voor de oudere generatie.

Met een geldige bouwvergunning die reeds is afgegeven (Bouwbesluit 2023) en een eventuele aannemer heb je de zekerheid dat je snel aan de slag kunt met het realiseren van deze droomwoning!

Algemene maten nieuwbouw:

- De woning wordt ca.205 m² groot. Begane grond 165 m² 165m , 1ste Verdieping 40 m²

- De inhoud wordt ca. 643 m³ groot.

- De koper is verplicht om de woning te bouwen volgens de afgegeven bouwvergunning 2023 . Het uiterlijk aan de buitenzijde is dus vastgesteld. De binnenzijde is naar eigen smaak en wens af te werken, uiteraard binnen de mogelijkheden van de geldige bouwvergunning.

Tevens is het mogelijke een nieuwe vergunning aan te vragen zodat men een eigen ontwerp kan realiseren.

Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met ruim 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Lees verder

Kenmerken

Overdracht
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
103 m2
Inhoud
407 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1958
Bouwvorm
Bestaande bouw
Overdracht
Woonoppervlakte
103 m2
Perceel oppervlakte
336 m2
Inhoud
407 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
G
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Parkeergelegenheid
Garage
Garage mogelijk
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Slecht
Onderhoud buiten
Redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Toon meer kenmerken

Geïnteresseerd in deze woning?

Naam(Vereist)
1e optie
2e optie
3e optie

De buurt